Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 29
  • Переглядів: 43

Антифашистськими мітингами розігрується сценарій для України?

Коли на 22 році незалежності України український націоналізм порівнюють з фашизмом, і щоденно, то в одному, то в іншому місті проводять антифашистські демонстрації, потрібно задуматися, що з нами відбувається, чого очікувати далі?

«Чим уважніше ми будемо вивчати минуле,
тим точніше зможемо визначити майбутнє»

Сергій Медвідь

У будь якому суспільстві є "вандали", які знайдуть десь в хащах забутий усіма пам’ятник, візьмуть молот, зізвуть журналістів і назвавшись націоналістами почнуть ліпити з себе політиків, або, якщо не скажуть декілька разів «жид», то не зможуть зійти з трибуни. Але невже ми не в змозі відрізнити провокаторів від українських націоналістів - патріотів своєї Батьківщини? Невже ті люди, які на антифашистському мітингу в Житомирі тримали плакат: "Галичина - лігво неофашизму", не розуміли, що вони працюють проти України? Невже нам дійно так хочеться, щоби Україна розкололась на частини під псевдо-патріотичними гаслами про федералізацію? Сьогодні на «Українській правді» з’явилася інформація: «Опозиція змінює маршрут акції в Києві й піде проти мітингу "регіоналів"» (Четвер, 16 травня 2013, 09:02), якщо це дійсно так, то опозиціонери повинні розуміти, що вони провокують зіткнення, яке може закінчитися дуже погано, навіть до запровадження військового положення.

Лідери опозиції повинні розуміти, що те, що зараз "розкручується" в Україні, це не «мовне» питання і не блокування трибуни. Те, що може статися від, невинних на перший погляд, антифашистських мітингів, має далеко плинні цілі і від цього може постраждати увесь український народ та цілісність України. Ми всі повинні розуміти, що розпочалася гра "по-крупному". Влада, якщо й отримає зараз перемогу, то ця перемога буде тимчасовою. Справжній переможець залишиться в тіні, але свої дивіденди він отримає у надлишку.

Невже і справді такі страшні люди, які сповідують національні ідеї? Чи це так лише в Україні? Виявляється, ні, історія пам’ятає й інші випадки боротьби з націоналістами в Європейських країнах, і це було зовсім недавно. Отже, звернемося до історії:


У рукописі книги - «Сценарий для Украины. 3 часть» ведеться мова про те, як спецслужби – США і Радянського Союзу, руками національних служб безпеки Болгарії, Угорщини, Західної Німеччини, Польщі, Румунії і Чехословаччини знищували людей, які стояли на позиціях націонализму і хотіли будувати соціалізм у своїх країнах. Ці патріоти думали, що застосування марксистського вчення в їх країнах буде сприяти розвитку, але разом з тим відстоювали самостійний болгарський, польский чи чешський – шлях до соціалізму. Вони бажали бути незалежними як від Росії, так і від США. Але їм не дозволили цього зробити.

c._medved_ten_allana_dallasa.txt


Інші книги Сергія Медвідя:
s._medved_scenaryy_dlya_ukrayny_-_i_chast_knygy._yzd._konsol_-_2007.txt

scenaryy_dlya_ukrayny_s._medved_-_2009_ii_chast_knygy.txt

s._medvid_batky_dity_reformy_i_my_vyd._konsol_2011.txt

s._medvid_tochka_nepovernennya.txt

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Для того, щоб побачити все, розміщене на сайті, натискайте на кнопку Останні блогові записи
На головну сторінку виводяться тільки ті статті, що пройшли редагування редакційної групи НО.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Для того, щоб побачити все, розміщене на сайті, натискайте на кнопку Останні блогові записи
На головну сторінку виводяться тільки ті статті, що пройшли редагування редакційної групи НО.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Не вдалось завантажити фото, ось лінк. "фашисти і антифашисти":
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=160229677481211&set=a.106574122846767.13339.100004825383876&type=1&theater

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"