Зображення користувача Валерій Зміївський.
Валерій Зміївський
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

08 квітня 2018-го року. Джейсон Мейсон (Jason Mason). Інсайдер Артур про падіння глибинної держави. Частина 2

Крім QANON є й інші інсайдери, які розкривають інформацію про майбутні події в Сполучених Штатах. Один з них називає себе Артуром і є членом так званого Альянсу.

Артур робить регулярні оновлення своєї секретної інформації. На цьому тижні він оголосив про запуск стадії п'ять і останні плани Альянсу. Артур повідомляє про майбутні масові арешти і військові трибунали для ілюмінатів у в'язниці Гуантанамо на Кубі. Там може бути гарантована максимальна безпека для ведення переговорів і затримання злочинців глибинної держави (Кабали).

Інформатор вибрав ім'я «Артур», ґрунтуючись на легенді про короля Артура і лицарів його круглого столу. За столом короля Артура сиділо багато славних лицарів честі. Артур вже дав кілька інтерв'ю, і нижче наводиться  текст його останньої найважливішої інформації.

Адам: Наше Джерело в Альянсі, якого ми називаємо Артуром, нещодавно розповів нам про розслідування Майкла Горовиця елементів глибинної держави, включаючи використання особистої електронної пошти Гілларі Клінтон для обробки секретної інформації; недавніх спроб замаху на президента Трампа, взяття американською армією ЦРУ під свій контроль; про зв'язок родоводу лінії Обами з Рокфеллером; соціальні мережі; вбивство американського генерала Паттона; сонячні спалахи, про можливі масові жертви в разі сценарію тривалого зникнення електрики…

Артур: В цей час багато речей розкриваються перед вами. Окрім мене, можливо, навряд чи набереться сотня осіб, яким відомо про те, що насправді відбувається за лаштунками. Тут я можу лише дати короткий огляд цих подій…

У 2015-му році армія США почала здійснювати державний переворот. Президент Обама хотів, щоб ми (Сполучені Штати - ВЗ) на той час передали НАТО 10 американських авіаносців. Адмірал Джон Річардсон був проти цього і сказав йому: «пішов в дупу». Так що ми забрали їх назад собі.

Це стало початком перевороту. З того часу все погіршувався. Президенти Клінтон і Обама не бажали співпрацювати. Ситуація загострилася до того моменту, що військові запропонували Трампу спробувати стати президентом. Вони сказали Трампу, що Обама і Клінтон мають намір створити новий світовий порядок, тому хтось повинен був спробувати врятувати Америку, інакше країна була б втрачена.

Коли Дональд Трамп, нарешті, увійшов в Білий дім, він відразу ж побачив, що близько семи трильйонів доларів США зникли невідомо куди. Президент Обама збільшив борг США на 11 трильйонів доларів за час свого терміну, але Трамп не зміг визначити, для чого були використані ці сім трильйонів. Обама не побудував ніяких мостів, аеропортів, будівель, трубопроводів або ще щось ще. Так куди ж всі ці гроші пішли? Трамп отримав цю інформацію від ЦРУ, ФБР і Інтерполу.

Звичайно, це було катастрофою для Барака Обами, бо він знав, що якби на виборах обрали Гілларі Клінтон, його шахрайство ніколи не було б розкрито. Звичайно, це була велика проблема, і було кілька спроб ліквідувати Трампа, тому він отримав підтримку від спецпідрозділів ВМС США, підрозділу Дельта і деяких розвідувальних служб ЦРУ «чорних операцій» в якості захисту і охорони. Ці люди не занадто ніжні, і вони ті, хто відмовляється програвати і звик перемагати.

На Трампа була атака з боку ФБР і ілюмінатів, - вони надіслали до нього своїх людей. Вони сказали Трампу, що він буде не першим президентом, якого вони вбили. Кеннеді вже намагався закрити ФРС (Федеральну Резервну Систему), яка була створена в 1913-му році на острові Джекілл (Jekyll Island).

Острів Джекілл (англ. Jekyll Island) - острів в Атлантичному океані, розташований недалеко від Східного узбережжя США. Знаходиться в юрисдикції округу Глінн, штат Джорджія (США).

Таким чином, ФРС була залучена у все це, і Обама знав, що неправильно використовував свої повноваження. Тому Трамп негайно підписав указ і оголосив все це як загрозу національній безпеці. Якщо ситуація погіршиться, підпису Трампа досить, щоб оголосити військовий стан у США. Відповідно до указу Трампа, всі активи 9 000 осіб і їх компаній були заморожені. Це глибинна держава і її педофільне оточення.

На 7 трильйонів доларів платників податків Обама купив 4 000 компаній в Африці. Трамп заморозив рахунки всіх цих компаній. Після цього в'язниця в Гуантанамо негайно почала розширюватися, і арешти вже почалися…

 

Адам: Згідно моїх очікувань, як я чув, декілька важливих персон вже заарештовано. В газетах придумали заголовки, щоб не привертати занадто багато уваги. Гуантанамо має буде містити до 13 тисяч ув'язнених. Тільки вони стверджували, що ця в'язниця буде служити для нелегальних мігрантів. Але вже існує понад 13 тисяч запечатаних звинувачувальних висновків, тому, схоже, що Альянс знаходиться на завершальній стадії підготовки до масових арештів.

Артур: Я не знаю, чи знайомі ви з тим, як проводяться військові трибунали, але з міркувань національної безпеки не буде проводитися ніяких цивільних слухань цих справ. Всі підсудні становлять загрозу національній безпеці. Крім того, багато цивільних суддів є корумпованими або також належать цим же колам (слуги ілюмінатів - ВЗ). Не буде цивільних слухань справ для ілюмінатів. У нас є 27 свідоцтв про державну зраду, скоєних Гілларі Клінтон. Вона незаконно продавала уран за кордон.

Буде вікно в 90 днів (з квітня по липень цього року - ВЗ), коли будуть проходити більшість цих арештів, і коли багато речей доведеться зробити. Наші військові повернуть собі країну. Ми знищимо Федеральний резервний банк (ФРБ). Якщо з Трампом щось трапиться, буде віддана команда, і наступного дня будуть заарештовані 4760 осіб з сатанинських кіл, які у нас є в переліку.

Ось чому ілюмінати, члени Більдербергського клубу, Тристоронньої комісії, «Черепа та кісток», Великої вісімки (G8), і інші люди живуть в страху, що Трамп може мати якісь незаперечні докази. У цьому вікні в 90 днів можуть відбутися багато негативних речей, тому що сатаністи так просто не здадуться. Тому для цивільних осіб важливо забезпечити себе для самостійного життя впродовж цих трьох місяців ...

 

Артур: Ось і все те, про що ми говорили. Стадія п'ять почнеться в ці вихідні (з 08 квітня 2018 року - ВЗ). Сімнадцять сатаністів будуть ліквідовані або заарештовані до суботи. Всі підслідчі - Мюллер, Розенштейн і інші 17 осіб - з ними буде покінчено в суботу або близько цього. Вбивця з Бостона, який отримав імунітет від Мюллера, він мертвий. Це була зрада. Розенштейн відправив 11 осіб у в'язницю, 5 з них були звідти звільнені за рішенням Верховного Суду (9 - за, 1 - проти). Він розпустив купу компаній з тисячами і тисячами співробітників, багато з яких були відновлені на посаді, і платникам податків довелося багато заплатити за ці збитки. До сих пір є люди, які знаходяться у в'язниці. Всі сатаністи пов'язані з Обамою, Гілларі Клінтон, Байденом, Керрі - військовим злочинцем…

 

Адам: Значить, це буде мати великі наслідки? Так?

Артур: Це має відбутися. Це все, що я можу сказати зараз.

 

Адам: Я очікую якусь реакцію у відповідь. Я впевнений, що у них залишилися брудні трюки в рукавах.

Артур: Яка різниця? Пам'ятайте, що я одного разу сказав: Як ваші лижні маски, газові балончики і бейсбольні біти можуть протистояти мільйонам простих хлопців і патріотів, п'ятисот мільйонам стволів і мільярдам патронів? Як довго ці ідіоти протримаються?

 

Адам: Коли я кажу: реакція у відповідь, я маю на увазі глибинну державу. Хіба вони не можуть провести масовий напад під фальшивим прапором?

Артур: Адам, дозволь мені довести до вас дуже просту думку, що вони можуть зробити, чого вони ще не зробили. Не турбуйтесь про це. Звичайно, вони будуть брехати, вони будуть обманювати, вони будуть заперечувати, вони будуть переконувати, вони будуть відволікати, вони будуть робити неправдиві заяви. Цього слід очікувати. Вони можуть бути спритними, але не турбуйтеся про це. У моїх хлопців все під контролем. Продовжуйте робити те, що ви робите, і не турбуйтеся про це.

 

Адам: Звучить так, начебто перші 14 місяців правління Трампа привели до цього.

Артур: Побачите, зоряна держава (Сполучені Штати - ВЗ) знову засяє. Вірно, в цьому немає ніяких сумнівів. Правда вийде назовні. Багато різного лайна буде оприлюднено, газети та агентства новин зійдуть з глузду. Глибинна держава може спробувати здійснити замах. Вони спробують знищити деяких людей. Команди SEAL, SWATCH, снайпери «чорних операцій», рейнджери і підрозділи DELTA твердо стоять за Трампом, і вони готові відправитися на полювання. Як тільки глибинна держава підніме голову, армія зіграє в гру: «прибий крота»…

 

Адам: Розкажіть мені про цю спробу вбивства Трампа.

Артур: Кожен раз, коли ви заганяєте дику тварину в глухий кут, вона буде робити якусь дурницю. У них немає захисту, їм нікуди втекти. Ви побачите щось дуже погане від глибинної держави дуже скоро. Потім ви побачите, як американські військові розчавлять її, як жучка.

 

Адам: Як ви думаєте, все буде зроблено за допомогою ЗМІ, або це буде зроблено таємно?

Артур: Вже багато чого зроблено таємно, що не було висвітлено через ЗМІ. Вже було не менше семи замахів на Трампа. Мої хлопчики, що займаються садівництвом? Так, у нього (Трампа - ВЗ) немає секретної служби темної держави. У нього є команди SEAL, SWATCH, снайпери «чорних операцій», хлопці, які грають до кінця. Якщо ми підійдемо до зони вашої досяжності, ми ліквідуємо вас і закопаємо вашу дупу. Гра продовжується. Темна держава може або піти гідно, - відправитися до в'язниці, або влаштувати бійку і померти. У будь-якому випадку ми переможемо…

 

Адам: В останній раз ви говорили про мости на воді. Чи була це метафора про те, що їхні плани втечі зірвані?

Артур: Як саме це відбуватиметься, я не знаю. Армія Барака Обами - це глибинна держава, яку він підсилив, поставивши на чотирьох рівнях в сімнадцяти державних агентствах своїх людей. Це залежить від того, наскільки нерозумно вони будуть реагувати. У ФБР було досить дурниць. У ЦРУ також було досить дурниць, вони були оточені корпусом морської піхоти, і їм сказали: «Або ви будете слідувати єдиному військовому кодексу, або морпіхи увійдуть і викурять вас з дому». ЦРУ вперше перебуває під контролем американських військових.

Найкраще, що ви можете зараз зробити - це не дивитися телевізор і не читати газети в найближчий рік. Трамп знайшов спосіб, як забрати основні ЗМІ у темної держави. Своїми «твітами» (повідомленнями у соціальній мережі Twitter) він сягає близько 200 млн. американців безпосередньо. Вони (Кабала) хочуть закрити це, тому що він використовує їх інструмент для боротьби з ними.

Ми збираємося зійти на вершину. Так, в цьому світі є зло, і ми можемо розповісти про деякі з цих темних речей, але ми переможемо. От наскільки це просто.

 

Адам: Трамп збирається що-небудь робити з ГМО (генно-модифікованими продуктами)?

Артур: У Трампа є багато з того, чим йому займатися в даний момент. Люди від нього хочуть все і відразу. Ви повинні розуміти, що у всього є свої рівні. Йдеться про пріоритети. По-перше, він розглядає, можливо, найбільш смертельну загрозу для життя американців - CNN, MSNBC, CBS і безперервні фейкові новини. Це їх (Кабали) найпотужніший інструмент прямо зараз.

Дезінформація сильніше стеження. Вони не скажуть правду навіть під дулом пістолета. Це найгірша річ в даний час, тому що багато людей формують свій світогляд з цього лайна ... Ліберальна пропаганда - це найгірше зло, яке ви коли-небудь бачили.

 

Адам: Вони контролюють основні ЗМІ, Голівуд, державні школи, університети, Силіконову долину, і вони являють собою гучне меншість. Але люди повинні розуміти, що вони лише показують себе більшістю, тому що вони контролюють все.

Артур: Одна з перших речей, від якої ми повинні позбутися, - від освітнього картелю, потім ми повинні позбутися від фармацевтичного картелю, потім від програми коледжів, і потім ми повинні вбити політкоректність, тому що це найбільш руйнівна річ, що сталася з цивілізацією, і це образа для багатьох.

Не можна говорити про те чи інше, тому що це ранить чиїсь почуття, і їх через це можуть оголосити расистом і гомофобом. Добре, якщо ви скажете правду, з вас тут же зроблять фанатика, так що деякому з дорослих краще залишатися вдома і грати своїми іграшками, в той час як деякі з нас вирішують світові проблеми...

Залишилося дуже мало розслідувань, які необхідно зробити. Більшість з них вже завершено. Зоряна держава (США – ВЗ), люди, на яких я працюю, - це «Білі Капелюхи». Ми - прихильники Конституції, група християнських патріотів, включаючи армію. У Зоряної держави були всі ці дані тривалий час, вони хотіли, щоб Трамп керував країною, щоб вони могли донести всі ці факти до широкої громадськості. Це все організовано. Якщо ви спробуєте зірвати плани Зоряної держави, ви не проживете довго ...

 

Адам: Всі дійсно очікують велику подію - великий сонячний спалах в найближчі п'ять років, включно до 2023-го року. Люди, яких я слухаю, кажуть, що це буде позитивна подія, тому що вона забезпечить вікно, де електроенергія буде відключена, щоб нанести удар по Штучному Інтелекту (ШІ), рептиліям, і, врешті решт, ілюмінатах.

Артур: Я не знаю, коли це відбудеться, але як я вже сказав, ви повинні бути готові до цієї події ...

 

Адам: Я хотів запитати вашу думку з одного питання. Кілл останнім часом з'єднує точки для людей і показує загальну картину, в якій Ангела Меркель може бути нащадком Гітлера, і що всі ці світові лідери мають зв'язку з родоводами сім'ями, у що більшість людей навряд чи повірять. Джастін Трюдо може бути пов'язаний з Фіделем Кастро.

Артур: Ці люди мали інбридинг (схрещування близькоспоріднених форм у межах однієї популяції організмів) впродовж тривалого часу. Обама пов'язаний з Рокфеллерами і Нельсоном Манделою, тому його обрали і зробили президентом. Як ви думаєте, хто оберігав його свідоцтво про народження? Як ви думаєте, хто оберігав його британський паспорт? Хто привів його до коледжу за індонезійським паспортом і почав платити йому, як іноземному громадянину, а потім почистив його досьє, і відправив в Овальний кабінет? Чий він онук? ...

Якщо ви проведете свої дослідження, то зрозумієте, що ілюмінати - це група педофілів, які поклоняються сатані. Вважаю, що по своїй вірі вони отримують від нього свою владу і силу. Ця влада належить 8-10 сім'ям по всьому світу ...

 

Адам: Багато людей вибирають Трампа, тому що він використовує просту і зрозумілу словникову лексику, але кожен президент, який приходив перед ним, говорив довгі і безглузді промови.

Артур: Хіба ви не раді тому, що у нас (в США - ВЗ) президентом став бізнесмен, а не політик?

 

Адам: Середній американець був хімічно лоботизований за допомогою харчового постачання, різних щеплень, повітря, ґрунту і води, і якщо у них залишилася хоча б половина мозкових клітин після 12 років отруєння в державній школі, це диво. Отже, яким чином ми можемо очікувати, що пересічний громадянин зрозуміє дуже складну таємну війну, що ведеться між глибинною державою (кабалою або ілюмінатами) і «Білими Капелюхами»?

Артур: Подивіться, чи зможете ви знайти інструкцію ЦРУ по захопленню третього світу від 1967-го року (аналогічні інструкції мало також КДБ - ВЗ)? Це дуже повчально. Це була стандартна процедура впродовж тривалого часу. Ми прибирали дипломатів і управляли національними державами.

Ти знаєш, хто вбив генерала Джорджа Паттона? Ейзенхауер. Паттон тільки що виграв війну, світ знав, що він виграв війну. Всі інші намагалися привласнити собі славу за це. Коли генерал Паттон повернувся в Штати, він не був політиком, він був генералом. Він був би версією Трампа, тільки 1945-го року, якби став президентом.

Ось чому вони сказали: давайте переїдемо через нього на вантажівці ...

 

Адам: Ліндон Джонсон убив Кеннеді, і це було підтверджено файлами Кеннеді, недавно опублікованими Трампом.

Артур: Багато теоретиків змови мали рацію. Є потенціал з втратами для населення 80% в залежності від того, що буде відбуватися. Доведені до відчаю сатаністи будуть здійснювати ірраціональні речі. Йдеться про те, як швидко ми можемо просвітити маси.

 

Адам: Сценарій з людськими втратами 80%. Ти повинен роз'яснити це для мене.

Артур: Це завжди лише потенціал. Якби електромагнітний імпульс (на Сонці) стався сьогодні, через три місяці в Америці не стало б 200 млн. осіб. Якби одна північнокорейська ракета пройшла нашу оборону і підірвала бомбу на висоті 110 тисяч футів (33 км), Америки б не стало. Скільки людей готове до надзвичайної ситуації? Скільки людей готове до найгіршого сценарію? Якщо не буде ні опалення, ні електрики, ні холодильників, ні каналізації, ні води, ні транспорту, ні бензину, скільки людей доживе до липня цього року?

Ці три місяці, що буде робити національна гвардія? Годувати всіх людей по три рази на день? Заправляти їх машини, і качати в будинку газ? Як контролювати і утримувати мільйони людей від паніки в містах?

Я не кажу, що це станеться, або що я хочу, щоб це сталося, але це можливо. Говорити правду гірко. Фокусуйтеся на собі. Обмежте свій життєвий простір. Зробіть необхідні кроки для підготовки до такої поведінки ...

 

 

Правка Валерія Зміївського

 

https://www.youtube.com

Канал  Раскрытие дороги к себе

 

Наші інтереси: 

Наші успіхи в боротьбі з російським імперіалізмом, який намагається зберегти і розширити свою колоніальну систему, залежить від успішної співпраці з США в усіх сферах діяльності. Успіхи президента Трампа в боротьбі проти глибинної держави (Кабали, ілюмінатів, сатаністів, хазар-сіоністів тощо) будуть визначати й успіхи України, оскільки Кабала практично контролює усі уряди світу через корупційні схеми, бо гроші є інструментом контролю і впливу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи