Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Через загиблих, полонених і поранених РФ уже втратила половину контингенту в Україні – Андрій Загороднюк

Колишній міністр оборони України, а зараз голова правління центру оборонних стратегій Андрій Загороднюк сказав, що все, що говорить Лавров (міністр закордонних справ рф) є фейком. План А і план Б Мордору не спрацювали. Зараз вони хочуть показати світові та Путіну, що мають якісь шанси на виграш. Росія набагато слабкіша, ніж здається, в них менше грошей та ресурсів, ніж здається.

Тому вони вбачають у переговорах метод виходу із дуже поганої для них ситуації. Вони будуть продовжувати ракетні удари, блокувати українське море, вперто просуватися на тих напрямках, на яких вони закріпилися, в першу чергу – на Маріуполь та Миколаїв, щоб посилити себе на переговорах.

Вони справді вербували на війну проти України сирійців. Але ті побачили, що тут робиться, і передумали.

Німецька економічна політика насправді йде всупереч нашим інтересам. Німці намагаються уникнути санкційних заходів проти рф.

Закривати небо над Україною наші західні партнери бояться, тому політично це питання поки що не вирішено. Ми зараз можемо самі створити частково безполітну зону через засоби авіації та ППО. Зараз ведеться робота з цього питання в різних країнах, в тому числі й у США.

Наразі ми є єдиною країною, яка не боїться воювати з рф, а західні країни бояться, каже Андрій Загороднюк.

Наші інтереси: 

Слухаємо військових експертів, зберігаємо холодну голову і віру в перемогу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи