Аватар пользователя Світ Зелений
Світ Зелений
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Як буде знищена Росія

Місто Москва можна вважати втраченим безповоротно. Будь-яке використання його території в найближче десятиліття абсолютно неможливо.

Ймовірність нанесення обеззброюючого удару по російським ядерним силам:

▪ Причини: провокації Росії (польоти стратегічних бомбордирувальників біля кордонів члонов НАТО);

Примітка: заклопотаність у НАТО викликали численні польоти російських винищувачів і бомбардувальників над Північним, Балтійським і Чорним морями, а також в Атлантиці. 29.10.2014 НАТО дії військово-повітряних сил (ВПС) Росії над Європою назвала "масштабними".

За даними НАТО, діапазон польотів російських ВПС простягається від аеродромів в Арктиці до Португалії.

У прес-службі альянсу також вказали на те, що попередньо не були заявлені польоти російських винищувачів становлять загрозу для цивільної авіації. НАТО контролює шляху проходження військових літаків з Росії з повітря і з землі. (DW,censor.net.ua , 30.10.2014)

▪ Згідно з новою наступальної концепції США, передбачено здійснення 80000 ударів крилатими ракетами по адміністративним і військовим центрам противника (з інтенсивністю 1000 ракет в день);

▪ Фактор НАТО. Час, за який стратегічна авіація альянсу покриває відстань від кордонів Естонії до Санкт-Петербурга, становить 4 хвилини, а до Москви - близько 18 хвилин. З сухопутного ресурсу можуть бути використані 24 дивізії і 245 бригад (13. 000 танків, 25. 000 бронетехніки, кілька тисяч літаків). А дивізія НАТО по боєздатності в 3 рази перевищує російські дивізії, які в основному укомплектовані технікою 80-х років.

▪ модернізувати малопомітними стратегічними бомбардувальниками В-2 оснащений новітньою РЛС з активною ФАР, що мають фантастичні можливості з виявлення малогабаритних мобільних наземних цілей, і здатні приймати на борт до 80 керованих авіабомб з системою наведення GPS; бомбардувальниками В-2 зможе знищити до декількох десятків мобільних цілей, з бойового маршрутом якого в руїнах будуть лежати знищені пускові установки ракет, РЛС і ангари літаків);

▪ Повномасштабну систему протиракетної оборони американці створять 2015;система протиракетної оборони "Іджіс", каторой оснащені американські військові крейсери "Лейк Ері", здатна відстежувати і знищувати не тільки міжконтинентальні балістичні ракети, а й атомні підводні човни і навіть орбітальні супутники рухаються зі швидкістю 8 км в секунду - це супер-зброю заблокує російський уявний і практично іржавий ядерний потенціал на 100%;

▪ До 2015 року у сил НАТО буде 400 крейсерів і есмінців оснащених перехоплювачами Іджіс і протиракетами Стандарт-3, кожна з цих протиракет здатна знищити будь-яку російську міжконтинентальну балістичну ракету;

▪ У 2013 р в Берліні Обама збирався знищити близько 200 ядерних бомб В61, які розміщені в країнах НАТО в Європі; Росія ж повинна була скоротити свій арсенал з 2 тисяч ядерних боєголовок; адмірал Джеймс Ставрідіс: "Враховуючи дії Росії протягом останніх місяців і можливий початок нової Холодної війни, я вважаю, що нам варто залишити ядерну зброю в Європі, незважаючи на всі витрати і ризики."( censor.net.ua , 22.09.2014)

Модель ядерного удару по Москві (модель МНС).

Найбільш ймовірний час нанесення ядерного удару по Москві - близько 18 години за московським часом.

Це обумовлено наступними факторами:

1) 10 годині ранку за вашингтонським часом дозволяють підготувати і провести удар, не привертаючи передчасного уваги російської розвідки до активності відомств можливого противника в неробочий час;

2) всі види міського та міжміського зв'язку в кінці робочого дня перевантажені, і координація екстрених оборонних заходів утруднена;

3) увагу чергових служб саме в цей час знижується;

4) значна частина населення перебуває в дорозі з місця роботи, що також ускладнює координацію заходів і дій;

5) транспортні артерії паралізовані, а находящ в них населення не захищене від Паражан факторів.

Ймовірна потужність термоядерного боєприпасу - від 2-10 мегатонн.Надпотужність боєприпасу обмежується можливостями засобів доставки і обумовлена ​​великою площядью мегаполісу Москви, зосередженням в ній центральних розвідувально-оборонних підрозділів та підприємств, а по його периметру - пояси ракетних і авіаційних комплексів прікрітія. Але в першу чергу - високою захищеністю притулків президентського і урядового апаратів і служб управління Міністерства Оборони, що є основною метою.

Найбільш ймовірний час від моменту сигналу оповещанія «Атомна тривога!» До моменту вражаючого удару:

а) близько 14 хвилин при запуску ракетоносіїв наземного базування з території американського континенту;

б) близько 7 хвилин при запуску ракетоносіїв з морських ракетоносців підводного базування, що займають позиції в Північній Атлантиці та Північному Льодовитому океані.

