Аватар пользователя Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Лідер "ДНР" визнав, що терористи отримали від РФ підкріплення

Про це заявив новий лідер так званої Донецької народної республіки Олександр Захарченко. Це - 1200 бійців, які проходили чотиримісячне навчання на території Росії, а також 30 танків і 120 бронемашин.
 

Про це повідомило радіо «Ехо Москви».

Як раніше повідомило УНІАН, що колона російської техніки перетнула кордон з Україною, окремо від «конвою», який складається із близько 250 вантажівок і який, за повідомленням Москви, доправляє «гуманітарну допомогу» на Луганщину.

Як пише Радіо Свобода, кореспонденти The Guardian і The Telegraph стали свідками, як військовий конвой перетнув кордон поблизу Донецька після настання сутінок 14 серпня. За повідомленням, колона складалася з близько 23 бронетранспортерів, які йшли у супроводі логістичних транспортних засобів. Міністр оборони Росії Сергій Шойгу запевнив, що російські військовослужбовці не мають стосунку до відправлення гуманітарних вантажів в Україну. 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...