Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

25 грудня – день народження Ісуса Хреста і Різдво нового Сонця. Радіємо!

Категорія:

Спецтема:

25 грудня 1 року до н. е. в галілейському Назареті в теплій і затишній батьківській хаті народився Ісус Хрестос – Син Божий, боголюдина (хрестос), оновлювач Арійської традиції, засновник громади нових аріїв.

13124801e_svyata_rodyna.jpg

Свята родина
Свята родина

Згідно з ранньою церковною традицією, Ісус народився 25 грудня 1 р. до н.е. — за 6 днів до початку нової ери.

Дослідники допускають, що зазначена дата має символічний сенс, адже саме в цей день «народжується Сонце». Це відбувається незабаром після зимового сонцестояння (22 грудня), коли світловий день поступово починає зростати і «світло перемагає темряву».

З другого боку, батьки Ісуса – Йосип і Марія – були надзвичайно освіченими людьми, тож могли спланувати його народження саме на цей день. Логіка проста: народження дитини в день народження Сонця дає їй додаткову силу, адже наснажує найчистішою сонячною енергією.

Оскільки повноцінна вагітність триває 9 місяців, то зачаття Ісуса відбулося в районі 25 березня. І справді, саме в цей день церква святкує Благовіщення (зачаття Ісуса), яке відбулося в галілейському Назареті 25 березня (за Григоріанським календарем).

Природно, що народження Ісуса відбулося в цій же батьківській хаті в Назареті. Це місто однозначно вважалося його батьківщиною, тому його й називали Ісусом з Назарету.

Фарисейські вигадки про те, що народження відбулося в іншій державі, у Вифлеємі Іудейському – за дві сотні кілометрів від Назарета – не витримують жодної критики. Докладніше у статті "Де і коли народився Ісус?".

Отже, народження Ісуса припало на Різдво – день народження нового Сонця. Радіємо, арії!

Хрестос народився! Славімо Його!



Читайте також:
Хрестиянство і християнство – дві різні релігії
Хрестос чи Христос? Відповідь дає Синайський кодекс IV століття
Святий Йосип і Діва Марія були друїдами
25 березня — день воскресіння Ісуса Хреста
Жид у вертепі
Що святкуємо?
Живе Слово і арійські молитви
Навіщо вигадали «свято вознесіння»?
Істархов ударив не по Євангелію, а по фарисейським вставкам!
Дивна давня легенда
Знайди хоч один доказ, що Ісус не був українцем
Картина Карло Парізі "Ісус у задумі"
Ісус молився українською
Цар Давид танцював гопак
Салимон, арійський цар Ізраїля
Українська Галілея
Ісус, що означає Ясний
Хрестос і Хрістос
 

Наші інтереси: 

Відновлення ВІРного датування подій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Ну що ж,з арійським Різдвом усіх!!! Потрібно створити вже якийсь брахманський календар,де будуть вказані правильні свята та події і поступово популяризувати його.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Коментарі

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Ну що ж,з арійським Різдвом усіх!!! Потрібно створити вже якийсь брахманський календар,де будуть вказані правильні свята та події і поступово популяризувати його.

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Улько Коломийський.
0
Ще не підтримано

Слава Ісусу Хресту !
Я сьогодні вже від нього подарунок одержав. Прокинувся раненько в 2.45 і зразу відтискаюсь від підлоги , щоб зігрітись , бо зараз чудова погода і я ще цього року обігрівач не вмикав і поки не хочу . Ще до вчора я відтискався від підлоги найбільше 70 разів. А сьогодні відтиснувся 70 , думаю спробую хоча б 75 , а тоді думаю , от як би зміг 80 було б Супер. Відтиснувся 80- Супер, думаю давай продовжую. І так відтиснувся 110 разів - Радію ! А потім думаю треба було ще 1 раз , щоб три одиниці - 111.(В дитинстві , в 10 років мій рекорд був 120 разів , скоро я його поновлю).

Зображення користувача Улько Коломийський.
0
Ще не підтримано

Сьогодні я встав о 3.00 (при цьому ще трохи полежав) і гадав , що вже десь 5-6-та, бо був прокинувся раніше, але вирішив ще поспати. А лягаю я десь між 21.40 і 22.00. Теперішнім результатом - 5 годин на сон -я дуже задоволений , але якщо зможу зменшити тривалість сну на 1 цикл - приблизно 1.5 години- до 3-4 годин то буде ще краще. А найкращим результатом для себе вважаю, щоб сон тривав 1 цикл - тобто на приготування, cон і підйом - 2 години.
Сьогодні я відтиснувся від підлоги 161 раз - мій новий рекорд ( правда сьогодні під кінець я робив десь паузи по 3-5 секунд , коли просто стояв на витягнутих руках ).

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Чудовий результат! Надихає! Я більше 100 разів ще не відтискався.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щодо Різдва. Згідно з Арійським звичаєм, якщо свято чи якась історична подія (напр. день народження) припадає на будній день, то в цей день вона святкується в тісному колі, а на найближчу неділю ("День Сонця") - широким колом.

Так що широке святкування Різдва має відбутися в неділю 29 грудня.

Все, що робиться з власної волі, – добро!