Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Неділя 25 березня 31 року – день воскресіння Ісуса Хреста

Світ:

Спецтема:

Хрестове воскресіння відбулося в неділю 25 березня 31 року — на 31 році життя Ісуса. Ця дата пропагувалася візантійською «Великодньою хронікою» VII ст. і низкою візантійських істориків церкви. Вона чітко зафіксована в 14 ст. у константинопольському «Зібранні святоотцівських правил» Матвія Властаря. 

151225-isus.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Найяскравіша маніфестація боголюдських можливостей людини відбулася в неділю 25 березня 31 року. Саме на цій даті наполягав видатний вчений Діонісій Малий (475—550 рр.) — скіфський (український) чернець, архіваріус папи римського. Опираючись на документи, власні розрахунки і широко розповсюджений переказ, він стверджував, що Хрестове воскресіння відбулося в неділю 25 березня 31 року — на 31 році життя Ісуса.

Ця ж дата — 25 березня 31 року — пропагувалася візантійською «Великодньою хронікою» VII ст. і низкою візантійських істориків церкви.

Зокрема, ця дата — неділя 25 березня 31 року — чітко зафіксована в 14 ст. у константинопольському «Зібранні святоотцівських правил» Матвія Властаря. Це канонічна книга, що описує правила вселенських і помісних соборів. 

«Ибо господь пострадал ради нашего спасения в 5539 году, когда круг солнцу был 23, круг луне — 10, и иудеи Пасху иудейскую имели в субботу (как пишут евангелисты) 24 марта. В следующее же за этой субботой воскресение 25 марта... воскрес Христос» (Матфей Властарь. Собрание святоотеческих правил. Издание П.А.Овчинникова, Балахна, тип. Ф.П.Волкова, 1908). 

Згідно з цією книгою, Ісус воскрес у неділю 25 березня 5539 року, тобто (5539 — 5508) = 31 року н. е.

Отже, принаймні до VII ст. вся Церква (східна і західна) була знайома з датою Хрестового воскресіння — в неділю 25 березня 31 року. Відповідно, Таємна вечеря відбулася трьома днями раніше — в четвер 22 березня 31 року. Саме в цей день — в час весняного рівнодення — Ісус з апостолами (крім Іуди) відсвяткував звичаєвий арійський Новий рік. Оскільки це був момент переходу від старого до нового річного циклу, то він позначався словом Перехід, або Паска.

Арійську Паску не треба плутати з іудейським Пейсахом, що того року припав на суботу 24 березня, а його святкування іудеї починали з вечора п’ятниці 23 березня.

Дата 25 березня 31 року підтверджується астрономічно. Згідно з таблицями професора Колумбійського університету (США) Еліаса Бікермана, наведеними в його книзі «Хронологія давнього світу» (російське видання: Бикерман Э. Хронология древнего мира. — М., 1976), саме в 31 році 25 березня припало на неділю. Докладніше див.: Таємна вечеря чи арійський Новий рік?

Слово «воскресіння» (гелленською «анастасіс) означає «відновлення», «поверенння до попереднього стану». Відновлення Ісусом свого тіла відбулося завдяки тому, що в кожній людині є «Образ Божий» — повна інформація про те, якою вона повинна бути в ідеальному стані.

Для того, щоб привести реальний стан до ідеального, людині потрібна достатньо велика кількість високоякісної енергії (докладніше див.: Водою і вогнем).

Протягом свого життя, особливо останнього його року, Ісус накопичив достатню кількість енергії для миттєвого воскресіння. Цей миттєвий енергетичний спалах зафіксовано Туринською плащаницею — першою фотографією (див.: П’ятий елемент). Саме завдяки потужному потоку енергії в тканині Плащаниці збільшилась кількість радіоактивного ізотопу вуглецю С14, через що стандартне радіовуглецеве датування Плащаниці робить її значно «молодшою».

Різновидом воскресіння-відновлення за внутрішнім «ідеальним шаблоном» є самозцілення «Живим Словом». Застосовуючи цю технологію, людина генерує зцілюючу енергію, яка дозволяє привести їй свій реальний стан до ідеального стану, зафіксованого в «Образі Божому». Проте в сучасної людини цієї енергії значно менше, ніж в Ісуса Хреста, тому її зцілення відбувається «точково», послідовно від органу до органу. Тож можна сказати, що самозцілення «Живим Словом» — це розтягнене на роки воскресіння.


В тему:

Що святкуємо?

Живе Слово і арійські молитви

Таємна вечеря чи арійський Новий рік?

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату

Водою і вогнем

Добра Новина Ісуса Хреста, Сина Божого (автентична Євангелія)

Великий арійський піст. Приєднуйся!

Святий Йосип і Діва Марія були друїдами

Знайди хоч один доказ, що Ісус не був українцем

Підстави оновлення Арійського календаря

Перехід 21—22 березня: Арійський Новий рік (Нова Паска)

Святкуємо арійський Новий рік з Ісусом Хрестом

Де і коли народився Ісус?

Іван Хреститель — відновлювач арійських традицій

Великий піст: час оновлення (початки практичного хрестиянства)

Як придбати книгу «ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень»

Наші інтереси: 

Пізнаємо минуле, творимо майбутнє.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи