Аватар пользователя Леонід Українець
Леонід Українець
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Курс "Основи інформаційної безпеки"

Стрімкий розвиток інформаційного суспільства, зокрема Інтернету, створює нові загрози в нашому житті. Сучасний світ потребує нових знань, котрих не дають в школах і більшості університетів. Парадокс! Мільйони людей користуються комп’ютерами, знають про існування вірусів, але не розуміють, як себе захистити від їх дій. Саме про це йтиметься в даному курсі. 

Тож головна мета курсу: донести до користувача базові правила поводження з персональною інформацією в умовах реального зближення фізичного та віртуального світів.

ЩО ВИ ЗДОБУДЕТЕ ПРОТЯГОМ ЦЬОГО КУРСУ:

  • Дізнаєтеся, які існують основні кіберзагрози, хто і навіщо їх створює.
  • Зрозумієте, кого найчастіше атакують і чому не можна легковажно ставитись до загроз сучасного інформаційного суспільства.
  • Отримаєте готові поради, як захистити особисту інформацію від втрати чи крадіжки, окремо буде розглянута тема безпеки електронних фінансів.
  • Засвоїте прості та доступні принципи безпечної роботи з мобільними пристроями, зокрема, смартфонами та планшетами.

ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ

6 тижнів.

ВИМОГИ ДО ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ

Жодних. Курс не потребує специфічних технічних або прикладних знань.

ВИКЛАДАЧ КУРСУ

Олег Сич - технічний директор Zillya! Антивірус, доцент Кафедри захисту інформації Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації НТУУ КПІ. Має понад 15-ти річний досвід роботи у галузі інформаційної безпеки, зокрема розробки антивірусного програмного забезпечення, що підтверджене авторськими свідоцтвами. Зараз активно використовує отримані знання та навички у науковій та викладацькій діяльності, бере участь у розслідуванні кіберзлочинів, спрямованих проти державних органів України.

ПАРТНЕР КУРСУ

Zillya! Антивірус - єдина в Україні антивірусна лабораторія, що розробляє власне антивірусне програмне забезпечення, відоме широкому загалу домашніх та бізнес-користувачів. Заснована у 2009 році, компанія об’єднує кращих українських спеціалістів у галузі технічного захисту інформації та створення антивірусних продуктів. Лабораторія має широку мережу міжнародних партнерів (OPSWAT, Virus Total, Panda, Sophos, AhnLab, тощо), а технології Zillya! Антивірус захищають понад 5 млн. користувачів у 15-ти країнах світу. Компанія має кілька соціальних ініціатив, зокрема, надання безкоштовних ліцензії для навчальних закладів та некомерційних організацій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Кращий коментар

Аватар пользователя ДЗен ДЗелень
0
No votes yet

Принципи інформаційної безпеки:

* інформаційні ресурси надійно захищені під час зберігання, обробки і передачі;
* виключена можливость несанкціонованого доступу до даних;
* всі операції в системі реєструються;
* будь-яке порушення системи виявляють.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Комментарии

Аватар пользователя ДЗен ДЗелень
0
No votes yet

Принципи інформаційної безпеки:

* інформаційні ресурси надійно захищені під час зберігання, обробки і передачі;
* виключена можливость несанкціонованого доступу до даних;
* всі операції в системі реєструються;
* будь-яке порушення системи виявляють.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)