Сигнал «Атомна тривога!» Подається голосом по всіх каналах теле- і радіомовлення, а також дублюється гудками залізничних локомативом і плавсресдств - один довгий гудок і два коротких, повторюваних кілька разів.

Особи, забезпечені за своїм посадовим положенням притулками негайно починають діяти згідно евакуаційного планом на випадок атомної тривоги під керівництвом уповноважених цивільної оборони, або комендантів будівель, або керівників колективів, або самостійно.

За сигналом «Атомна тривога!» Тривога особи, не забезпечені притулками, діють самостаятельно залежно від того, де вони в даний момент знаходяться.

Не більше ніж через 6 хвилин (або раніше за наказом старшого по притулку) після першого сигналу оповіщення всі входи в притулок повинні бути перекриті і блоковані з бойового режиму, незважаючи на випадки не встигли сховатися в них і кількість залишилися зовні.

Спроби препятсвовать закриття входів з боку будь-яких осіб без винятку повинні негайно придушене якими засобами аж до застосування зброї.

У ясну безхмарну погоду в світлий час доби наближення знижується боєголовки може бути визначене по білому інверсійному сліду, подібного сліду від літака на більшій висоті, дугоподібно що знижується з верхніх шарів атмосфери в напрямку центру Москви з великою швидкістю. Звук підлітає боєголовки не почують внаслідок її надзвукової швидкості.

Епіцентр ядерного удару.

При точності сучасних засобів наведення епіцентру вибух розташується в межах Бульварного кільця, орієнтуючись на район Кремль-Луб'янка-Арбат.

Наслідки ядерного вибуху.

Наземний ядерний вибух в Москві викличе потужну сейсмічну хвилю, каторая спровокує зрушення грунту, що призведе до руйнування навіть заглиблених сховищ підвищеної міцності в радіусі 10-15 км.

В епіцентрі виникає сліпучий спалах. Протягом 0,03-, 0,04 сек. вона оформлюється у світну сферу 1,5-2 км в діаметрі і температурою 10-20 млн. град. С. Простір, який покороет сфера, зникне. В радіусі 3-4 км вся органіка під прямим випромінюванням вибуху випаровується. Променеве тепловий вплив триває короткий час і распростроняется тільки по прямій від епіцентру.

За тепловим випромінюванням і проникаючою радіацією зі швидкістю до 5 тис. М / сек. слід ударна хвиля, миттєво преврящающая будівлі на купу літаючих уламків насаджує на наступні за віддаленості від епіцентру споруди.

Зона активного пожежі сгновенно охоплює місто в межах МКАДа. За її межами виникає кільцевої лісова пожежа. В радіусі 20-25 км спалахують дерев'яні та пластмасові поверхні, прогорають металеві дахи, оплавляються бетон, цегла, скло, метал, камінь; випаровується скла, плавляться дроти.

Сейсмічну дію вибуху викликає сильний землетрус. Підземні споруди метрополітену в межах Кільцевої лінії і найближчих за нею станцій руйнуються і завалюються. Бомбубежіща в межах Садового Кільця руйнуються. Підвальні приміщення в межах МКАД руйнуються. Каналізаційні та вентеляціонние підземні споруди руйнуються і завалюються. Всі входи і виходи з метро, ​​вентиляційні шахти, запасні та службові виходи завалюються або роздавлюються.

Воронка в епіцентрі вибуху представляє з себе кратер діаметром близько 2 км і глибиною в центрі до 200-300 м. Його поверхня представляє з себе склоподібну масу товщиною до 10-12 м.

Місто Москва можна вважати втраченим безповоротно. Будь-яке використання його території в найближче десятиліття абсолютно неможливо.

Примітка: У даному сценарії не враховано вплив ядерного удару і вибухової хвилі на річку Москва, каторая знаходиться в предпологает епіцентрі удару.

Якщо москвичі не підтримують путина то чому він досі при владі, на рахунок випереджального удару, це все реально маніяк путин зі своєю бандою продовжує чинити злочини і якщо народ його не здатний зупинити, то його зупинить НАТО. Ситуація загострюється з кожною годиною і такий удар може бути в будь-яку хвилину. Потрібно до цього бути готовим.

Наші інтереси: 

Бути готовими до різних варіантів майбутнього.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Аватар пользователя Явсе Світ
0
No votes yet

І будуть живі заздрити мертвим..

Вірю в те, що розумію.

Комментарии

Аватар пользователя Явсе Світ
0
No votes yet

І будуть живі заздрити мертвим..

Вірю в те, що розумію.

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Гадаю, що до цього не дійде. НАТО не рішиться на перший ядерний удар. Але загроза цього удару може мати наслідки для Росії.

Аватар пользователя Доктор Смалець
0
No votes yet

Пане Зелений, Ви самі зможете прочитати цю публікацію?. Механічний комп'ютерний перекладач - корисна штука, але якщо Ви не маєте часу на редагування тексту, то хоча б вказуйте джерело інформації - тоді би читачі так не мучилися...