Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

4 звички, що заважають нам бути щасливими. Перевірте себе

Щоб стати щасливими, необхідно позбавитися від чотирьох щоденних звичок. Позитивного мислення замало, каже теоретик і практик з питань лідерства Лолі Даскал.

Фахівець називає чотири щоденні звички, які заважають щастю.

Ігнорування своїх обов'язків

"Ігнорування своїх обов'язків наносить непоправну шкоду щастю. Необхідно вирішувати проблеми у своєму житті і нести відповідальність за свої вчинки і дії. Це форма самодопомоги, від якої ні в якому разі не можна ухилятися", - каже бізнес-коуч.

Постійні скарги

"Якщо часто скаржитися на життя, то мозок фокусується на негативних аспектах життя. Замість цього акцентуйте увагу на позитивних моментах. Пам'ятайте, що ви маєте право впливати на будь-яку ситуацію і можете змінити все, що не подобається ", - радить Даскал.

Невпевненість у собі

"Невпевненість в собі - це серйозна перешкода для успішного і щасливого життя. Вона викликає занепокоєння, страх і утримує від використання всіх можливостей. Спробуйте повернути впевненість у собі і позбавляйтеся від страху за допомогою позитивного мислення і роботи над собою", - каже практик з питань лідерства.

Постійний контроль

"Контроль - це ілюзія. Насправді ви можете контролювати тільки себе. Відпустіть ситуацію, дайте подіям у житті відбуватися природним чином. Ви будете здивовані, як зміниться ваше життя і наскільки щасливішими ви станете", - підсумовує Лолі Даскал.

А якщо вже опинилися на дні ями — перестаньте копати, вважає психолог і мотиваційний спікер Алла Клименко. Визнайте і прийміть ситуацію, у якій опинилися. Це не означає, що ви хочите у ній залишитися. Це означає, що ви відкрили очі та готові діяти.

Наші інтереси: 

Технологія щастя в кожний дім.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи