Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

24 листопада адвокати приїдуть до стін Верховної Ради, щоб бути разом з людьми і виступити проти законопроекту 4142

Категорія:

Вони сподіваються, що народні депутати їх почують і не ухвалять ганебний законопроект 4142, який порушує конституційні права і свободи громадян України. Адвокати надіються поговорити з групою депутатів і думають, що ті вийдуть до людей і поділяться своєю позицією.

Як зазначає адвокат Антон Болтик з Дніпра, в разі ухвалення у другому читанні законопроекту 4142, будуть порушені понад 10 статей Конституції України. "Про яку конфіскацію майна інфікованої особи може йти мова?", – дивується адвокат.

Але ж цим законопроектом передбачається встановити правове регулювання карантину. Так, автори проекту пропонують місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування надати право «залучати для тимчасового використання транспортні засоби, будівлі, споруди, обладнання, інше майно підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, необхідне для здійснення профілактичних і протиепідемічних заходів, із наступним повним відшкодуванням у встановленому законом порядку його вартості або витрат, пов’язаних з його використанням». Проте чинне законодавство і сам проект не визначає процедуру залучення такого майна та порядок його відшкодування.

Адвокат каже: "Ми вимагаємо відновлення правопорядку в Україні!", а 24.11.2021 о 10:00 разом з колегами-адвокатами виходить під Верховну Раду за наші конституційні права.

 

 

 

Наші інтереси: 

Слухати адвокатів, читати закони. Вірити тільки перевіреній інформації. Виступати, поки не пізно, за свої конституційні права.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи