Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Афера ліваків з імпічментом Дональда Трампа завела їх у пастку – Такер Карлсон (Fox News, США)

Імпічмент обернеться для демократів політичною катастрофою. Ненсі Пелосі потрапила в пастку безумців з лівого крила Демпартії.

191211tuckercarlson.jpg

Такер Карлсон (Tucker Swanson McNear Carlson, нар. 16 травня 1969)
Такер Карлсон (Tucker Swanson McNear Carlson, нар. 16 травня 1969) – американський консервативний політичний коментатор, з 2016 року ведучий вечірнього політичного ток-шоу «Tucker Carlson Tonight» на Fox News.

Незважаючи на те, що Трампу фактично оголошено імпічмент, виборці в США не розуміють суті претензій демократів, констатує американський політичний коментатор Такер Карлсон (Tucker Carlson).

Президенту Дональду Трампу буде оголошено імпічмент. Саме це ми почули від спікера палати представників Ненсі Пелосі (Nancy Pelosi), яка підтвердила це під час свого короткого звернення.

З одного боку, ці новини не є сюрпризом. Майже 100% глядачів MSNBC почали вимагати імпічменту ще перед тим, як Дональда Трампа обрали президентом. Вони були б збентежені та розлючені, якби демократи зараз відступили. Це люди, які щиро вірять, що Трамп не тільки безпосередньо працює на головного лиходія планети Володимира Путіна, а й вступав у позашлюбні зв’язки – тепер ця партія любителів відкритих відносин стверджує, що вона проти подібної поведінки.

Якщо Пелосі хоче перешкодити цим людям – психічно неврівноваженим, але надзвичайно вірним представникам Демократичної партії – відкрито влаштувати бунт, у неї нема іншого виходу як продовжити процедуру імпічменту. Однак є певні проблеми. Навіть з огляду на те, що президент CNN Джефф Цукер (Jeff Zucker) підтримує ідею імпічменту, нормальні люди вважають все, що відбувається, занадто дивним.

Навіть ті виборці, яким Дональд Трамп не подобається і які не голосували за нього на минулих виборах, не вважають, що його необхідно зняти з посади президента.

По-перше, вони не розуміють, у чому, власне, полягає злочин, – це щось пов’язане з Україною і Гантером Байденом? Звучить досить розпливчасто.

Питання імпічменту взагалі не входить в список нагальних проблем Америки. Крім того, хіба від наступних виборів нас не відокремлюють всього 11 місяців? Чому ми не можемо трохи почекати і вибрати іншого президента? Хіба не так повинна працювати демократія?

Це лише деякі з запитань, на які Пелосі і її однопартійцям доведеться в якийсь момент відповісти – можливо, вже дуже скоро. Найімовірніше, імпічмент обернеться для них політичною катастрофою. А Дональд Трамп зможе отримати вигоду.

Створюється враження, що Пелосі це розуміє. Вона не змогла б стати спікером палати, якби погано розбиралася в політиці, проте вона не готова визнати це вголос. Пелосі потрапила в пастку безумців з лівого крила Демократичної партії.

Тому, подібно до британської армії, що залишала Кабул, Пелосі вдає, що все в порядку, незважаючи на приреченість своєї місії, і продовжує боротися.

Ліві розгубили інтерес до демократії, а потім взагалі відмовилися від неї. До того моменту, коли до влади прийшов Обама, вони вже хвалилися тим, як вони навчилися завойовувати серця виборців за допомогою звичайних обіцянок. Зміна демографічної ситуації мала приносити їм перемоги тепер і завжди. Вони публічно цьому раділи. Вони писали про це книги.

Аж раптово Дональд Трамп показав, що вони не мають рації. Він зіскочив з першої сторінки New York Post і розгромив їх на президентських виборах.

Вони цього не передбачали. Ніхто не передбачав. Їх потрясіння виявилося надзвичайно глибоким. Вони так і не оговталися від нього.

Ліві розвернулися і виступили проти країни, яка їх розчарувала, і системи, яка зробила це можливим. «Відкрийте кордон, скасуйте колегію вибірників, ліквідуйте всі обмеження і зітріть минуле. Що б не було потрібно для того, щоб повернути владу, ми готові. Цього не повинно знову статися. Це виявилося занадто болючим». Ось що вирішили ліві.

Це схоже на цунамі брехні, яка загрожує всіх нас утопити. Збережіть цей запис. Коли Дональда Трампа переоберуть, у нас буде матеріальне підтвердження того, як саме це сталося.

Повний текст статті: 
Наші інтереси: 

Американські націоналісти перемагають. Це дуже добре для України. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи