Зображення користувача Валерій Зміївський.
Валерій Зміївський
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бен Фулфорд (Ben Fulford) Повідомлення від 11 червня 2018-го року

 Зустріч між Кімом і Трампом і фінансова війна з Ротшильдами взаємопов'язані. Зустрічі 12 червня 2018-го року на вищому рівні між президентом США Дональдом Трампом і північнокорейським лідером Кім Чен Ином передувала приливна хвиля публічної таємної дипломатії на вищому рівні, оскільки це не буде звичайна зустріч, погоджуються багато джерел. На зустрічі будуть обговорюватися не тільки мир на Корейському півострові, але і майбутнє фінансової системи, а значить, майбутнє світу, стверджують джерела Північної Кореї, Пентагону, гностичних ілюмінатів та інші.

Зустріч між Кімом і Трампом і фінансова війна з Ротшильдами взаємопов'язані. Зустрічі 12 червня 2018-го року на вищому рівні між президентом США Дональдом Трампом і північнокорейським лідером Кім Чен Ином передувала приливна хвиля публічної таємної дипломатії на вищому рівні, оскільки це не буде звичайна зустріч, погоджуються багато джерел. На зустрічі будуть обговорюватися не тільки мир на Корейському півострові, але і майбутнє фінансової системи, а значить, майбутнє світу, стверджують джерела Північної Кореї, Пентагону, гностичних ілюмінатів та інші.

У минулі вихідні (9-10 червня 2018-го року) відбувалися зустрічі на вищому рівні Великої сімки (G7), що тепер перетворилася на шістку (G6) після фактичного виходу США з G7 ...

Проводилися також секретні зустрічі в Більдерберзі (Італія) і в Японії між азіатськими королівськими сім'ями і представниками товариства «Білого Дракона». Відповідно до джерел азіатського таємного товариства, на зустрічі в Більдерберзі головував високопоставлений фінансовий шахрай Генрі Кіссінджер і, мабуть, вперше до неї був включений кардинал П'єтро Паролін, який представляє Ватикан. Головним порядком денним був популізм в Європі. Це означає, що селяни з вилами піднімуться проти сатанинської еліти у Великій Британії, Італії, Угорщині та майже всюди в Європі. І судячи з того, як розвиваються події, близький той день, коли масових дітовбивців витягнуть з їхніх будинків і повісять на найближчих ліхтарних стовпах, про що говорилося в знаменитому прогнозі Джорджа Буша-старшого.

Фактично минулого тижня бушевська Кабала була підкошена, коли її верховний вірнопідданий засновник Чарль Ліфрен Карлуччі зустрівся зі своїм творцем, стверджують інформатори в Пентагоні. Вони також відзначають, що на 14 червня 2018-го року намічено опублікування звіту генерального інспектора Міністерства юстиції, в той час як кількість запечатаних обвинувальних вироків перевищило число 35 тисяч, а Міністерство юстиції США додало 300 обвинувачів. Крім того, серпнева відпустка в Сенаті США була скасована, тому федеральні судді Трампа і інші кандидати можуть бути затверджені, відзначають вони.

Послання було відправлено засновником Більдербергського клубу голландській королівській сім'ї 07 червня 2018-го року, в день початку зустрічі, коли Інес Соррегьєта, сестра королеви Нідерландів Максими, була виявлена ​​повішеною в Аргентині, як повідомлення до педофілів королівської крові, кажуть джерела в Пентагоні. Це сталося з одночасним звільненням 160 дітей в ході спецоперації, пов'язаної з торгівлею дітьми в Атланті (США), відзначили вони. Крім того, в Англії вибухнули заворушення в зв'язку з тюремним ув'язненням Томера Бінсона, за звинуваченням у поданні неправдивої інформації у справі педофілів.

Однак справжні події, які слід було б розглядати, розгорталися саме в Швеції. Тут уряд мобілізував свою місцеву охорону і резерви для зачистки мусульманських ґвалтівників, кажуть джерела в Пентагоні. Головнокомандувач армією США генерал Джозеф Данфорд (Joseph F. Dunford) минулого тижня вилетів до Фінляндії, щоб зустрітися зі своїми фінськими колегами для допомоги шведам, стверджують ці джерела.

Минулого тижня Австрія також видворила з країни групу салафітських псевдо мусульманських радикальних проповідників. Це спонукало президента Туреччини Реджепа Ердогана попередити про те, що це може привести світ до війни між хрестом і півмісяцем.

Звичайно, слуги Ротшильдів, які зібралися на зустрічі Великої шістки (G6) в Канаді минулого тижня (8-9 червня 2018-го року), не згадали про це в своєму комюніке і заявили про необхідність вирішення гендерних питань, то про що Мати Природа подбала ще в незапам'ятні часи. Ця зустріч дала зрозуміти, що вони хочуть зберегти свій контроль над світовою фінансовою системою за допомогою свого обману, пов'язаного з вуглекислим газом, який викликає глобальне потепління, заявивши, що Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Великобританія і Європейський Союз підтверджують свою тверду рішучість продовжувати виконання Паризької угоди.

Минулого тижня папа Франциск також дав зрозуміти, що його справжній господар (натяк - не Бог) підтримує цю фальшиву аферу, кінцевою метою якої є закріплення фінансового контролю хазарськими, ротшильдівськими і іншими спадковими сімейними лініями. Трамп висловив своє справжнє ставлення до Великої шістки (G6) і Євросоюзу, що було озвучено з його розмови з рабом Ротшильдів  - президентом Франції Макроном. Макрон сказав йому: «Давайте працювати разом. Ми обидва маємо проблеми в Китаї», на що Трамп відповів: «Євросоюз гірше за Китай».

Це вказує на справжню причину зустрічі на вищому рівні між Трампом і Кімом в Сінгапурі, де справжньою темою обговорення буде зміщення хозарських контролерів і заміну контрольованої ними фінансової системи Великої шістки (G6). Багато джерел погоджуються з цим. Частина зустрічі між Кімом і Трампом, буде приділена фінансовій системі. Це стосується прав власності на золото маньчжурської династії Цин (в Китаї), як стверджує маньчжурський спадкоємець Цан Сюн Шик, і ще одна особа маньчжурської королівської крові, яка вважає за краще залишатися анонімною. Обидва джерела надали документи, що свідчать про те, що золото Маньчжурії знаходиться під контролем сім'ї Ротшильдів в Швейцарії з 1947-го року.

Вони стверджують, що золото було незаконно привласнене Ротшильдами і використовувалося для фінансування плану Маршалла після Другої світової війни. Вони стверджують, що цим золотом також фінансувалося створення ЦРУ і держава Ізраїль. Вони (Ротшильди) як і раніше фінансують країни Великої шістки (G6), кажуть вони, але вони не фінансують розвиток Східної Азії, як обіцяли. Золото заховане в горах поблизу від Базеля (Швейцарія). Період 70 років закінчується, після чого воно має бути повернуто в липні 2018-го року, стверджує видання «The SUN».

«Сан» / «The SUN» - британський таблоїд, заснований в 1963-му році. Тираж газети за станом на червень 2011-го року становить 2 806 746 примірників. Видається у Великій Британії та Ірландії.

Джерела стверджують, що тоді в цю схему були залучені президент Китаю Чан Кайши, японський імператор Хірохіто і президент Південної Кореї Сінгмонрі, колишній прем'єр-міністр Японії Кішенабу Суці. Дід нинішнього прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе також брав участь в цій таємницею схемою, заявляє видання «The SUN». Нинішній ротшильдівський керуючий цих незаконно привласнених коштів в Японії - міністр фінансів Таро Ассо. Передбачалося, що Ротшильди будуть банкірами, чиїм обов'язком було просто обслуговування грошей інших людей, а замість цього вони їх незаконно привласнили, говорить «The SUN».

Трамп отримав цю інформацію від Кіма, коли в листопаді 2017-го року вони таємно зустрілися в одному селі на кордоні між Північною і Південною Кореєю, заявляє «The SUN». Джерела Пентагону раніше говорили мені (Бену Фулфорд - ВЗ), що між Кімом і Трампом дійсно сталася таємна зустріч. «The SUN» говорить, що моє джерело помістили у в'язницю в Південній Кореї незабаром після зустрічі зі мною (Беном Фулфорд - ВЗ), в 2015-му році. Він каже, що його звільнили лише тому, що президент Республіки Корея Пак Чонхи (Пак Чжон Хі), агент Ротшильдів, був поміщений у в'язницю в квітні 2018-го року.

Крім того, видання «The SUN» тепер стверджує, що Кім Янтхі, яка прийшла зустрітися зі мною (Беном Фулфорд - ВЗ) в 2015-му році, є дочкою дядька Кім Чан Ина - Чан Сунтака і, таким чином, є двоюрідною сестрою Кіма (північнокорейського лідера Кім Чен Ина). Її батько був страчений, тому що він працював на Ротшильдів, стверджує видання «The SUN» ...

Радник з національної безпеки Джон Болтон (John Bolton) і віце-президент США Майкл Пенс (Michael Pence) також є агентами Ротшильдів, які намагаються заблокувати права маньчжурів і північних корейців на своє золото, заявляє «The SUN». Безумовно, Болтон щосили намагається зірвати зустріч, про що свідчать його публічні дії. Наприклад, твердження на публіці, що до Північної Кореї треба ставитися як до Лівії.

Ці твердження маньчжурів (про свої права на золото - ВЗ) цікаві тим, що саме країни Великої сімки (G7) виграли від плану Маршалла. Саме вони, за винятком адміністрації Трампа, намагаються зірвати зустріч між Кімом і Трампом. Цікаво також відзначити, що ці країни (G7) разом з папою Франциском, як згадувалося вище, підтримують паризьку угоду, як спосіб підтримки фінансової системи під контролем декількох спадкових сімейних ліній. Варто відзначити, що Трамп покинув зустріч Великої сімки (G7) до початку обговорення паризької угоди. Судячи з виразу облич (як видно з фотографії), слуги Ротшильдів були в шоці після того, як Дональд Трамп показав їм документи, що підтверджують права Північної Кореї і Маньчжурії на золото, яке в кінцевому підсумку підтримує якраз фінансові системи Великої сімки (G7), зараз - Великої шістки (G6) і Ізраїлю.

Зустріч Трампа з лідерами G6 у Калгарі (Канада)

Інший представник маньчжурської королівської лінії, який уникає публічності, збирається представити облігації посольству США в Токіо (Японія), і зажадати від Федеральної Резервної Ради, як каже він, перевести в готівку ці облігації. Він відкличе свої позови, як цього бажають таємні азіатські суспільства, гностичні ілюмінати і інші впливові групи, кажуть джерела таємного товариства. Мета буде полягати в тому, щоб звільнити людство, припинивши панування хазарській мафії в фінансовій системі, погоджуються джерела. Це буде падіння Вавилону, оскільки «злодії не повинні керувати банками». Так висловився представник маньчжурської династії Цин.

В даний час американські євреї, хоча ще з ретельно промитими мізками, починають прокидатися, і не погоджуються з ізраїльськими євреями з багатьох ключових питань. Крім того, іракські євреї, схоже, з'ясували, що Ізраїль є сатанинським обманом, і почали повертатися на свою справжню батьківщину в Месопотамії, і істинним установкам того, про що йдеться в Старому Завіті.

Звичайно, завершення звільнення Сполучених Штатів стане ключем до того, щоб все це сталося. На цьому фронті антихристиянська ліберальна єврейська відьма Рудба Редгерсбург, сумнозвісна РБГ, і таємна єврейка, сатанистка Соня Сотомайор (Sonia Sotomayor), яка є членом Верховного суду США. стала метою Трампа для видалення її з Верховного суду, зазначають джерела Пентагону. Хазарська мафія, зрозуміло, не збирається здаватися без бою, тому останнім часом вона робить шалені атаки на викривачів ...

Наші інтереси: 

Наші інтереси - більш тісні стосунки з США і реформи, які мають ліквідувати корупцію

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи