Аватар пользователя Світ Зелений
Світ Зелений
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Ольга Богомолець: аби змінити систему, потрібні нові лідери

Кандидат в Президенти України Ольга Богомолець стверджує, що нинішня влада не готова або не в змозі змінити систему, проти якої протестували люди. Про це вона заявила, спілкуючись з журналістами під час свого візиту в місто Харків.
 

– Нинішня влада не готова змінювати систему. Не готова відмовитися від корупційних схем, не готова відновлювати економіку, зате хоче вводити війська. І питання, що ми втрачаємо і що здобуваємо в результаті цього, – сказала Ольга Богомолець.

Прес-конференція

Ольги Богомолець

Спілкуючись з представниками ЗМІ, кандидат з найбільшим рейтингом народної довіри підкреслила, що ще чотири місяці тому в українців не було відчуття необхідності розділу України. За допомогою маніпулятивних технологій людям вселили страх. Сьогодні Україна потребує такого Президента, який консолідує країну. Особа голови держави не повинна викликати заперечень ні на заході, ні на сході, ні в центрі.

– Для олігархів основним принципом було «розділяй і володарюй». Україну поділили на електоральні поля, куди заходив той чи інший політик і пояснював людям, чому ми різні, а не чому ми повинні бути разом. Головна мета глави держави – об'єднання України. Ми можемо йти на компроміси, але тільки заради збереження нашої країни в існуючих кордонах для наших дітей та онуків, – підкреслила вона.

Ольга Богомолець також зазначила, що одна з цілей візитів на схід країни – миротворча місія.

– Я не хочу, щоб жінки в Україні ставали вдовами, а діти – сиротами. І якщо державні мужі хочуть нарощувати агресію в Україні, то я вважаю, що нам потрібно максимально мирним шляхом, демонстрацією сили, але сили мирної, домовлятися з людьми. Краща перемога – це перемога безкровна, – заявила кандидат на пост Президента України.

Під час зустрічі з інтелігенцією Харкова Ольга Богомолець нагадала, що відкрита до співпраці з усіма силами в Україні, які поділяють її цінності щодо побудови громадянського суспільства.

– На сьогодні нас підтримали 7 партій. І тільки СПУ зробила собі на цьому піар. При цьому зі свого боку ми ніяких зобов'язань не несемо, крім побудови чесної, справедливої держави для людей на тих принципах, які ми сповідуємо, – підкреслила вона.

Кандидат в Президенти особливо відзначила, що виступає не тільки за дострокові парламентські вибори, а й за люстрацію в політичних партіях. На думку Ольги Богомолець, в будь-якій партії є порядні і є непорядні люди, що заплямували себе корупцією. Кожній партії потрібно почати з себе і провести люстрацію в своїх лавах. Партії мають довести свою ефективність і турботу про країну не гаслами, а діями.



 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...