Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американців психологічно готують до заміни Байдена на Гарріс

Категорія:

Спецтема:

Як казав Фрідріх Шиллер: Der Mohr hat seine Arbeit getan der Mohr kann gehen (Мавр зробив свою справу, Мавр може піти).

Я вже неодноразово висловлював думку, що Джо Байден – це «троянський кінь» для приходу до влади радикальних ліваків. Що в разі його перемоги, дідуся якийсь час триматимуть як декорацію, а реальна влада буде в руках Камали Гарріс або взагалі позалаштункових ляльководів. І в якийсь момент його просто приберуть. Наприклад, за 25 поправкою до Конституції США, коли визнається, що Президент є неспроможним виконувати свої обов’язки.

Підозрюю, що про це була попередня домовленість із самим Байденом. Бо з якого лиха літній, втомлений чоловік, якій забуває імена людей, плутає родичів, не вилазить зі свого бункеру тощо – буде прагнути отримати посаду, яка передбачає напруженої роботи протягом 4 років? Підозрюю, що Байдена так попросили йти на вибори, що він не міг відмовити, адже дуже вигідно мати Президентом людину, на яку є достатньо компромату, тож можна диктувати йому, що робити.

Тому з Байденом просто домовилися, що він йде в Президенти, підписує низку указів, після чого за станом здоров’я йде у відставку. Питання, в який момент уходить з посади?

Якщо Байдена відсторонити від влади після 20 січня 2023 року, то Президентом стане віце-президент Камала Гарріс. При тому ті трохи менше 2 років, що вона буде виконувати обов’язки Президента, не йдуть у залік, і вона після цього теоретично ще два терміни може бути Президентом. Якщо ж вона вступить на посаду до 20 січня 2023, то після цих двох років зможе балотуватися тільки на один термін.

Отже, демократам бажано якнайдовше тримати декорацію Байдена на посаді. От тільки з кожним днем стає все складніше приховувати, що у нього проблеми з головою. Він забуває імена своїх чиновників, плутає посади, плутає людей. Час від часу говорить невпопад дивні фрази. На своїй першій прес-конференції, яка відбулася аж через понад два місяці після інавгурації, було лише кілька журналістів, з яких десятьом представникам демократівських медіа було дозволено поставити заздалегідь узгоджені запитання. Але й тут Баден час від часу «плив».

Низка дрібних подій наводять мене на думку, що була попередня домовленість з Джо після деякого часу на посаді уступити крісло Камалі Гарріс.

Ще під час виборчої кампанії Камала робила «обмовки за Фройдом», коли казала «адміністрація Гарріс», а потім поправлялася: «адміністрація Байдена-Гарріс».

Після інавгурації у своїх нечисельних промовах Байден вже кілька разів називав Камалу Президентом.

Саме Камала Гарріс веде зараз телефонні розмови з лідерами європейських (і не тільки європейських) держав. Після кількох перших розмов (зокрема з Путіним) Джо негласно повністю передав цю функцію Камалі.

І ось ще цікавий факт. Традиційно в США називають адміністрацію Білого дому за прізвищем Президента: адміністрація Трампа, адміністрація Обами, адміністрація Буша, адміністрація Клінтона тощо.

Якщо ви зайдете зараз на сторінку Білого Дому, то там вперше пишеться «адміністрація Байдена-Гарріс».

Так само в профілях Білого Дому в різних соціальних мережах всюди фігурує «адміністрація Байдана-Гарріс». Американців привчають до Камали. Враховуючи стан Байдена, часу на це небагато.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво! Граємо!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Дуже цікаво! Граємо!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Стосовно "Байдена-Гарріс" - дуже цікаве спостереження!