Зображення користувача Ірина Чорна.
Ірина Чорна
  • Відвідувань: 41
  • Переглядів: 55

Біофізик: планета почала жити в іншому вимірі!

Світ після квантового Переходу

Ми живемо в іншому вимірі!

Характеристика нашого часу, це - ви самі собі можете робити ліки, і то що вам потрібно.

Всі ще пам'ятають очікування 2012 року, страх невідомості, очікування катаклізм, якими нас лякали ... Перехід відбувся, але не там, де на нього чекали ... Планета почала жити в іншому вимірі.

У січні 2013 року було розказано про експеримент, який тривав 10 років, з 2003 року. Вчені ядерники працювали з атомом водню (він же - протон) і зафіксували спочатку пульсацію частки протона, він, то зменшувався, то знову ставав звичайних розмірів. Вчені вважали це помилкою, впливом інших складових частин ззовні, але, врешті-решт, протон прийняв нове значення. Було зроблено відкриття, що частка протона зменшилася на 4%.

Світ після квантового Переходу

Змінилося все - його швидкість, обертання, напрям, діаметр. На перший погляд - подумаєш, протон змінився, дурниця! Але слідом за ним «поїхала» вся органіка, тому що вона складається з водню. Змінилася щільність Матерії. (Левашов писав про властивості Матерії, що ми перейдемо в інший Простір, де буде більше світла).

За протоном рушили і інші частинки, і те, що вважалося ядерною фізикою непорушним, постало зовсім в іншому вигляді, в чужому. Немов ми інопланетяни і потрапили на іншу Планету.

Ті закони, які були встановлені до 2013 року, раптом перестали працювати, тому що щільність Матерії стала іншою.

Це величезна робота багатьох лабораторій наукового світу змусила вчених усього світу об'єднатися, забувши всі чвари.

Порядку 10 провідних інститутів Атомної фізики, реакторів, лазерної техніки перевіряли один одного, але весь час приходили до однієї, нової величиною атома водню.

Якщо судити по Законам тривимірного Світу, то це неможливо, але, тим не менше - фізика почала розкривати свої вимірювання. Це підтверджують астрофізики розрахунками багатовимірності нашого Простору.

Ми живемо в іншому вимірі!

Відбувся Квантовий Перехід, частка з одного рівня енергії перейшла на інший рівень енергії, при цьому повела себе як Нейтронна зірка - була велика, а стала маленькою.

Вважайте, що ми живемо на іншій Планеті, тому всі Закони починають працювати по іншому. Вчені стикаються з цим на кожному кроці. Наші Закони - це Світ минулого!

Січень - березень 2013 рік став багатим на радикальні наукові відкриття в астрономії та астрофізики.

На орбіті Землі літає німецький телескоп Шпіцер, який точніше знаменитого Хаббла на кілька порядків, він побачив ультрачервоні (нам відомо інфрачервоних випромінювання, а тут, ультра - новий фізичний термін, означає - ще глибше в Матерію) Галактики, вони яскравіше звичайних в 60 разів.

Це відкриття було зроблено спонтанно. Судіть самі, ще в грудні 2012 року їх не було, а січні 2013 року вони з'явилися, за добу.

Так не буває! Вони або є або їх немає ..., значить, сталося щось за цю добу, що змусило помінятися Світ?

Звичайна електромагнітна шкала, яка представлена в підручниках фізики, довідниках, збільшилася на три октави в інфрачервоному діапазоні і три октави в ультрафіолеті.

У нас стало на шість октав вище.

Це відкрилася Матерія, якій до 2013 року не було, вона була з різних причин не проявлена, а тепер проявилася і фізичні прилади її можуть зафіксувати.

Ще одне відкриття - до 2013 року вчені знали, а нас з вами лякали, що наша Сонячна система рухалася в Чорну діру.

Вчені Новосибірська говорили, що ми йдемо в область абсолютно незвіданих енергій, яких раніше не було і незрозуміло що з цим буде далі.

А зараз діри немає!

А це астрофізичний об'єкт і він пропав. У центрі нашої Галактики тепер Чорної діри немає.

Вчені сильно злякалися, це відкриття засекретили і з інтернету воно пропало через два місяці після оголошення. Був такий сайт «Мембрана», куди вчені публікували свої знахідки, тепер цього електронного журналу немає. На Чорній дірі він припинив своє існування)).

Що ж сталося? Виявилося, що Чорна діра - це двері, які ми з вами пройшли, і двері зачинилися.

Але, замість Чорної діри з'явився інший Об'єкт, це теж наукове відкриття, вже 2014 року - магнітар.

Пульсуюча Зірка, але не Пульсар. Ця Зірка на всі боки розбризкує рідке магнітне поле. Це якась субстанція, якої поки немає назви (це не плазма). Вона розумна, складається з гранул. Гранули у неї бувають маленькі, на рівні елементарних частинок і великі, наприклад, величиною з Землю.

Спочатку цей магнітар почули в березні 2014 року в радіодіапазоні і стали спостерігати, а в травні - побачили.

За космічними мірками - це колосальне час. Зазвичай або чують або бачать, тобто мозок був готовий сприйняти цю інформацію.

Таким чином, ми опинилися на перших поверхах Тонкого плану, фактично, «на тому Світі», з чим ми вас і вітаємо! ))

Частоти інші і органіка інша, це не повинно вас лякати жодним чином, наші тіла розкриваються своїм ходом.

А ось, магнітар засвітився, синім кольором (до травня 2014 року його не світився).

Ще в 2005 році вчені нейрофізіологи відкрили в Гіпокампі у людини ділянку, яка називається Блакитна або Синя пляма. Вона давно відома, але на неї не звертали особливої уваги, ну хіба мало чого в мозку у людини є ...

Сам по собі мозок людини - це чорний ящик.

Влітку 2014 року ця Синя пляма в мозку теж засвітилася, у всіх. Гіпок проектується на точку Життя і завідує життям людини на тонкому плані і вище. Цей синій колір, якщо прискіпливіше, іноді видно, як срібний німб над головою. Це нове органічне Тіло і воно пульсує співзвучно магнітар.

Це єдина система, у них один базовий ритм - вальс.

Базовий ритм Всесвіту теж вальс, в різному виконанні, в різних октавах. Октава, на якому виконують вальс Синя пляма і магнітар в центрі Галактики - вона працює в новій шкалі, включаючи три нових октави.

Виходить, що енергетичний спектр нового водню, зовсім відмінний від спектру старого водню.

Це спектр ультрачервоний колір, більш глибинний, ніж інфрачервоний колір. Саме цей діапазон став провідним. Ми живемо і не знаємо, що сприймаємо абсолютно інші енергетичні спектри. І це все сходить до свідомості людини.

Прийшов час, про який нам говорили - ось будете жити в тонкому світі, а там - все думкою управляється, захотів - стілець пересунув, захотів - сам злетів ... Але, поки ми не дійшли до такої концентрації думки і до усвідомлення себе.

У зв'язку з цим почалися різні феномени ....

Перший базовий феномен - світіння німба, до Перехода було Золотим (німби у святих на іконах ...) і таким володіли тільки Майстри, тому що було дуже жорстке магнітне поле навколо Землі, це поле було жорстким, і воно стримувало нашу генетичну структуру. А зараз це поле за фактом перестало бути жорстким, тобто, воно є, але зовсім інше.

Воно дуже м'яке і ніжне і тим не менш дуже міцне, як павутина, спробуй її порвати, на розрив вона міцніше сталі.

Ось, приблизно такої структури йде нове магнітне поле.

Ви всі чули такий термін, як Акаши, це і є Золота структура, яка названа Протей, Блаватська його також називають.

Так ось цей Протей пішов в втілення. Це стало нашою новою нервовою системою, тепер вона у нас насичена світлом Протея.

У нас інша нервова система, ми перестали бачити в тривимірності, у нас інші очі.

Протягом останніх тисяч років до Перехода, як мінімум 26 000 років, у нас в оці у всіх було так зване сліпа пляма.

Це зоровий нерв, який йде глибоко в череп, він затикався якоюсь білковою тканиною, як заглушкою. Ця сліпа пляма закривала три чверті нашого сферичного зору. Ми не бачимо Чорну діру, а оскільки мозок нівелює різні нюанси, то і створюється ілюзія, що ми бачимо все.

Проте, наявність сліпої плями дозволяла нам жити в 3-х мірному Просторі, обмеженому, жорсткому.

Це було умовою Експерименту. Нам треба було вивчити щільний План і ми це завдання виконали.

Тепер ми перейшли на «той Світ», наш Експеримент благополучно завершений і ця сліпа пляма стала розчинятися і зникати в оці, і зараз нам відкривається доступ до бачення багатовимірності.

Це відкриття Планетарного масштабу, і це помітили вчені всіх країн.

Змінився Тимус, вилочкова залоза, вона сама по собі дуже сакральна. Її і Олена Блаватська згадувала, і Реріхи.

Зараз в Тимусі живе той самий Протей. Тут він локалізується, а потім розбризкується по всіх наших тонким нервовим каналам. Сонячні, місячні меридіани, все тут задіюється, вони теж стали інші.

І імунний нагляд Протея змінився, якщо раніше ця система імунітету була формальна, то тепер вона відстежує кожну людську думку і тепер стало так важливо - вміти думати!

Думати перш, ніж подумав. Збувається все тут же і зараз, і головне з якогось дива ...

Наступна зміна організму - мигдалеподібне тіло. Це теж в районі гіпокамп.

Вона переключається на усвідомлене сприйняття. До Переходу це був «будинок страху», їм правила лімбічна система. А лімбічна система - це «бий» або «біжи», як у тварин. Зараз це переписується на рівні клітинного механізму. Замість «бий» і «біжи» починає проявлятися усвідомлене сприйняття поточного моменту. Ра-з-Розумне. Не сидіти і боятися, думати: а як там буде? Зараз все в міру надходження: я прийду і розберуся. Жити Тут і Зараз. Нам не потрібно знати - як це робити, наша нова органіка це робить сама. Ви не сидите в медитації, ви не їсте тільки вегетаріанську їжу, ви живете, як і жили, а органіка змінюється сама. Тобто, ваше Вище Я дало дозвіл на зміну даної ситуації, дозвіл на зміну вашого поточного свідомості. Вам не потрібно знати, як це відбувається? Ось це і є Божественна халява. Раніше ми з вами відповідали за свої вчинки, а зараз будемо вчитися відповідати за свої думки!

У головному мозку розчиняться старі пакети нейронів. Як це проявляється в побуті? Старі пакети нейронів - це все матеріалізовані звички, які увійшли на рівні автопілоту в нашу кров, плоть, все, що ми робимо механічно (взяв сірник, поставив чайник, запалив газ ....) Все до чого ми звикли з дитинства і що нами вже не усвідомлюється, але вони матеріалізовані, ми часто робимо дії і не помічаємо - як.

Тепер настає псевдо втрата пам'яті, вона настає тоді, коли людина не піддається ніякому зовнішньому впливу.

Наприклад, сидить на лавочці або будинку в спокійному стані і раптом раз - нічого не пам'ятаю ... Це тривати миті, 3-5 секунд і ви знову входите в ваше поточне життя. Але при цьому у вас вимикаються якісь старі Пакети, старі знання.

Наприклад: старі дитячі звички, які вже вам не потрібні, ви дорослий і ситуація вже не повториться. В енергетичному плані вони були в структурі мозку, так ось мозок звільнився від цих старих звичок. (Вчилися ходити, сидіти, говорити.)

Зараз це вже вам не потрібно, а це великий енергетичний пласт. Псевдозабутьковатість - це звільняється місце для нового. Воно заповнюється цим новим і, в потрібний момент, я починаю просто знати щось нове.

До Переходу у нас цього не було, нам треба було пройти Школу, набути досвіду, набратися знань, а зараз досвід з'являється сам, як Дар!

До певного моменту ви не знаєте ще ніж володієте, але з'являється ситуація і ви починаєте користуватися готовим досвідом. Економиться час, економляться сили, багато ще чого ...

І ви бачите ситуацію не з одного боку, а відразу з декількох сторін, і бачите не з метою засудити, а просто як інформацію. Для себе прийміть, що коли у вас настане псевдозабутькуватість або щось, на кшталт склерозу, ви прийміть це абсолютно спокійно і знайте, що це не хвороба, а Планетарний Перехід. І це тільки перший етап.

Змінився Час, змінилася енергія, змінилося наше сприйняття і ми стаємо тими багатовимірними істотами, які були спочатку задумані усіма Вищими Силами. Багато йде відкриттів на рахунок наших думок, наприклад, встановлено зв'язок між депресією і остеопорозом - це університет Єрусалиму, ціла серія відкриттів.Чим більше людина сидить в депресії, тим більше у неї починають розм'якшуватися кістки.

Характеристика нашого часу, це - ви самі собі можете робити ліки, і то що вам потрібно.

Наприклад: берете пляшку, наливаєте туди воду з під крана або святу, або іонізовану, будь-хто. Берете папірець і пишете - це мої ліки від депресії, я відновлююся швидко. Написали і поклали під банку, а банку поставили в голові свого ліжка.

Пам'ятайте, що все це треба проробляти з гумором)), вранці прокинутися і випити. Вода при цьому змінює структуру. Уже ставилися такі експерименти, проводили пробу структури води - вона виявлялася різна, все залежить від глибини свідомості, від віри. Все відбувається на рівні дитячого сприйняття - чим легше ви ставитеся до сучасної дійсності, тим швидше і краще буде виходити.

В курсі ви, що сміх змінює свідомість? Легкий, як у дітей сміх йде на творення, це ті ж вібрації, які резонують з синім магнітар в центрі Галактики.

Посміятися - значить з резонувати з космосом. Ви помітили, що на вулиці з'явилося багато розфарбованих мімів? Вони вибивають людей з їх шкаралупи. Посміхайтеся собі перед дзеркалом!

Світ фактично розділився під час Квантового Переходу, на тих кому потрібна матеріальна еволюція - жити в матерії, жити в насильстві, в негативі (пити, курити) - вони пішли в інший матерії. Вони пішли на свій рівень свідомості. Ми зараз з вами як в шлюзі стоїмо - є серед нас і такі і сякі ... Є ті, хто вибрали інший шлях, інший рівень свідомості, Шлях еволюції. Вони залишилися в своїх думках, для них це все - маячня сивої кобили, вони не будуть думати, їм простіше гранату кинути, ніж думати ...

У них інші вчинки і дії. А у нас інші дії, відбуваються фізикопсихічні моменти - ми один одного перестаємо бачити.

Це вже почалося, що ми можемо проходити один через одного, не помічаючи і без всякого дискомфорту.

Це і є поділ Реальності - одні наліво, інші направо.Ті, хто вибрав духовну еволюцію - вони будуть думати, перш ніж подумати.

Спочатку будемо наступати на граблі, набиратися досвіду. Як використовувати Божественну халяву? Для початку - просто знати.

Заряджати воду замість ліків. Наприклад - від болячки на п'яті або від бородавки. Для чищення судин. Написати на листку, поставити склянку з водою і поставити на ніч у голові, а вранці випити. Так робив Чумак, а зараз це під силу всім. Є чарівна фраза - в моїй реальності все виходить (Промовляти своє бажання) легко і витончено! Це не афірмація, її не треба довго повторювати - все робиться легко і швидко, сказав і пішов справою займатися ...

Головне відчути те, що говорите, навчитися довіряти Простору.

І почати з побуту ... сказати тарганам - привіт! У моїй реальності немає тарганів.

Це можна застосовувати до відношенню з дітьми, до самопочуття, у ставленні до держустанові, до транспорту, до отримання інформації, до покупки того чого треба ...

Наші інтереси: 

Настав час ДУМАТИ! Жити в новій реальності за новими правилами набагато цікавіше!:)...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У Лєвашова забагато фантазій. Проте, можливо, це потрібно для частини людей, які шукають шлях і починають його з "того, що блищить".

Проте я не прихильник думки, що "більшість людей спроможні сприйняти правду тільки у формі брехні". Починати треба одразу з правди. Вона дивовижніша за будь-які людські фантазії.

Явсе Світ каже:
Тільки но прочитав заголовок зразу,запідозрив лівашовщину.
До речі що хто може сказати про роботи чи то плагіат Лівашова.Хтось із Гравців на сайті можливо розбирав його на молекули.Просто цікаво.Бо деякі московити моляться на нього.
А на рахунок змін що відбуваються,то це правда.Якось воно відчувається між "бровами".:)
Дякую Ірині за статтю.
п.с.якось дивно сайт працює.Пише,що в мене є приватне повідомлення,відкриваю,сторінка перезавантажується,повідомлення нема.
Якщо мені хтось писав,то спробуйте ще раз.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Микола Погорілець.
0
Ще не підтримано

Дякую за працю по перекладу статті.
Багато з того, що в ній написано -- резонує.
Та є й декілька питань:
Цікаво дізнатися: імена Новосибірських вчених та інших сучасних фізиків, які знали, а тепер підтвердили.
Також цікаво про ультрачервоний та "інфрасиній" кольори. Це як: наш діапазон сприйняття змінився, чи групи частот електромагнітних коливань переназвали. І тепер радіохвилі стали ультрачервоним світлом?

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

"... Для себе прийміть, що коли у вас настане псевдозабутькуватість або щось, на кшталт склерозу, ви прийміть це абсолютно спокійно і знайте, що це не хвороба, а Планетарний Перехід..."
Фу-ф, слава Богу! А то я вже злякався: буває переберу свого "мармєладу" (самогону) і пригадую опісля все фрагментарно. І тривожусь - мов, це склероз розвивається. А воно насправді он що - Планетарний Перехід!
А для надто сурьйозних - щоб надто мене не засуджували за комент - наведу цитату звідси ж: "... Пам'ятайте, що все це треба проробляти з гумором...В курсі ви, що сміх змінює свідомість?..Посміятися - значить з резонувати з космосом...".
Чудова розвідка! Тож, радіймо!

Хай буде!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

На превеликий жаль, жіночий журнал для білявок "One of Lady", з якого передрукована ця стаття, не подає справжніх імен новосибірських вчених. Про них відомо тільки те, що вони емігрували в Британію, включені в програму захисту свідків чорної діри, і тепер продовжують там активний пошук нових сенсаційних відкриттів.

Микола Погорілець каже:
Цікаво дізнатися: імена Новосибірських вчених та інших сучасних фізиків, які знали, а тепер підтвердили
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Тільки но прочитав заголовок зразу,запідозрив лівашовщину.
До речі що хто може сказати про роботи чи то плагіат Лівашова.Хтось із Гравців на сайті можливо розбирав його на молекули.Просто цікаво.Бо деякі московити моляться на нього.

А на рахунок змін що відбуваються,то це правда.Якось воно відчувається між "бровами".:)
Дякую Ірині за статтю.

п.с.якось дивно сайт працює.Пише,що в мене є приватне повідомлення,відкриваю,сторінка перезавантажується,повідомлення нема.
Якщо мені хтось писав,то спробуйте ще раз.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У Лєвашова забагато фантазій. Проте, можливо, це потрібно для частини людей, які шукають шлях і починають його з "того, що блищить".

Проте я не прихильник думки, що "більшість людей спроможні сприйняти правду тільки у формі брехні". Починати треба одразу з правди. Вона дивовижніша за будь-які людські фантазії.

Явсе Світ каже:
Тільки но прочитав заголовок зразу,запідозрив лівашовщину.
До речі що хто може сказати про роботи чи то плагіат Лівашова.Хтось із Гравців на сайті можливо розбирав його на молекули.Просто цікаво.Бо деякі московити моляться на нього.
А на рахунок змін що відбуваються,то це правда.Якось воно відчувається між "бровами".:)
Дякую Ірині за статтю.
п.с.якось дивно сайт працює.Пише,що в мене є приватне повідомлення,відкриваю,сторінка перезавантажується,повідомлення нема.
Якщо мені хтось писав,то спробуйте ще раз.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Дякую за увагу до статті! Дякую за коментарі!)
Частина цієї статті, як на мене, це як "пророцтво", "передбачення", щось що ще в повній мірі не здійснилось. Я до таких речей завжди відношусь з легкістю, приймаю інформацію, але не слово в слово. Бо кожен, хто намагається зазирнути в майбутнє передає його по своєму, "перепускає через себе". І виходить трішки може перебільшено, може незрозуміло, може не точно... Проте, мені сподобався "дух", "фон", "настрій", "зміст" цієї статті. Вона легка, приємна, оптимістична. Викликає приємні емоції. Час покаже, як воно буде... "Думати перш ніж подумати", "навчитися довіряти Простору"... це зовсім інше життя, і це вже почалося... Не дарма кажуть, що думки матеріальні.
Думаймо! Радіймо! Успіхів нам усім!)

Зображення користувача Микола Білецький.
0
Ще не підтримано

Подяка автору за переклад, бо досі подібне зустрічав лише російською чи англійською. Проте не думаю що всі витоки такої інформації ведуть до московитів, схоже є підтвердження і з інших джерел, але теж без конкретних імен.Поширення та підтвердження такої інформації офіційною наукою всіляко стримується темними силами у всіх їх різноманітних проявах у силових структурах влади.
Інтуїтивне відчуття таких змін у всесвіті та природі людини звичайно є як і великий потяг до хоч якогось усвідомлення, відчуття багатомірності. Теперішній наш стан дійсно схожий на чекання у шлюзі з якого вихід у простір Волі, тому РА діймо!