Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 12

"Будьте готові до незалежності!" – лідер ойрат-калмицького народу закликав народи РФ створювати свої народні армії

Батир Боромангнаєв (Batyr Boromangnaev), один з лідерів Конгресу ойрат-калмицького народу, під час акції 28 травня біля будівлі ООН закликав створювати на територіях РФ народні армії для боротьби з Москвою.

Ідея розчленування РФ на 30-40 незалежних держав сьогодні здається реальною, як ніколи. Йдеться тепер не тільки про шлях мирного "розлучення" областей/країв/республік РФ до "нам потрібно готувати свої армії, щоб на рівних говорити з Москвою". 

Батир Боромангнаєв – заступник голови конгресу ойрат-калмицького народу, органу, що координує чуулгани – народні з'їзди національних активістів, що проходили в Елісті з 2015 року. Сьогодні частина членів конгресу перебуває в еміграції, інші залишаються в Росії й продовжують зазнавати переслідувань. Керівництво організації називає конгрес єдиним легітимним представницьким органом калмицького народу. У жовтні 2022 року він опублікував декларацію про незалежність Калмикії.

 

Наші інтереси: 

Створення декількох десятків суверенних держав на території РФ в результаті розпаду цієї потворної імперії дасть нарешті спокій Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи