Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Avto.pro: купівля і продаж запчастин без фінансових ризиків

Чимало автолюбителів, які купують запчастини через інтернет, стикалися з можливістю покупки товарів з частковою або повною передоплатою. Як правило, продавці обслуговують таких клієнтів якісніше та здійснюють швидку відправку запчастин. Але покупці справедливо побоюються недобросовісних продавців, адже передоплата може піти в чужу кишеню, а обіцяну запчастину ніхто не відправить.

Безпека угод на Avto.pro, популярному маркетплейсі автомобільних товарів, знаходиться на найвищому рівні. Дізнаємося, які переваги гарантовані покупцям і продавцям.

Як здійснювати покупки

Купівля запчастин на Avto.pro вигідна з кількох причин. Немає черг, а усі необхідні товари можна знайти в електронному каталозі. Доставка товарів здійснюється в будь-яке зручне місце. Цінове розмаїття відкриває можливості для економії. Кожна угода захищається маркетплейсом, в тому числі й угоди з передоплатою. Це виглядає так:

  • Відвідувач вказує необхідні для пошуку запчастини дані;
  • Пошукова система знаходить відповідний оригінал та аналоги, формує список товарів;
  • Зі списку обирається товар, навпроти якого є символ безпечної угоди;
  • Після підтвердження замовлення продавець вказує суму передоплати;
  • Покупець оглядає запчастину на пошті та оплачує залишок вартості товару.

Безпека гарантується Avto.pro. У деяких ситуаціях покупцеві можуть повернутися його гроші. Ось кілька таких прикладів: на пошті було виявлено дефект запчастини або деталь виявилася бракованою. Ситуацій, коли продавець приймає гроші та починає ігнорувати свого клієнта, більше не виникне.

_ZetzmWnnRFSPdpNDiH0fyjEVpEma7RguE8WJOSQLsvPr8AdRbEHMEy4-VCzLp5wQ5tBJaAmii8qWdgINIBu3He7YTYFY1C5KZ5BmIQoNX5qDWtEIElq1Acf9cld5oULfXvx3nEF 

Як почати торгівлю

Реєстрація акаунту продавця на Avto.pro не займає багато часу. Новому підприємцю стануть доступні зручні інструменти торгівлі, формування прайсів та робота з реальними клієнтами. Основні переваги платформи:

  • Відмінно підготовлена ​​аудиторія;
  • Можливість продажу нових та б/в запчастин;
  • Можливість взаємодії з авторозбірками;
  • Здорова конкуренція.

Підключення безпечної угоди дозволить продавцеві на Avto.pro завоювати довіру ще більшого числа клієнтів. У разі виникнення проблем передоплата буде покривати транспортні витрати. Це особливо актуально у випадках, коли покупець вирішує не забирати своє замовлення, а транспортна компанія відправляє його назад. Внаслідок чого потрібно самостійно оплачувати повернення товару та послуги за зберігання замовлення в поштовому відділенні. Кошти за продані запчастини можна вивести через рахунок LiqPay, що вкрай просто та зручно.

 

Наші інтереси: 

Корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи