Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Керівник партії Шольца розвіяв надії на поставки німецьких танків Україні

Категорія:

Генеральний секретар владної Соціал-демократичної партії Німеччини Кевін Кюнерт сказав, що жодна європейська держава не постачала Україні західні танки. І не буде постачати. Німеччина підтримує тільки поточний процес передачі німецького озброєння східноєвропейським партнерам по НАТО на заміну переданої ними техніки радянського зразка Україні.

ezgifcom-gif-maker13.jpg

Танки Leopard під час навчань у Німеччині Фото: Chris Emil Janßen / IMAGO

Генеральний секретар СДПН Кевін Кюнерт розвіяв надії на поставки німецьких танків в Україну, пише Spiegel.

"Ми підтримуємо обмін по колу, але зі східноєвропейськими партнерами", – сказав Кюнерт RTL/ntv. – У рамках такого обміну східноєвропейські партнери по НАТО мають передати Україні танки радянського виробництва та отримати на заміну від Німеччини".

Кюнерт зазначив, що раніше жодна держава не поставляла західні танки. Крім того, продовжує діяти заява, "ми не хочемо, щоб нас поступово втягували у війну, що ми не хочемо заохочувати Росію діяти абсолютно нераціонально і нападати на зовсім інші держави".

Нагадаємо, після серйозних успіхів України у поверненні територій на Харківщині німецькі політичні партії, зокрема, й коаліційні, вимагають від уряду посилити підтримку України зброєю. Зокрема, передати танки Leopard 2 та БМП Marder.

Дотепер канцлер Олаф Шольц (СДПН) виступав проти поставки танків західного зразка Україні.

Україна не отримає від Німеччини обіцяні РСЗВ і бойові машини піхоти Marder до зими.

Німців більше хвилює зерно Україні. Німеччина разом з іншими країнами продовжить докладати зусиль для мінімізації наслідків «зернової війни».

Наші інтереси: 

Складається враження, що Німеччина відтягує час, аби не давати Україні зброї попри численні обіцянки. Як слушно зауважив прем'єр Польщі Матеуш Моравецький, "Україна відбивала атаки Росії швидше, ніж у Німеччині ухвалювали рішення", маючи на увазі питання поставок зброї та військової техніки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи