Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

300 мільйонів доларів на підтримку Трампа американці зібрали всього за два місяці

Згідно із заявою, поданою до Федеральної виборчої комісії (FEC) 29 січня, колишній президент США Дональд Трамп і Республіканський національний комітет (RNC) за останні 37 днів 2020 року зібрали 86 мільйонів доларів онлайн. Тоді команда юристів президента закликала своїх прихильників пожертвувати на зусилля кампанії з проведення розслідувань для забезпечення чесності виборів 2020 року.

За даними Bloomberg, ця сума була додана до 207,5 мільйонів доларів, які Комітет Трампа «Зробимо Америку знову великою» зібрав за 19 днів після дня виборів. Ця сума не включає всі внески, внесені в різні комітети Трампа, пише The Epoch Times

Комітет Трампа «Зробимо Америку знову великою» – це спільний комітет зі збору коштів для малих донорів, які роблять пожертвування на кампанію Трампа,  а з 18 листопада – «Врятуйте Америку» – новий комітет, створений для фінансування політичних дій Трампа.

Велика частина грошей, зібраних з 24 листопада – 68 мільйонів доларів – була отримана через WinRed, республіканську онлайн-платформу для пожертвувань.

 

 

Наші інтереси: 

Організований народ спроможний до фінансування власних політичних проектів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи