Зображення користувача 121 1111.
121 1111
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Будинок, який збирається за 4 дні і майже не вимагає опалення

Іновації в будівництві. Фахівцями французької архітектурної студією MultiPod Studio представлено проект пасивного будинку Pop-Up House.

На опалення житлових будинків припадає приблизно одна третина всієї споживаної енергії. Тому на сьогоднішній день при будівництві будинку дуже важлива його максимальна теплоізоляція. З огляду на цей фактор, інженери однієї з архітектурних студій розробили концепцію енергозберігаючого пасивного будинку.

Фахівцями французької архітектурної студією MultiPod Studio був представлений проект пасивного будинку Pop-Up House. Він являє собою споруду з дуже низьким споживанням енергії на квадратний метр, менш 15 кВ / м ². Таке зниження досягається за рахунок зменшення тепловтрат будинку.

Архітектурної студією був запатентований унікальний підхід до будівництва пасивних конструкцій, які забезпечують високу теплоізоляцію за доступною ціною. Перш за все, це компактність, правильна геометрія будівлі, герметичність і правильна вентиляція.

Pop-Up зібраний з ізолюючих блоків, обшитих легкими дерев'яними панелями. Його монтаж займає всього 4 дні. Перший прототип Pop-Up вже побудований на півдні Франції. Низька вартість і високу якість роблять цей проект цілком конкурентоспроможним.

Читайте також:

Нові будівельні матеріали: те, що здавалося мрією, тепер успішно реалізується

Цегляна кладка та її переваги над іншими будівельними матеріалами

Плюси та мінуси монолітно-каркасного будинку: новий простір для творчості

Будуємо свій затишок з екологічних матеріалів - Вістовицький завод будівельної і художньої кераміки

Наші інтереси: 

Рухаємось до енергетичної і житлової самодостатності. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи