Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Багаті американці захищають свої статки від можливої перемоги Байдена

Світ:

Радники закликають їх діяти зараз, оскільки Байден і демократи запланували істотне підвищення податків для багатих. Зміни в республіканському податковому законодавстві у 2017 році збільшили вдвічі суму, яку багаті сім'ї можуть передати без сплати податку, – до $11,58 млн для фізичних осіб і $23,16 млн для пар.

20101202.jpg

Joe Biden Photographer: Chip Somodevilla/Getty Images

Як повідомляє Bloomberg, Байден ще не опублікував докладний майбутній податковий план. Замість цього він запропонував різні способи збільшення доходів – в основному для багатих і корпорацій – для покриття витрат на додаткові витрати на охорону здоров'я, інфраструктуру і боротьбу зі зміною клімату.

Минулого місяця агентство Moody's Analytics підрахувало, що його підвищення податків, в тому числі вищі збори з корпорацій і приватних осіб, що заробляють понад $400 000, дозволить зібрати $4,1 трлн за 10 років.

Час для американців, які володіють великими маєтками також скоро закінчиться. Термін дії звільнення від сплати податку на майно, передбаченого в податковому законодавстві 2017 року, закінчується у 2026 році.

Нагадаємо, у квітні 2017 року в США пройшла Найбільша податкова реформа в історії. Трамп виконав передвиборчі обіцянки.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що з приходом до влади США демократів почнеться соціалізм. Демократи орієнтуються на бідних, несамостійних людей, ледацюг, безробітних, чорних, які поколіннями не звикли працювати (а лише отримувати різні допомоги від держави). Трамп чи Байден? – Чия перемога необхідна Україні

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи