Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Безкоштовні курси для освоєння професії робототехніка працюватимуть у Києві

Держслужба зайнятості спільно із міжнародною лабораторією робототехніки Robo.house запускає безкоштовні курси для освоєння професії робототехніка. Про це йдеться на сайті Урядового порталу

Організатори запевняють, що ведення програми та підтримка її з боку державної структури – це значний крок в бік розвитку сфери робототехніки в Україні.

"Програма триває 1 місяць та створена з метою показати реальну необхідність розвитку сфери робототехніки в Україні. Слухачі освоять ази створення роботів і зберуть міні-копію прототипу промислового маніпулятора. Пілотний проект буде проходити у Києві на базі одного з центрів зайнятості і якщо він стане вдалим, я сподіваюсь, ми зможемо запустити його по всій Україні", – йдеться у повідомленні.

Як зазначив керівник проекту Владислава Котова, введення цієї програми та підтримка її з боку державної структури – це значний крок в бік розвитку сфери робототехніки в Україні. Найкращі випускники даного заходу будуть мати можливість працевлаштування.

Довідка: Robo.house – це міжнародна лабораторія робототехніки, електроніки та програмування, яка займається розробкою та створенням якісних прототипів дронів, гуманоїдів, моноколіс, 3d-надрукованих об'єктів та інших винаходів.

Наші інтереси: 

Корисно! Це може бути поштовхом для відкриття нових талантів!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи