Зображення користувача Олександр Громовий.
Олександр Громовий
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Активний сімейний відпочинок з дітьми від 2 до 12 років у казкових Карпатах!

Наближається літо - пора, яка дарує більше можливостей і натхнення приділити увагу собі, своїй родині! Творча майстерня “Громовичок” підготувала яскраву програму активного, здорового, творчого та радісного відпочинку в Карпатах для сімей з дітьми віком 2-12 років.

karpaty17.jpg

озеро Синевир
Високогірне озеро Синевир

Настає пора літнього сімейного відпочинку!

У зв’язку із втратою значної рекреаційної території українського Чорномор’я, актуальним є пошук комфортних зон відпочинку  в інших куточках країни - передусім, Українських Карпатах.

Творча майстерня “Громовичок” підготувала яскраву програму активного, здорового, творчого та радісного відпочинку для сімей з дітьми віком 2-12 років.

Кістяком творчої майстерні є родина Громових - Валентина Громова, Василь Громовий, їхні діти та онуки.

Програма передбачає різноманітні походи та екскурсії в гори, музичні заняття, відзначення свят Купала, Маковія, Обжинків залежно від періоду перебування на відпочинку, сімейно-розважальні вечори з піснями, танцями й театральними постановками. Щовечора дітей чекатиме вечірня казка та колискові пісні. Зазначену творчу програму буде представлено в період літнього відпочинку в трьох таборах:

1. “Казковий Синевир” з 4 по 14 липня,
2. “Чарівний Шаян” з 1 по 10 серпня,
3. “Сколівські Бескиди” з 11 по 18 серпня.

Казковий Синевир“ ( з 4 по 14 липня )

Територія готельно-ресторанного комплексу “Арніка” с. Синевирська Поляна Міжгірського району Закарпатської області розміщена у вузькій долині, оточеній високими гірськими масивами!

А головне - це найближчий туристичний комплекс до найкрасивішої перлини Карпат - високогірного озера Синевир, яке знаходиться за один кілометр від місця проживання.

Чарівний Шаян” ( з 1 по 10 серпня )

Село Шаян знаходиться в Хустському районі Закарпатської області. Поряд з готелем є три озера, в які впадають джерельні термальні води. Перше з них, Силоамська купальня, знаходиться на відстані 5 хвилин ходу від “Благодаті”. Улітку тут працюють атракціони ( човни, байдарки, водяні гірки). За тими, хто купається, стежать рятувальники.

Свіжа Шаянська мінеральна лікувальна столова(питна) вода, мінералізація якої становить від 2 до 5 гр. на дм3, вважається однією з найкращих вуглекислих натрієвих вод Закарпаття, яка не тільки насичує організм цінними мікроелементами, але й очищає його від  шлаків та токсинів.

Таємничі Бескиди” ( з 11 по 18 серпня )

Національний природний парк “Сколівські Бескиди”, на території якого є село Гребенів, розташоване між районним центром Сколе та гірськолижним курортом Славське. Це - унікальний куточок Українських Карпат із первозданною природою, стрімкими гірськими річками й потічками та смерековими, ялицевими, буковими лісами. Поряд з родинною садибою “Три брати” є два джерела мінеральної води - радонове і нафтуся ( за властивостями наближене до аналогу в смт. Східниця ).

Поспішайте стати активними учасниками веселого відпочинку! 
На зустріч з Вами чекатиме колектив творчої майстерні “Громовичок” - деталі дивіться сайт gromovychok.com, або по телефону +38(050)-256-59-84.

Наші інтереси: 

активний сімейний відпочинок, розваги та розвиток

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Чудово!

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Чудово!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Буду радий дізнатись про можливості відпочинку в Тернопільській області.

https://t.me/ETEPHET