Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Перед вторгненням Росія поділила українців на 4 групи для придушення опору населення

Категорія:

Лондонський Королівський Інститут оборонних досліджень проаналізував перше півріччя війни в Україні. Експерти стверджують, що перед вторгненням Росія розділила українців на 4 групи. Першу групу мали намір ліквідувати фізично.

Фахівці Інституту Джек Вейтлінг і Нік Рейнольдс для свого дослідження відвідали Україну шість разів. Аналіз війни охоплює період з лютого по липень, пише 24 канал

Отже, на які категорії поділили українців.

  • Перша – ті, кого потрібно ліквідувати фізично;
  • друга – ті, кого треба пригнічувати та утискати;
  • третя – нейтральні громадяни, яких можна схилити до співпраці;
  • четверта – потенційні колаборанти.

У Кремля був список першої групи, який складався з активних учасників Революції гідності. ФСБ Росії тренувалася навіть їх захоплювати та вбивати.

Другу категорію планували виявити, обходячи оселі. Потім для цих людей мали створити фільтраційні табори. Після фільтрації "особливо ненадійних" планували депортувати в Росію. А в Україні їх би "перевиховували" завезені з Росії "вчителі" та інші офіційні особи.

Росіяни думали залучити до окупації України народних депутатів Верховної Ради. Проросійські нардепи мали створити "Рух за мир" і закликати туди інших політиків.

Цей "рух" мав впливати на придушення опозиційних настроїв. Якби регіони відмовилися від приєднання, то їм би відключили електрику, водопостачання та від фінансової системи через механізми Нацбанку.

Наші інтереси: 

Розуміємо звірячу сутність Росії. Остаточно позбутися ілюзій щодо можливості мирного співіснування. Зараз настав час істини: або вони нас, або ми їх.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи