Аватар пользователя Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Ольга Богомолець: ми більше не віддамо жодного клаптика землі

Світ:

У східних областях України ми маємо справу зі збройними провокаціями з боку Російської Федерації – і влада повинна чесно про це сказати громадянам України та світовій спільноті. Останні події – наслідок того, що населення Сходу України не підтримало сепаратистів. Раніше розроблені плани Кремля провалилися. 
 

Задача Кремля – надовго дестабілізувати Україну, зірвати вибори, не допустити появи легітимної влади та консолідації країни навколо програми відродження економіки. Крім того – розколоти країну на декілька частин. Наше завдання протилежне – навести порядок, провести вибори, відновити справедливість, забезпечити добробут. Це – запорука єдності країни.

Що робити?

Перш за все, не панікувати. Ми маємо бути сильними і спокійними.

Треба на повний голос заявити: Україна більше нікого і нічого не здасть. Жодного клаптика української землі. Жодного міста і села. Україна не залишить у біді жодного свого громадянина.

Ще на початку квітня я запропонувала створити на Сході України самооборону з числа місцевих патріотів. Я дуже рада, що зараз ця пропозиція прийнята та реалізується. Необхідно прискорити цей процес, забезпечити їх зброєю та інструкторами. Налагодити зв’язок з армійськими частинами, які нададуть підтримку важкою технікою та з повітря. Ці рішення необхідно виконати швидко й ефективно.

Я як кандидат в Президенти України ще раз підкреслюю одну з тез своєї програми: країну захистить лише сильна масова армія з добровольців та легальне володіння громадян зброєю.

Вимагаємо від української влади навести порядок, викинути з країни іноземних агресорів та запобігти сепаратизму. Ми підтримуємо спосіб, в який це буде робитися, – місцевими патріотами разом із армією та спецслужбами, а також всіма небайдужими і сміливими громадянами.

Вся Україна єдина у підтримці співвітчизників на Сході. І ми знаємо, що більшість громадян на Сході – за єдину Україну.

Разом із тим, необхідно розв’язати проблеми, які призвели до сьогоднішніх подій. Ці причини – економічний занепад, безробіття, зростання цін, а також зневіра людей, викликана несправедливістю, відсутністю правосуддя і правопорядку. Влада багато років не чула людей. Настав час нарешті прислухатися і навести лад. Ми не можемо залишити наших співвітчизників сам на сам із їхніми проблемами.

Якими би болючими не були події цих днів, вони привертають нашу увагу до реальних проблем.

Україна є і буде єдиною. Ми більше не віддамо жодного клаптика землі.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Ну як таке не підтримати: Треба на повний голос заявити: Україна більше нікого і нічого не здасть. Жодного клаптика української землі. Жодного міста і села. Україна не залишить у біді жодного свого громадянина.

Комментарии

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Ну як таке не підтримати: Треба на повний голос заявити: Україна більше нікого і нічого не здасть. Жодного клаптика української землі. Жодного міста і села. Україна не залишить у біді жодного свого громадянина.