Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чарльз Краутгаммер: Чи вистачить сил у Трампа протистояти цьому безумству?

Спецтема:

Я не розумію, як у країні з демократією створеною понад 200 років тому, тепер, вперше в історії, один з наших колишніх президентів створив групу під назвою «Організація дій» - OFA (Чарльз Краутгаммер).

OFA становить 30 000 чоловік і працює над тим, щоб зруйнувати все, що намагається зробити адміністрація нашого нинішнього президента. Ця організація йде врозріз з нашою демократією, і це операція, яка зруйнує наш шлях управління. Це суперечить нашій Конституції, нашим законам і процесам, встановленим понад 200 років тому. Якщо це дозволити, то ми будемо жити в хаосі, дуже схожому на країни «третього світу».

Якщо б у вас була армія близько 30 000 чоловік, а судова система складалася протягом десятиліть з суддів, які дозволили б вам порушувати закони, скільки шкоди ви могли б зробити в країні? Ми збираємося дізнатися про це в Америці!?

Наш екс-президент [Барак Обама] сказав, що він збирається брати участь в організації спільноти [OFA] і висловлюватися з цих питань, і це, мабуть, єдина обіцянка адміністрації, яку він має намір зберегти. Він перемістив багатьох з вірних псів своєї адміністрації в організацію для дій.

OFA займається організацією спільнот для «прогресивних» змін. Її проблемами є контроль над зброєю, соціалістична охорону здоров'я, аборти, сексуальна рівність, зміна клімату і, звичайно ж, імміграційна реформа.

Члени OFA підкріплювалися повідомленням екс-президента з тіні: «Організація – це будівельний блок всього, що ми досягли. Організатори по всій країні борються за зміни в своїх спільнотах, а OFA – одна з груп на передньому краї. Зобов'язуємося виконувати цю роботу в 2017 році і далі».



З сайту OFA:

«Ми є організаторами громад, і ми віримо в сили людей.

Ми знаємо, що реальні, тривалі зміни вимагають більше, ніж праведного гніву, - це вимагає програми, і для цього потрібні звичайні люди, які збираються разом, щоб боротися за ті питання, які їм важливі. Ми віримо, що, визнаючи та розвиваючи власні властивості у всіх нас, ми можемо працювати у бік більш толерантної, гуманної та справедливої Америки.

Але, так як супротивники намагаються відмовитися від прогресу, заради якого мільйони американців наполегливо працювали, нагадуємо, що захист цього вимагатиме від нас знову стояти разом. Ось чому ми мобілізуємо активістів на користь прогресивних питань та цінностей, а також ми навчаємо нове покоління організаторів безоплатно для них: допомогти об'єднати громади та взяти на себе деякі найважливіші політичні бої нашого часу».



З сайту OFA:

«Наші організатори

Організатори OFA є частиною великої групи людей, які активізували боротьбу за соціальну справедливість, основну справедливість, рівні права та розширення можливостей для всіх. Вони приходять з усіх сфер життя – від учнів до ветеранів – в громади, але у них є одне спільне: вони беруть на себе зобов'язання перед своїми місцевими громадами. І, де б вони не були, OFA прагне забезпечити, щоб вони мали інструменти, навички та ресурси, необхідні для досягнення найбільшого впливу.

Наші випускники

Розвиток випускників OFA допомагає підготувати нашу організацію. Незважаючи на те, що багато випускників вже розпочали реалізацію благодійних ініціатив, ведуть відомі прогресивні організації, працюють над політичними кампаніями або змінюють способи, якими приватний сектор співпрацює з громадами, яких вони обслуговують, вони все ще знаходять час для добровільної роботи з OFA. Наші випускники знають, що вони не були першими, хто боровся за прогрес, і прагне до того, щоб вони не були останніми.

Ви випускник ОФА або випускник, який хоче залучитись? Існує кілька способів просунутися та допомогти вести боротьбу з важливими вами питаннями».



На веб-сайті OFA йдеться, що вона отримала свої «цифрові» активи від зусиль екс-президента по переобранню і що він надихнув рух. Коротше кажучи, це тіньова урядова організація, спрямована на те, щоб чинити опір і знищувати Конституційну республіку, яку ми знаємо як АМЕРИКА.

Пол Сперрі (Sperry), який пише в «Нью-Йорк пост», говорить: «OFA буде битися з президентом Дональдом Трампом на кожному кроці його президентства, а екс-президент буде командувати цим з бункера менш ніж в двох милях від Білого дому».

Сперрі пише, що «екс-президент створює тіньовий уряд для саботажу дій адміністрації Трампа через мережу некомерційних організацій, очолювану OFA, яка збільшує свій військовий портфель (більше 40 мільйонів доларів) і має близько 250 офісів по всій країні. Подача заявок OFA IRS, згідно Сперрі, вказує на те, що OFA має 32 525 добровольців по всій країні. Екс-президент і його дружина будуть спостерігати за операцією зі свого будинку/офісу у Вашингтоні.



