Зображення користувача Валерій Зміївський.
Валерій Зміївський
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бен Фулфорд Повідомлення від 04 травня 2018-го року

Демонтаж Ізраїлю може бути неминучим, оскільки НАТО знімає з нього свій захист. Тектонічні зрушення в геополітичному ландшафті тривають запаморочливими темпами по всьому світу, оскільки сатанистська хазарська мафія систематично видаляється з усіх світових центрів сили, погоджуються численні джерела. Ситуація просунулася настільки, що велика хазар Кахуна - Ізраїль - незабаром може бути звільнена від сатаністів, кажуть джерела в Пентагоні.

Демонтаж Ізраїлю може бути неминучим, оскільки НАТО знімає з нього свій захист. Тектонічні зрушення в геополітичному ландшафті тривають запаморочливими темпами по всьому світу, оскільки сатанистська хазарська мафія систематично видаляється з усіх світових центрів сили, погоджуються численні джерела. Ситуація просунулася настільки, що велика хазар Кахуна - Ізраїль - незабаром може бути звільнена від сатаністів, кажуть джерела в Пентагоні.

В Європі зміна урядів минулого тижня в Італії, Іспанії та Словенії означає, що тільки осколки Європи у вигляді Франції, Німеччини та Голландії залишаються під хозарським контролем, стверджують джерела. Звільнення Заходу необхідно для того, щоб переговори між Сходом і Заходом, які відбудуться наступного тижня в Сінгапурі між президентом США Дональдом Трампом і північнокорейським лідером Кім Чен Ином не привели до створення світового порядку під управлінням Китаю, що зміняє панування хазарській мафії на вершині світ, кажуть джерела.

Давайте почнемо розгляд з ситуації в Ізраїлі, де головний сатаністський лідер Біньямін Нетаньяху, як і його попередник Адольф Гітлер, зараз переховується в бункері, готуючись до свого неминучої поразки. Публічна заява минулого тижня генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга про те, що Альянс не прийде на захист Ізраїлю в разі нападу з боку Ірану, були очевидною ознакою майбутньої зміни режиму в Ізраїлі.

Більш важливим є те, що залишилося не сказаним. Згідно джерел в Пентагоні, НАТО не захищатиме це незаконне сіоністське утворення (Ізраїль) від російського ведмедя. У всякому разі, Нетаньяху і його режим втратили підтримку більшості справжніх євреїв, на відміну від прихованих сатаністів через їх вбивчу поведінку. Це публічне засудження Ізраїлю відбувається в той час, коли Саудівська Аравія готується оголосити Мутаіба бена Абдаллу (принц Абдалла ібн Мутаіб ібн Абдалла Аль Сауд - член правлячої сім'ї Саудівської Аравії) своїм правителем, замінивши маріонетку сіоністів Бін Салмана, убитого 21 квітня 2018-го року, повідомляють джерела в Пентагоні.

Це важливо, тому що це означає, що контроль над саудівської нафтою, опорою нафтодолара, випала з рук сіоністів, стверджують джерела. З упевненістю можна сказати, що Бін Салман, який щодня з'являвся перед пресою, поки в його палаці не спалахнула стрілянина, зник з поля зору громадськості. Однак для підтвердження того, що говорять ці джерела, буде потрібно публічне оголошення. Минулого тижня інше джерело в Пентагоні виступило з відповідними новинами, які можуть вплинути на управління власності більшістю публічно відомих західних корпорацій.

Відповідно до цього джерела, військові прихильники режиму Трампа розглядають можливість надання контролю Ліал Ванти і його людям контролю над 26 трильйонами доларів в фондах, які, як вони стверджують, були незаконно забрані у них бушівською фракцією хазарської  мафії. На цьому тижні Ванта був запрошений до Вашингтону (округ Колумбія), щоб обговорити ці фонди, стверджує джерело. Якщо вони збираються отримати ці гроші для Ванти, їм доведеться забрати їх у Венгард Груп (компанія Vanguard Corporation), говорить джерело.

 

Інформація до роздумів

Венгард Груп (The Vanguard Group) - велика приватна незалежна інвестиційна компанія. Розташована в містечку Веллі-Фордж (штат Пенсільванія). Компанія заснована в 1975 році Джоном Боглом. Компанія об'єднує в собі близько 370 фондів з них 180 американських і 190 зарубіжних фондів, і нею володіють інвестори цих фондів. Загальна кількість інвесторів на 31 грудня 2016-го року складала близько 20 млн. Компанія управляє індивідуальними пенсійними рахунками, ощадними рахунками на навчання, різними видами фінансової ренти і надає консультаційні послуги своїм клієнтам.

Група Венгард, Буші разом зі Стейт Стріт Корпорейшн (State Street Corporation), Рокфеллери і Блекрок (BlackRock, Inc.), Ротшильди, контролюють більшість великих західних корпорацій.

State Street Corporation (Стейт Стріт Корпорейшн) - американська холдингова компанія, що здійснює депозитарну і інвестиційну діяльність. Другий найстаріший з нині діючих банків США. Штаб-квартира знаходиться в Бостоні, столиці штату Массачусетс. Основна складова компанії, State Street Bank, входить в число 29 глобальних системно значимих банків (Global Systemically Important Bank, G-SIB), а також є частиною Федеральної резервної системи (ФРС). Дочірня компанія State Street Global Advisors в 2015 році посіла 3-е місце серед 500 найбільших інвестиційних компаній світу за розміром активів під управлінням $ 2,245 трлн.

BlackRock, Inc. (Блекрок) - міжнародна інвестиційна компанія зі штаб-квартирою в Нью-Йорку. Одна з найбільших інвестиційних компаній світу і найбільша в світі за розміром активів під управлінням.

 

Цей крок американських військових із захоплення Венгард Груп (The Vanguard Group) і, можливо, Стейт Стріт Корпорейшн (State Street Corporation), як і Блекрок (BlackRock, Inc.), може бути підготовкою до вирішального бою з євразійським альянсом за контроль над світовою фінансовою системою. У цьому контексті саміт 12 червня 2018 го року в Сінгапурі між президентом США Дональдом Трампом і лідером Північної Кореї Кім Чен Ином є набагато більше, ніж просто укладення миру на Корейському півострові.

Згідно гностичним ілюмінатів, Кім Чен Ин насправді є лідер Альянсу, який контролює Китай, а також більшу частину Східної Азії. Незалежно від того, чи правильно це відносно Кіма, погляд на загальну ситуацію в світі не залишає сумнівів в тому, що Західний військово-промисловий комплекс, в якому домінує США, і Євразійський Альянс ведуть переговори про новий спосіб управління планетою.

Ключ до того, хто вийде на перше місце. Все більше виглядає так, як ніби воно призначається для Індії. Індія має молоде населення, приблизно рівну за розміром швидко старіючому населенню Китаю. Ось чому американська сторона намагається переконати Індію вступити в союз з самими США, Японією, Австралією та Індонезією для стримування Китаю. США на минулому тижні перейменували своє тихоокеанське командування в індо-тихоокеанське командування, як частину свого звернення до Індії. Китайці, як видається, мають перевагу в тому, що Індія приєдналася до Росії і Китаю в рамках Шанхайської організації співробітництва євразійського економічного союзу.

Минулого тижня прем'єр-міністр Індії Наренда Моді дав зрозуміти, що Індія не зацікавлена ​​в іграх великих держав, заявивши, що суперництво з Азією буде стримувати нас усіх, співпраця з Азією формуватиме це столітні ...

На цьому тижні також відбудеться зустріч на вищому рівні Великої сімки (G7), зустріч в Більдерберзі таємного західного уряду в Італії, оскільки Захід намагається скоординувати свою позицію в переговорах про велику владу з Азією на наступному тижні.

Тому давайте тепер повернемося до ситуації на Заході, починаючи з Європи. По-перше, напевно, не випадково, що Більдербергська зустріч цього року проходить в Італії, оскільки новий уряд там протистоїть євро, і, таким чином являє собою екзистенціальну загрозу Євросоюзу в його нинішньому вигляді. Якщо в загальних рисах, економічна математика робить дуже очевидним, що Південній Європі - Іспанії, Італії, Греції та Португалії, було б краще без знаходження в Євросоюзі, і це реальність, з якою неминуче доведеться зіткнутися таємній еліті.

Крім того, падіння нацистського будинку Буша означає, що більше немає ніякої серйозної західної військово-технічної допомоги для проекту Євросоюзу, орієнтованого на Німеччину в його нинішньому вигляді. Крах, однак, буде відбуватися в повільному режимі. Інша проблема полягає в тому, що Словенія, батьківщина Меланії Трамп, тепер приєдналася до Польщі і Угорщини у виборі режиму, який тепер протистоїть політиці масової міграції Євросоюзу в основному з мусульманських країн.

Загальна тенденція полягає в тому, що Центральна Європа в даний час приєднується до Південної Європі у відході від домінування Німеччини і Франції в Євросоюзі. Великобританія своїм Brexit також вже сказала «ні» Євросоюзу. Очевидно, що глибоко розділена Європа (Європейський Союз - ВЗ) не в змозі представляти Захід у великих переговорах зі Сходом.

Інший ключовий центр влади Великої Сімки (G7) - Японія - також знаходиться в глибокому хаосі тому, що місцевий режим розглядається азіатським кримінальним співтовариством, як колоніальний рабський  уряд. Північна Корея розглядається як легітимний уряд Кореї і Японії, кажуть японські джерела правого крила. Саме тому японці були виключені з переговорів між США і Північною Кореєю.

Крім того, довірені особи Буша, наприклад, Річард Армітедж (Richard Lee Armitage), двоюрідний брат Барбари Буш, втратили владу, що означає, що в колоніальній мережі контролю США в Японії утворився вакуум. Саме в цьому контексті ми повинні подивитися на рішення Трампа про введення мита на європейську, а також японську і канадську сталь і алюміній. Мета полягає в тому, щоб використати цей захід для зміни економічного управління Заходу. Я деякому сенсі Трамп має рацію, кажучи, що якщо у США дефіцит торгового балансу складає 800 млрд. доларів щорічно, то перемога в торговельній війні не є проблемою.

Однак Трамп добре розуміє, що економіці США дозволили бути спустошеною (за час президентства Обами) величезними дефіцитами в торгівлі, тому що власники нинішньої орієнтованої на нафтодолари фінансової системи в більшості або не американці, або не патріоти Америки. Наші джерела припускають, що саме тому крок з Ліал Ванте, якщо це правда, може бути ознакою того, що Трамп, нарешті, знаходить правильну ціль.

Якщо Трамп зможе отримати контроль над системою, заснованої на американських доларах, євро і ієнах, він буде в значно сильнішому становищі, щоб вести переговори про нову глобальну фінансову політичну структуру з євразійським альянсом. Його режиму просто потрібно обложити ще кількох олігархів, і він, можливо, зможе це здійснити. На цьому фронті триває стійкий прогрес, кажуть джерела в Пентагоні ...

 Крім того, у Вашингтоні (округ Колумбія) агенти глибинної держави і сіонізму стали історією, оскільки Міністерство оборони США захоплює процес перевірки безпеки для всього уряду, щоб дозволити проходженню тільки «Білих Капелюхів» і патріотів, кажуть джерела в Пентагоні. Все це означає, що військовий уряд, що стоїть за Трампом, зміцнює свої позиції в якості представника Заходу в переговорах з євразійським альянсом.

Однак Трамп повинен вивчити, що залякування і стукання по столу не будуть прийняті добре в Азії. Китай дав зрозуміти, що він готовий до співпраці з США, але будь-яка спроба Трампа безцеремонного втручання в угоду буде мати зворотний ефект, опублікувавши заяву, в якій, зокрема, говориться: «Ніякі економічні і торговельні наслідки від переговорів не будуть чинними, якщо американська сторона буде запроваджувати будь-які торгові санкції, включаючи підвищення мит ».

Однак всі описані вище кроки являють собою фундаментальні зміни в тому напрямку, як управляється світ зараз, коли закінчується сіоністський апокаліптичний кошмар. Людство звільняється.

 

www.youtube.com

Канал Раскрытие Дороги к Себе 

 

Наші інтереси: 

США є найважливіший союзник України у війні проти ілюмінатів / Кабали/ світового уряду / хазар-сіоністів / глибинної держави. Після  оборання президентом Трампа США надають велику військову допомогу Україні, вважаючи її важливим союзником у Європі. В Пентагоні по-достоїнству оцінили військову силу, мужність і вірність присязі українських військових, які діляться своїм бойовим досвідом з американськими колегами. Це означає, що логічним, але поки що нерозкритим, є факт участі українських військових в операціях Альянсу, який наразі веде війну проти Кабали. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи