Аватар пользователя Андрій Камінь
Андрій Камінь
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Першi перемовини онлайн мiж сепаратистами i бiйцями АТО

Спецтема:

Пряма трансляція відбулася 20 жовт. 2014

Першi перемовини онлайн мiж сепаратистами i бiйцями АТО

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Аватар пользователя Явсе Світ
0
No votes yet

Quote:
Анатолій Висота wrote:
ПС набере 1-2%, хоч там справжні бійці-українці.

За Правий сектор потрібно проголосувати тому,що це підтримає хлопців на фронті..Уявіть собі ситуацію..Ви кожен день під кулями за вільну Україну,а на виборах за вас ніхто не проголосував...

Вірю в те, що розумію.

Комментарии

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Про нейтральний статус України як об’єднуючий чинник сходу і заходу ми говорили ще у березні: Український Консенсус: Мир на Землі. До цього доведеться повернутися.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Саме так!
Але шкода якось що до них це починає доходити лишень зараз.
Хоча наші герої таки в усьому були правими від самого ще початку, чого не скажеш про тих затурканих дурників.

Аватар пользователя Ігор Каганець
0
No votes yet

Ще раз переконався, що проект Бандера далі працює. Бандерівщина - це інструмент розколу України і приховання історичної правди.
Хто ще не читав: Проект Бандера

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Аватар пользователя Андрій Камінь
0
No votes yet

Отже якщо ПС раптом потрапить в Парламент, то їм доведеться тоді довго пояснювати сепаратистам що вони насправді не їдять дітей..

Аватар пользователя Вакула Коваль
0
No votes yet

При чому тут Бандера? Правий Сектор є захисником Майдану і цілісності України, а бєркута, тітушки, ПР, сепари, ФСБ, кацапи природно його ненавидять, бо він руйнує їх садиський світ (рускій мір). Бо у світі чесної співпраці вони будуть неуками і лузерами.
Якось довести до них правду - неможливо, бо вони її самі знають і оббріхують, поки відчують силу.
Це як двійочники, що ненавидять і ображають відмінників, доки не отримають у писок.

VAKULA

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

ВІдкриття правди про бандерівську організацію як проект Москви проти ОУН зніме штучно створене протистояння і унеможливить громадянську війну.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Вакула Коваль
0
No votes yet

Яку б правду бандитам не відкрити, вони все одно будуть брехати далі. Якби вони хотіли правди, то мають достатньо для миру. Але вони вже накоїли стільки, що шукають порятунку від відповідальності і плювати їм на Бандеру та правду.
Вони вже мріють, що десь трохи поучаствують на користь України, а їм проститься кров, бо в перемогу орди вже не вірять.
Єиний вихід - продовження революції, реформи, нарощування сили. Переговори та уговори русково міра - марнота.

VAKULA

Аватар пользователя Доброслав Велесовий
0
No votes yet

Очевидно, пан Миро Продум має на увазі, що для того щоб не було громадянської війни східняки мають позбутися своїх проросійських настроїв, а західняки відмовитись від "дикого націоналізму" бандерівщини. Судячи з президентських виборів де перших чотири лідери буди явно антиросійськими, то східняки вже прозріли і більшість з них зрозуміли, що з себе насправді представляє Росія. Тепер час західнякам очистити свій світогляд від бандерівщини.

Велике спасибі пану Каганцю, що в своїх статтях розкрили питання про Бандеру і навели факти. Я завжди відчував, що в особі Бандери щось дуже не чисто, і не може він бути представником справжнього націоналізму, але я лінувався шукати факти, бо це питання було для мене не надто важливим, мені добре жилося і без ідола Бандери.

Аватар пользователя Вакула Коваль
0
No votes yet

Знову я бачу знак рівності між бандитами, які взялися за зброю тільки тому, що їх підштовхував злочинний рускій мір і западенцями, котрі справедливо не люблять кацапів за їх злочини і тотальну брехню.
Те що люди не знають про інтриги, пов’язані з Бандерою, не означа, що вони є фашистами і бєспрєдєльнічают над кацапами. І не означа, що вони якісь не такі і роблять щось не те, і тим більше вони не є рівнею бандитам зі сходу. Тож западенцям не треба лікуватися від "бандерівщини". "Бандерівщиною" називають їхній патріотизм.
І якщо западенці взнають про Бандеру, що він був інстументом нквд, то що з того? Вони повинні будуть миритися з сепаратизмом, окупацією, невизнанням геноциду українців?
Та хай западенці принизять себе максимально, хай об’являть Бандеру самим Люципером - кацапам начхати, вони брехатимуть щось нове і робитимуть своє і далі, поки не переможуть. Тож откровення про Бандеру - річ вторинна і ні на що не вплива. А рівняти бандитів і патріотів - ганебно.
Поважати бандитів за те, що вони "чєстниє бандіти" і мають "свою спєциальную правду і бандітскую чєсць" - вершина тупості. Бо вони сміються над лохами і роблять своє діло й далі.

VAKULA

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Річ не в тому, що подумають кацапи, а в тому, що думаємо ми.

Бандерівщина - це московський проект руйнування українського націоналізму. Москва вклала шалені ресурси у формування його енергетики, і далі його активно підтримує. Включення українців у бандерівський егрегор страждань і поразки блокує творення власної Української держави.

З такими речами не жартують. Брехня - це спотворення реальності, а з нею нічого гармонійного не створиш. Якщо дехто вважає, що власною брехнею ми переграємо диявола, то це велика ілюзія і диявольська спокуса.

Диявол - це початковий брехун і батько брехні, тому з ним неможливо боротися брехнею: на своєму полі він переграє будь кого.

Наша сила в істині, в розумінні реальності такою, якою вона є насправді, в розумінні законів і правил, за якими сотворено наш світ. Тут перемога.

Викриття "проекту Бандера" вибиває з рук Москви головний важіль стримування українського націоналізму.

Хто ще не читав - дивіться: Третя війна з Росією: 6 таємних інструментів сталінізму Сила Росії не в армії, а в таємним методах. Росія вже майже завоювала ЄС не армією, а підкупом, агентурою і шантажем.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Явсе Світ
0
No votes yet

Повністю з Вами згоден пане Миро..Просто потрібно розділяти саме створення бандерівщини нквд як негативне явище для України,але при тому не потрібно недооцінювати самих людей,котрі воювали щиро із самопожертвуванням..рядові бійці, не знали,що вони "проект"..і для тих,хто залишився живим до тепер,буде дуже боляче це усвідомлювати..Можливо ця Правда ще просто не на часі (з поваги до ветеранів УПА бандерівського крила)..дякую..

Вірю в те, що розумію.

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

УПА воювала за Україну і їй нема чого соромитися. Можливо, багатьом ветеранам стане легше, коли зрозуміють, що програли не через свою слабкість, а через довірливість.

Проте правда про другу світову війну потрібна передусім нинішньому поколінню українців, яке творить новий світ. Нам треба знати ворожий інструментарій і якісно провести "роботу над помилками". Невиправлена помилка - це як невивчений урок: вона повторятиметься доти, доки буде осмислена і виправлена.

"Виправлення імен" і відновлення історичної правди - це те, що дозволить Україні рухатися вперед з мінімальними втратами і стражданнями. Ми достатньо сильні, щоб знати правду. Вона зробить нас ще сильнішими.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Доброслав Велесовий
0
No votes yet

Я зрозумів Вашу думку, але вона через те що я не зовсім точно висловився. Під "східняками" я мав на увазі не придурків-терористів (догадуюсь, що майже всі вони етнічні росіяни, які мешкають в Україні, якщо не рахувати найнятих), а людей які мешкають на Сході і які ставляться з недовірою до "дикого націоналізму бандерівщини", хоча і відчувають себе українцями.

Quote:
Знову я бачу знак рівності між бандитами, які взялися за зброю тільки тому, що їх підштовхував злочинний рускій мір і западенцями, котрі справедливо не люблять кацапів за їх злочини і тотальну брехню.
Аватар пользователя Вакула Коваль
0
No votes yet

Чомусь нікого не кривдить брехня про існування "дикого націоналізму бандерівщини". Нема його! А брехня східняків є. Вони і за мову нічого не говорили, поки яник не почав програму фсб проводити. А тут, коли погнали бандитів з Ради, вони зашуміли про бандерівців яких не бачили, на антимайдани поперли, і все заради кацапських пенсій та подачок. Тому не можна ставити знак рівності між патріотами західняками і зрадниками східняками.
Зрозуміло, що викриття історичної правди про Бандеру є неосяжним досягненням, але якщо воно робить людину ватніком, то що це?
Так радіти думці про поганого бандеру, що прирівнювати западенців до східняків (мовляв обоє однаково неправі) і ставати ватніками - це вже край.
Тому не бандерівці і східняки повинні каятися в чомусь, а східняки заслуговувати повагу чесністю. Повинні стати українцями - козаками, а не казаками і ватою.
Якщо хочете громадянської війни - продовжуйте говорити, що східняки маладци, імєют право на свою (брехливу) правду, а западенці - в чомусь не праві.

boanro wrote:
Очевидно, пан Миро Продум має на увазі, що для того щоб не було громадянської війни східняки мають позбутися своїх проросійських настроїв, а західняки відмовитись від "дикого націоналізму" бандерівщини. .

Ось і це відео про те, що на відміну від Махна, маючи чопорні переговори з бандитами, наче з чесними людьми - самі робимося злодіями і лузерами, даємо кацапам надію на можливість громадянської війни. Через що вони не здаються, а продовжують сепаратизм.
Вдумайтеся в слова "проросійські настрої" - наче б то нічого поганого, хай собі хвалять росію, справді! Але ж справа на у проросійськості, а у ЗЛОЧИНАХ, БРЕХНІ і ПРОДАЖНОСТІ.
злочини - напади на активістів, використання зброї на майданах, співпраця з кацапами, сепаратизм.
брехня - байки про прітєснєнія рос язика, про існування якоїсь бандерівщини, котрої вони не бачили і не чули, крім кацаського ТБ, про те що вони всіх годують...
продажність - антимайдани проплачені, очікування кацапських пенсій, зарплат..

VAKULA

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Vakula wrote:
Повинні стати українцями - козаками, а не казаками і ватою.

Правильніше кізяками, а не казаками=) і ватниками:))

Аватар пользователя Аватар Арій
0
No votes yet

Гадаю, так: незалежно від свого відношення до Бандери, для сепаратистів я залишуся нацик-фошистом, що їсть русскоязичних младєнців.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

ПС набере 1-2%, хоч там справжні бійці-українці.

Аватар пользователя Явсе Світ
0
No votes yet

Quote:
Анатолій Висота wrote:
ПС набере 1-2%, хоч там справжні бійці-українці.

За Правий сектор потрібно проголосувати тому,що це підтримає хлопців на фронті..Уявіть собі ситуацію..Ви кожен день під кулями за вільну Україну,а на виборах за вас ніхто не проголосував...

Вірю в те, що розумію.

Аватар пользователя Доброслав Велесовий
0
No votes yet

Дійсно вагомий аргумент!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

По суті діл це і була одна із причин чому я запровадив опитування щодо голосування https://www.ar25.org/article/za-kogo-golosuvaty-investoram-tg-opytuvannya.html
Власне опісля чого буквально за пару хвилин мені написав знайомий який активно агітував мене за ПС.. Ну і я собі подумав, ну та, ці хлопці все ж таки дійсно воюють. не дивлячись на те що я про них у клятих ЗМІ ні разу не чув=((
І тут нате вам. у неті чув, що ті що приймають участь в АТО голосувати не будуть((
І це мене реально засмутило( адже 1 їхній голос = нашим 10.. і це факт!!

Аватар пользователя Тарнай Стрілець
0
No votes yet

Бачив у ділі та чув представників Правого сектору і представників "свободівців" -батальон "Січ". Перші-затяті люди справи, другі-позуючі балакуни, вірять словам.
(Можливо, так здалося)

Аватар пользователя Вакула Коваль
0
No votes yet

Самі себе принизили. Неприємна розмова, коли кручений бандюк хоче "зберегти обличчя" і рівняє себе з простими чесними людьми, патріотами країни. А вони, як простаки, політкоректно йому піддакують, щоб не образити, наче балакають з добропорядним чоловіком про якусь "трєтю сілу".
Зараз мрія бандюків - відкрутитися від відповідальності за сепаратизм і продажність та придумати собі виправдання.
Але, якщо не забувати з чого все почалося, то нема їм виправдання.
Згадалося кіно "9 життів Нестора Махно", там був зразок "правильної розмови" з нахабним бандитом, який став рівняти себе з воїнами.

VAKULA

Аватар пользователя Андрій Камінь
0
No votes yet

Сепаратисти розводять українських бійців як лохів, і це є причина тому аби їх добити про що дали слово зробити "Партизани Донбасу оголосили війну загарбникам"
А щодо проекту Бандери, то ця тема скоріше ще більше призведе до міжусобиць між націоналістами, аніж дасть просвіту сепаратистам яким дійсно байдуже до бандерівщини...

Аватар пользователя Аватар Арій
0
No votes yet

Андрій Камінь wrote:
А щодо проекту Бандери, то ця тема скоріше ще більше призведе до міжусобиць між націоналістами, аніж дасть просвіту сепаратистам яким дійсно байдуже до бандерівщини...

?Чому це? Адже серед націоналістів є люди, які вважають себе бандерівцями, а є й ті, що вважають себе мельниківцями. ?Чи українці здатні лише бандитам-сепаратистам дупи лизати, а один одному вже й руки не подадуть?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Аватар пользователя Василь Глод
0
No votes yet

На мою думку добре, що розпочався діалог. Дай Боже щоб він переріс в щось позитивне. Українська сторона старалася не образити бандюка, щоб розмова не обірвалася. З розмови я зрозумів, що позиція бандюка це демагогія, на більше він не здатний, але надалі розмовляти необхідно.

Радіймо!

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Мені сподобалося, що приходить розуміння того, що українців стравлюють лобами, щоб звільнити територію від активної частини суспільства, здатних до спротиву системі. Правильний діалог! Мовляв: "Оп-па! Що ж це ми робимо?... Замість воювати проти панів, воюємо самі з собою, а пани стоять збоку і сміючись ще й підюджують: "Ату, його Ату!" І зброю дають і батальйони створюють (той же Коломойський).
Співрозмовники почули слова Т.Шевченка: "Схаменіться! будьте люди,
Бо лихо вам буде.
І це мене радує! ))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Аватар пользователя Андерс Фальке
0
No votes yet

Саме так! Цікава його відповідь - "чи вам допомагає військово Росія?" Він практично ухилився від цього питання і почав розповідати щось інакше.

Миролюбність і озброєність!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

О, про цю тему ще згадали..
Цікаво, а чи є щось зараз чути в ютубі про наступні перемовинами між даунєцкимилугандосами та героями України??