Зображення користувача Володимир Світлий.
Володимир Світлий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Безподатковий простір для мікропідприємництва

    Багатьом відомо про проблеми, які виникають при ведені бізнесу, особливо, де є наймані працівники. Податкова система ставить підприємців в такі умови, за яких потрібно або давати хабарі, або закривати бізнес.

При сплаті податків з виробничої діяльності не залишається можливостей для рефінансування власного бізнесу і ви банкрут. Чи є вихід? На мій погляд, так , є. Для цього потрібно провести певні маніпуліції. Я такі дії провів. Проголошену тезу про безподатковий простір у Корпорації Третій Гетьманат хочу підтримати реалізацією такого простору зараз, сьогодні.

Такий підхід не є намаганням створити схему, для того, щоб не платити податки, а саме через проінформованість  довести до групи підприємців їхні права, змусити почати самоосвіту в сфері прав і зобов'язань. І головне - позбутися страху і зрозуміти, що можна займатись чим завгодно (що не заборонено) і тобі за це нічого не буде. Для визначення дієвості такого підходу до справи по мікропідприємництву потрібно провести саму підприємницьку діяльність. З цим якраз і маємо проблеми.

Чим зайнятись?

Що маємо ми на сьогодення?

1. Можливість виробляти кисневі або азотні станції за власним патентом на конкретному підприємстві. Тобто стартап етап лабораторного зразка пройшов, це добре. Погане, самого зразка немає.    

Такими станціями проводити крім відомих сфер застосування ще й екологічні програми.

2. Чого немає: грошей для початку стартапу.

3. Є потенційні замовники, які діють за принципом: товар вранці, гроші ввечері. 

 

 

Наші інтереси: 

Оцінка. Якщо виходити з позиції створення реального безподаткового простору то це 5.Якщо виходити з ідеї щось виробляти і продати це 3. Якщо виходити ,що аналогів у світі немає то це 5. На собі не перевірено. Виходить більше як 3 ставити не можна.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи