Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Чиновниця, що знімала з показу фільми "Петлюра" і "Червоний", очолила Держкіно

Світ:

Кабінет Міністрів призначив на посаду голови Державного агентства України з питань кіно Марину Кудерчук – заступницю голови Запорізької ОДА, ексдиректорку кінотеатру ім. Довженка у Запоріжжі.

200130-zelya.jpg

Марина Кудерчук з командою 95 кварталу
Марина Кудерчук з командою 95 кварталу

Марина Кудерчук під час перебування в дирекції кінотеатру мала стосунок до припинення показів двох художніх стрічок, котрі розповідали про українські визвольні змагання, пише zbruc.eu.

Зокрема, у серпні 2017 року в кінотеатрі ім. Довженка був скандал: адміністрація відмовилася демонструвати на День Незалежності фільм "Червоний", котрий розповідає про упівця Данила Червоного, ув'язненого в сталінських таборах (втім, як свідчить новина зі сайту кіноконцертного залу, на День Незалежності фільм таки показали – однак, офіційна презентація відбулася в іншому кінотеатрі).

У вересні 2017 року кінотеатр ім. Довженка зняв із показу фільм "Щоденник Симона Петлюри" після того, як зловмисники облили афіші червоною фарбою і залишили листівки, в котрих звинуватили Петлюру в антисемітизмі.

Марина Кудерчук – палка прихильниця Володимира Зеленського. На її сторінці у соцмережах є низка дописів з підтримкою переможця минулорічних виборів.

Марина Кудерчук має стосунок до бізнесової орбіти Ігоря Коломойського та групи "Приват". Згідно з даними із реєстрів, ТОВ "КІНОТЕАТР "ВАЛЕНТИНА" – орендатор муніципального кінотеатру – має за бенефіціара кіпрську компанію "АГАРТЕК ІНВЕСТМЕНТС ЛІМІТЕД", записану на Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова.

Нагадаємо, уряд 2 грудня 2019 р. оголосив повторний конкурс на зайняття посади голови Держкіно.

Співбесіда з Мариною Кудерчук тривала менше семи хвилин. 

Наші інтереси: 

Бити на сполох при кожному ганебному призначенні кадрів "молодою командою", стежити за кадровими призначеннями Зеленського. Не допустити провального відкату назад.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Чітко, стосовно гумусу, Ігорю, сказано. Додати можна, хіба що, цитатою Нікалая Озєрава: "Нєт, такой хакєй нам нє нужен!"

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Сенс третьої фази розвитку, на якій ми зараз перебуваємо, - руйнування старої системи і прискорення формування гумусу для проростання нової. Зелена команда успішно з цим справляється. Всі гнійники виходять на поверхню і отримують належну оцінку.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Чітко, Ігоре, зауважено. Додати можна, хіба що, цитатою Нікалая Озєрава: "Нєт! Такой хакєй нам нє нужєн!"

Хай буде!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Чітко, стосовно гумусу, Ігорю, сказано. Додати можна, хіба що, цитатою Нікалая Озєрава: "Нєт, такой хакєй нам нє нужен!"

Хай буде!