Подумайте, як це працює. Наприклад: Трамп видає розпорядження про імміграцію; OFA сигналізує про протести і заяви груп-іммігрантів; адвокати ACLU подають позови в юрисдикціях, де судді-активісти перешкоджають законодавству; добровольці покликані протестувати в аеропортах і на зборах мерії Конгресу; ліві засоби масової інформації приступають до пропаганди в підтримку цих дій; твіттер-сфера висвітлює це в соціальній мережі; і насильство починається. Все це відбувається після сигналу екс-президента, що його радують протести.



З сайту OFA:

«Більше 1,8 мільйонів людей в 2017 році взяли участь в заходах OFA.

Кожен має важливу роль у цьому бою. Незалежно від того, чи є ви досвідченим лідером спільноти або абсолютно новим для організації, ваш голос має значення, і ви можете мати вплив на проблеми і у вашій власній спільноті. Зміни залежать від людей, які як і ви активізують свою діяльність, висловлюючи свою думку та вживаючи заходів.

Ми знаємо, що ця робота важка, і ми не побачимо успіху протягом ночі, але ми тут не для легких боїв – ми тут, щоб побудувати краще майбутнє.

Створення підтримки для вирішення проблеми у вашому співтоваристві починається з вас. Почніть самостійно, а потім залучайте друзів та членів сім'ї – це простіше, ніж ви думаєте.

Є багато способів взяти участь у заходах, незалежно від того, скільки часу ви маєте. Ознайомтеся з наведеними нижче варіантами та розпочніть сьогодні».

***

Якщо Барак Обама не зробив достатньо, щоб знищити цю країну за 8 років перебування на своєму посту, то, мабуть, його плани на майбутнє – знищити фундамент, на якому ця країна існувала 241 рік.

Якщо це вас не лякає, то ми знаходимося в гіршому становищі, ніж ми говоримо.

Отже, зробіть свій вибір. Ви прочитали повідомлення, так що, по крайній мірі, передайте це, щоб інші знали, з чим ми повинні боротися. Ми втрачаємо нашу країну, і невже ми настільки слухняні?! Ми стаємо «ідеальною ціллю» для нашого ворога!»


«Ляльководи» OFA


Про автора:

Чарльз Краутгаммер (англ. Charles Krauthammer; нар. 13.03.1950 у Нью-Йорку, США. – американський політичний оглядач і журналіст. Його батько був з України, а його мама була родом з Бельгії. Батько і мати були ортодоксальними євреями, тож і він і його брат отримали освіту в єврейській школі. Потім він навчався в університеті Макгілла в Монреалі , який закінчив в 1970 році з відзнакою першого класу в економіці і в політології. В наступному році, після закінчення Макгілла, він навчався як стипендіат Співдружності в політичному коледжі в Бейлліол, в Оксфорді, перш ніж повернутись в Сполучені Штани щоб продовжити навчання в Гарварді.

Публікується у The Washington Post, The Weekly Standard і The New Republic, Time. Член редколегії The National Interest. Працює з Fox News і PBS.

Він розробив і сформував так звану Доктрину Рейгана у 1985 році. У 1987 році він був удостоєний Пулітцеровської премії. У 2004 році він отримав Irving Kristol Award від Американського інституту підприємництва.

У 1978 році Краутгаммер приєднався до адміністрації Картера і почав писати свої перші стовпці у The New Republic. Він був головним спічрайтером віце-президента Волтера Мондейла під час президентської кампанії у 1980 році, однак пізніше підтримував Роналда Рейгана.

У 2006 році Financial Times назвав Краутхаммера найвпливовішим коментатором в Америці.

27 липня 2012 року Краутгаммер написав колонку, в якій було сказано, що президент Барак Обама «почав своє президентство, повернувши в посольство Великої Британії бюст Вінстона Черчілля, який прикрашав Овальний кабінет». У 2010 році куратор Білого дому Вільям Оллмен стверджував, що бюст був взятий у борг президентом Джордж Бушом у прем'єр-міністра Великої Британії Тоні Блера, і «вже повинен був повернутися», як тільки Буш покинув свій пост.

Нарешті, в 2016 році Обама розповів, що він прийняв рішення повернути бюст Черчилля, щоб звільнити місце для бюста Мартіна Лютера Кінга, що суперечило попередній інформації Білого дому, у якій він брав участь, і спростовувало сучасні новинні повідомлення про те, що Черчилль був замінений на бюст президента Авраама Лінкольна. Обама пояснив своє міркування: «Як перший афро-американський президент, було б доцільно мати бюст доктора Мартіна Лютера Кінга в моєму кабінеті».


Джерела:

  • Публікація в New York Post.
  • Інформація про Чарльза Краутгаммера в Інтернеті.
  • https://www.ofa.us/about/
  • https://www.ofa.us/take-action/
  • https://www.ofa.us/get-trained/toolkits-resources/
Наші інтереси: 

Знати думку справжніх американців-патріотів про Америку і Дональда Трампа.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи