Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Столичний суддя агітував своїх знайомих підтримувати російських окупантів, – СБУ

Світ:

Суддя Північного апеляційного господарського суду, бувши у Києві, очікував захоплення України росіянами. Йому повідомлено про підозру.

СБУ зібрала вичерпну доказову базу: зловмисник виправдовував звірства окупантів, зневажливо говорив про українських захисників і підбурював знайомих до співпраці з ворогом, йдеться у повідомленні Служби безпеки України.

Така позиція є грубим порушенням «Присяги судді», що уповноважує особу, яка її склала, здійснювати правосуддя від імені України, працюючи для реалізації верховенства права на благо всього народу.

Як зауважили в СБУ, згідно із законом, затримати підозрюваного суддю СБУ не має права без прямої санкції на це Вищої ради правосуддя (ВРП) навіть після оголошення йому підозри. ВРП поки що не сформовано й отримати таку санкцію неможливо.

СБУ висловлює сподівання, що найближчим часом членів ВРП буде обрано, і цей орган повною мірою розпочне роботу з очищення судової гілки влади.

Наші інтереси: 

Розуміємо, які в Україні судді. Здебільшого це – заробітчани, які вирішують справи на користь того, хто дав більшого хабаря (знаю з власного досвіду). Але зараз (без всякого сумніву!) будуть викриті також любителі "руского міра", зрадники та агенти Кремля. Перший – пішов. На жаль, клан суддів в Україні аж занадто захищений від правосуддя – потрібен дозвіл ще однієї підозрілої структури (так званої Вищої ради правосуддя).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Але ж був колядник якого посадили за грати. Як казав Шельменко денщик - так то воно так, але трошечки не так.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Але ж був колядник якого посадили за грати. Як казав Шельменко денщик - так то воно так, але трошечки не так.