Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 16
  • Переглядів: 19

11 ознак того, що ви знайшли «свого» чоловіка – доведено наукою

Світ:

Як зрозуміти, що ви його вже зустріли? Дізнаємося висновки психологів.

1. ВАМ ДІЙСНО ПОДОБАЮТЬСЯ ВАШІ ВІДМІННОСТІ
Кажуть, що «протилежності притягуються», і часто це насправді так. Але народна мудрість «забуває» попередити, що з часом ті яскраві риси, які так дивували і захоплювали закоханих на перших побаченнях, можуть стати причиною подразнення.

Наприклад, ви серйозні, а він - романтик-фантазер; він вміє готувати, а ви - їсти ... ну, або навпаки. Чи будуть ці відмінності виглядати так само привабливо років через 5-10-15? Чи не зміняться вони докорами: «Через ці твоїх вечері я тепер і гладшаю!».

Переконайтеся, що вам не доводиться робити зусиль, щоб визнати: ми - різні, але саме це і цінно, тому що ми можемо відмінно один одного доповнювати.

2. ПОРУЧ З НИМ ВАМ ЛЕГКО БУТИ СОБОЮ
Свіжий манікюр, ідеальний макіяж і зачіска - традиційний must have букетно-цукеркового періоду відносин. А чи здатні ви зізнатися, що часом можете бути втомленою, невиспаною, просто не в дусі? Якщо ні вас, ні його це не бентежить, ваша пара на вірному шляху.

3. ПОРУЧ З НИМ ВИ СТАЄТЕ КРАЩОЮ
В очах коханої людини ми з хвилюванням розглядаємо себе, як в дзеркалі. І, що ще важливіше, це відображення нас захоплює: треба ж, я і не думала, що можу бути такою!

«Ваш» чоловік - це той, поруч з ким ви не тільки подобаєтеся собі, але кожен день з радістю рухаєтеся вперед - до ваших мрій, до образу «я найкраща».

4. ВИ НЕ ПРОСТО ЗАКОХАНІ, АЛЕ ЩЕ Й СПІЛЬНИКИ
Ви разом смієтеся, дурієте, ходите в бари, в кіно, можете поїхати кататися на лижах або забити на все і вихідні провести на дивані з серіалом і смакотою. Іншими словами, ви відмінно проводите час разом - як найкращі приятелі. Уявімо, якби (раптом) ви розлучилися, з вашого життя зник би не просто чоловік, але ще і улюблений друг ...

Ні, ви не погодитеся навіть собі це уявити.

5. ВИ РАДУЄТЕ УСПІХАМИ ОДИН ОДНОГО
Як не дивно, для багатьох пар «слабкою ланкою» стають не важкі часи, а, навпаки, кар'єрні або фінансові досягнення одного з партнерів.

Ви захистили другий або третій диплом, отримали високу посаду або виграли великий контракт? «Ваш» чоловік буде щиро радіти, пишатися вами і вашою перемогою. У тому числі (це важливо) і в розмовах з друзями і знайомими.

6. ВИ ТУРБУЄТЕСЬ ОДИН ПРО ОДНОГО
Так-так, абсолютно як правило, не на 8 березня, 14 і 23 лютого, а кожен день.

Зустріти після роботи, зварити каву, дати в суботу довше поспати ... Ви не відчуваєте, що вам одній доводиться докладати зусилля, щоб йому сподобатися: надавати вам прості і ніжні знаки уваги йому не менш приємно, ніж вам - їх отримувати.

7. ВИ НЕ ПЛАНУЄТЕ ОДИН ОДНОГО «ВИПРАВИТИ»
Перш за все тому, що це жорстока ілюзія. Навіть не думайте і не сподівайтеся - а краще див. П. 1.

8. ВИ ОДИН ОДНОМУ ДОВІРЯЄТЕ
Чи потрібно розповідати один одному «абсолютно все»? Скоріше ні, ніж так - просто тому, що в цьому немає необхідності.

У кожного з нас в душі є невеликий секретний куточок, особистий «таємний сад», і тут немає нічого поганого, якщо ви не вирощуєте в ньому отруйні колючки. Зате коли вас щось турбує, радує, засмучує або лякає, «ваш» чоловік буде першим, з ким вам захочеться це обговорити.

9. У ВАС НОРМАЛЬНІ СТОСУНКИ З ЙОГО ДРУЗЯМИ І РОДИЧАМИ
Акцент на слові «нормальні». Тобто ви не зобов'язані один одного любити, але можете підтримувати комфортні відносини, які не порушують меж вашої пари. У будь-якому випадку всі ці люди були і залишаються частиною життя вашого чоловіка, і буде краще, щоб вас це цілком влаштовувало.

10. У ВАС СПІЛЬНІ ПОГЛЯДИ НА ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ
Чи хочете ви їх взагалі? Коли, скільки, чи важливо яких і т. д. Можливо, зараз ні ви, ні він про це зовсім не думаєте, але рано чи пізно ці питання мають бути обговорені. І знайдена спільна думка.

11. У ВАС СПІЛЬНІ ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ
Вам добре разом зараз - а потім буде ще краще! Тому що ви разом посадите дерево, побудуєте будинок, кинете все, заробите мільйон і поїдете в хатину на березі океану - деталі особливо не важливі, головне, щоб це мотивувало і надихало вас обох.

Якщо навіть маленькому стартапу необхідний бізнес-план, що говорити, якщо мова про успіх цілої спільного життя.

Наші інтереси: 

Секрети особистого щастя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Оце так! Після 23 років подружнього життя нашкребла тільки 3 ознаки.

Коментарі

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Оце так! Після 23 років подружнього життя нашкребла тільки 3 ознаки.