Аватар пользователя Миро Продум
Миро Продум
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Ольга Богомолець має найвищий рейтинг на сайті Української асоціації власників зброї

Зареєстровані користувачі сайту "Української асоціації власників зброї" підтримали позицію Ольги Богомолець щодо права громадян на володіння зброєю: "Якщо людина хоче мати зброю для того, щоб відчувати себе спокійно і впевнено – це означає, що їй потрібно дати дозвіл на це".

140429-bogomolec.jpg

Рейтинг сайту УАВЗ http://zbroya.info/ 29 квітня 2014 р.
Рейтинг сайту УАВЗ http://zbroya.info/ 29 квітня 2014 р.

Ось повна цитата, наведена на сайті Асоціації zbroya.info:

 – Я вірю в український народ і абсолютно розумію, що в Ізраїлі і в Швейцарії люди абсолютно нормально носять зброю і там це ніяк не збільшує ризик вбивств і злочинності.

Це є можливість самозахисту і самоусвідомлення своєї відповідальності.

Сьогодні у величезної кількості людей в Україні є зброя і при наявності зовнішнього ворога, при відсутності доброї армії, і при відсутності добре організованого захисту держави, я не вважаю за можливе пропонувати людям здавати зброю. Тому що, якщо держава не може захистити людей, люди хочуть мати внутрішній спокій, це абсолютно не означає, що вони будуть використовувати цю зброю.

Але якщо людина хоче мати зброю для того, щоб відчувати себе спокійно і впевнено – це означає, що їй потрібно дати дозвіл на це. І зараз, при тій ситуації, яка є, будь-яка спроба влади роззброїти людей буде призводити до погіршення ситуації. Владі потрібно поміняти систему і показати людям, що країна захищена і справедлива. Тоді не буде ніяких питань і ніякого страху щодо зброї.

Сьогодні потрібно з розумом давати людям відчуття захисту і справедливості. Як тільки люди отримають відчуття захисту і справедливості – у них не буде ніяких питань до влади.

Додамо, що це вже не просто особиста думка, а ключове положення політичної програми Ольги Богомолець як кандадата у Президенти України

3.  Національна безпека і безпека людей. Закон про зброю і Закон про Збройні сили України.

Ми створимо народну армію за швейцарським зразком. Ми дамо народу право на захист. Ми введемо наявну у людей зброю в правове поле, щоб кожна одиниця була зареєстрована, а її власник розумів свої права та обов’язки і відповідальність. Це дозволить навести лад в післяреволюційній країні та захистити країну від зовнішнього ворога.

Ми не будемо покладатися на військові союзи. Ми створимо потужну, зразкову українську армію і розвинену службу національної безпеки, які надійно захистять країну від зовнішніх агресій. Служба в українському війську стане однією з найпочесніших професій.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...