Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німецькі еліти дуже бояться, що Україна переможе, а Росія розпадеться – Сергій Сумленний

Категорія:

Українська армія вже знищила стільки російських танків і техніки, скільки нема на озброєнні в Бундесвері. Якби це була війна України з Німеччиною, то німецька армія була б знищена вже два рази. І така сила лякає німецьких політиків, вони не знають, що з цим робити – розповів німецький політолог Сергій Сумленний в ефірі Радіо НВ.

220312sergiysumlennyy.jpg

Політолог Сергій Сумленний (Німеччина)
Політолог Сергій Сумленний (Німеччина)

"Думаю, про це багато хто в політичних колах мріє. Не треба відкидати цю можливість. Ця неготовність активно допомагати Україні має під собою фактор, що багато хто в Європі боїться, що Росія програє і розпадеться, а Україна переможе. Якщо це станеться, то Україна вийде з цієї війни дуже сильною країною, впевненою у собі, а на місці Росії опиниться 15−20−25 держав, зокрема і з ядерною зброєю. Європейські боягузні лідери, що не мають жодного досвіду реального конфлікту, які є вже третім поколінням після [Другої світової] війни, просто не розуміють, що таке ризики того, що ти не дієш. Вони знають ризики, коли ти дієш. Вони сподіваються на те, що все закінчиться поразкою України, перемогою Путіна і можливістю повернення до business as usual. Це ганебно, звісно», — зазначив Сумленний.

Розпад Росії є можливим продовж двох-трьох місяців, і це лякає політиків в Німеччині, адже вони не знають, що з цим робити:

"Вони лякаються цього хаосу. У них нема ані інтелектуальних, ані моральних здатностей опанувати цей хаос. Вони розуміють: якщо це станеться, то потрібне пряме військове вторгнення Заходу в Росію для того, щоб взяти під контроль колишню російську ядерну зброю. Вони до цього не готові. Українська армія вже знищила стільки російських танків і техніки, скільки немає на озброєнні, на папірці в Бундесвері (Збройні сили Німеччини — ред.).Тобто, якщо б це була війна України з Німеччиною, умовно кажучи, то німецька армія була б знищена вже два рази. І така сила лякає, вони не знають, що з цим робити!"

9 березня канцлер Олаф Шольц заявив, що Німеччина точно не відправлятиме військові літаки в Україну.

З’ясувалося, що декілька сотень зенітних ракет Стріла, які уряд Німеччини планує передати на озброєння Україні, застаріли та зовсім непридатні для використання.

Джерело: НВ

Наші інтереси: 

Потрібно розуміти, що Західній Європі, яка просякнута росіянськими агентами впливу, а уряди куплені-перекуплені російським газпромом, політична верхівка думає тільки про свої інтереси. Нагадаю, купівля агентів впливу було основним завданням російських спецслужб за кордоном.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи