Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Черговий фейк від The New York Times спростовано: Пенс залишається із Трампом

Категорія:

Керівник штабу віце-президента США відкинув спекуляції про те, що Майк Пенс планує в 2020 році висунути свою кандидатуру на пост президента США. Про це повідомляє ABC news.

Начальник штабу Пенса - Нік Ейерс заявив у своєму Twitter, що видання The New York Times опублікувало "цілковиту брехню у повністю фейковій статті".

"Кажуть, що я повідомив кількох донорів, що віце-президент хоче бути готовим на 2020 рік. Проте вони не можуть назвати жодного донора, який би чув від мене таке ... тому що я цього не робив. Безсоромні фейкові новини", - написав він.

"Заяви про те, що віце-президент готується до виборів 2020 року є смішними фейковими новинами, це не більше, ніж роздуми The New York Times", - написавречник Пенса Марк Лоттер.

Нагадаємо, у суботу видання The New York Times опублікувало статтю, в якій обговорювалася можливість висунення кандидатур деяких високопрофесійних республіканців на пост президента США у 2020 році замість президента США Дональда Трампа.

Наші інтереси: 

Політика цькування продовжується, але невдалі попередні спроби все частіше змушують людей задумуватись і ретельніше аналізувати ситуацію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи