Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

25 березня 2015 року – день заснування української нації нового циклу

У середу 25 березня 2015 року, у день воскресіння Ісуса Хреста, на сході Сонця о 6 годині ранку українці цілого світу здійснили колективну молитву за Україну і заснували нову українську націю.

150316eko-nacionalizm.jpg

Прапор Еконаціоналізму з аріянським символом святого Володимира Великого
Прапор Еконаціоналізму з аріянським символом святого Володимира Великого

Нагадаємо, що 22 березня 2015 року на весняне рівнодення розпочався новий 532-річний націотворчий цикл, 1596-річний релігійний цикл і новий цивілізаційно-расовий цикл.

Весняне рівнодення традиційно завершується 25 березня. 25 – це число Перемоги, число боголюдини, число Ісуса Хреста. Це також річниця історичної події: 25 березня 31 року відбулося воскресіння Ісуса Хреста.

Нація – це організований народ. Нині українці перебувають у стані хаотизованого «етнічного натовпу». Для перетворення на структуровану націю потрібен «центр кристалізації». У ролі такого центру спільно виступають портал «Народний Оглядач» і громадський телеканал ТБ-7.

Наше головне завдання – просування націотворчого світогляду, формування середовища громадських лідерів і створення механізму швидкого структурування нової української нації.

25 березня 2015 р. ми розпочали відлік процесу практичного творення нової української нації, яка незабаром заснує свою власну політичну організацію – Третій Гетьманат (Українську державу). Нація творить державу, держава творить націю. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юрій Чушенко.
0
Ще не підтримано

Вдало вибраний час-запорука УСПІХУ!

Дух - основа Всесвіту

Коментарі

Зображення користувача Юрій Чушенко.
0
Ще не підтримано

Вдало вибраний час-запорука УСПІХУ!

Дух - основа Всесвіту