Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бої під Авдіївкою: ворог намагається оточити місто. Якщо втратимо Авдіївку – то через бюрократію та корупцію

Ворожі війська масовано завдають авіаударів по Авдіївці Донецької області та ведуть активні наступальні дії в районах Авдіївки, Тоненького, Кераміка та Первомайського Донецької області. Бійці, які там воюють, скаржаться на постачання і поповнення, хоча цей наступ був очікуваним.

23101106.jpg

Ілюстрація: DEFENSE EXPRESS

Сили оборони України відбили всі ворожі атаки, повідомив офіційний представник групи військ "Таврія" полковник Олександр Штупун, пише "Інтерфакс-Україна".

"Тривають бої, у зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" противник силами близько трьох батальйонів, за підтримки великої кількості танків та іншої бронетехніки веде наступальні дії. Зокрема, це фіксується в районах Авдіївки, Тоненького, Кераміка та Первомайського... Наразі відбито всі атаки ворога, втрат рубежів і позицій наші воїни не допустили", – сказав Штупун в ефірі національного телемарафону.

Але бійці, які там воюють, кажуть, що питання з постачанням і поповненням особовим складом на цьому напрямку не вирішується, хоча цей наступ був очікуваним.

"Щоб вистояти зараз, нам потрібне якісне постачання – людей і БК", – каже Андрій Серган, військовослужбовець ЗСУ, аеророзвідник 59-ої окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. – Рано люди розслабилися. Відчуття, що ця війна вже всім набридла... Потрібно спрощувати бюрократичні процеси закупівель для Армії. Я вважаю, що ці бюрократичні процеси – це зрада-зрадонька. Вони гальмують все, що потрібно бригадам і солдатам. І це призводить до втрат. У нас нема часу грати в бюрократію".

А поки держава в особі тилових генералів та чиновників від Міноборони гальмують постачання в Армію усього необхідного, волонтери продовжують купляти необхідне.

"Наразі наші бійці дуже просять дрони !! Мавік 3, Мавіки 3про, це 90 та 95 тис. грн. Потрібно 5 дронів, треба викупити й одразу відправити на фронт", просить волонтерка Наталія Юсупова. У коментарях люди пишуть: "А де ж Міноборони? Чим вони займаються на 19-му місяці війни?"

 

Наші інтереси: 

Розуміємо, що через 18 місяців війни держава в особі чиновників Міноборони та інших тилових військових, які мають ефективно забезпечувати нашу Армію усім необхідним, досі не налагодила процес забезпечення наших військових. Скільки ще їм потрібно чиновників, які б справлялися з цією роботою? Що ще не вистачає цим дармоїдам? Вони вміють щось ефективно робити, окрім "освоєння" державних коштів на свою користь? Де всі ті ефективні менеджери, які на 19-му місяці війні наражають нашу Армію на поразку через безглузду бюрократію і безсоромну корупцію?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи