Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Білоруський прецедент: захворюваність на Covid-19 пройшла сама собою – без карантину та інших обмежень

Позиція Олександра Лукашенка повністю себе виправдала. У країні фіксується спад захворюваності і один з найнижчих у світі показників летальності від Covid-19.

200619lukashenko-2.jpg

Президент Білорусі Олександр Лукашенко
Президент Білорусі Олександр Лукашенко

Білорусь виявилася єдиною країною Європи, де не вводили взагалі ніяких обмежень у зв’язку з «пандемією коронавірусу» – повідомляє Олексій Музичук у статті «Білорусь пройшла пандемію без карантину» на порталі «Медикфорум».

Звісно, значна кількість приватних компаній перейшла на віддалений режим, люди стали активніше носити маски, відвідуваність стадіонів і кінотеатрів упала, а попит на кур’єрські служби, навпаки, зріс. Але все це відбувалося за особистою ініціативою громадян.

Влада нічого не обмежувала, ну хіба що продовжила на два тижні шкільні канікули. Олександр Лукашенко вперто твердив, що карантин знищить економіку, але не дасть країні будь-якої суттєвої користі. І тепер виходить, що білоруський лідер мав рацію.

У республіці спостерігається помітний спад кількості хворих Covid-19, що свідчить про те, що країна пройшла через пік захворюваності. Крім того, з Білорусії почалися польоти на популярні туристичні напрямки, включаючи Туреччину і навіть Албанію. А це значить, що уряди цих країн не бояться масового завезення Covid-19 туристами.

За минулу добу в Білорусії зафіксовано тільки 689 нових випадків коронавірусу – найнижчий показник з 22 квітня. З 55 369 хворих 31 273 вже одужали. Від вірусу (чи з вірусом. – НО) померло 318 осіб, і якщо погодитися, що хворих справді було трохи більше 55 тисяч, то летальність в Білорусії при Covid-19 склала близько 0,6%.

Отже, досвід країни показує, що пандемію можна здолати без всяких жорстких обмежень – повідомляє «Медикфорум».


Коментар НО:

Приклад Білорусі – це вирок брехунам і паразитам у владних структурах, провідних ЗМІ і офіційній медицині, передусім багатих країн.

Якби не було «Білоруського прецеденту», офіціоз цих країн міг би ігнорувати дані про мізерну смертність у найбідніших країнах світу – мовляв, у них погано працює статистика.

Але в Білорусі зі статистикою все гаразд, і це підтвердила місія ВООЗ, яка весь час працювала в цій країні. Важливо, що Білорусь – це не якась африканська екзотика, а звичайна небагата європейська країна, зі звичайною демографічною структурою.

Природно, виникають запитання:

  • Від чого вмирали люди в розвинених країнах?
  • Навіщо уряди зруйнували власні економіки?
  • Чи цей коронавірус взагалі якось впливає на природну смертність?   

В тему: 

Ellen McLain - Still Alive

Наші інтереси: 

Вивести брехунів і шахраїв на чисту воду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Вельми цікаво, яким чином буде ігноруватись та перекручуватись білоруський досвід владами різних країни. Особливо, Українською та Російською владами. І, як нам можливо цьому запобігти?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Вельми цікаво, яким чином буде ігноруватись та перекручуватись білоруський досвід владами різних країни. Особливо, Українською та Російською владами. І, як нам можливо цьому запобігти?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

міркую, як використати "карантинну аферу" на користь Усесвіту