Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Нічого особистого, просто бізнес»: Китай пояснив закриття магазинів Huawei в РФ «ринковими принципами»

Компанія Huawei почала закривати свої офіційні магазини у Росії з початку червня. З 19 торгових точок припинили роботу вже чотири. Офіційний представник міністерства комерції КНР Шу Цзюетін прокоментувала цю інформацію.

"Китай завжди був прихильним до розвитку взаємовигідного російсько-китайського економічного і торгового співробітництва і підтримує підприємницьку діяльність китайських компаній в Росії, але тільки відповідно до ринкових принципів" – зазначила Шу Цзюетін.

Також Huawei в односторонньому порядку перестала постачати в Росію телеком-обладнання та відмовила всім російським ретейлерам у постачанні мобільних пристроїв Huawei, повідомляє телеграм-канал black_triangle_tg.

Крім того, магазин додатків Huawei AppGallery прибрав з доступу мобільний додаток банку «Відкриття», «ВТБ Онлайн» та «Промзв'язокбанку». Раніше ці організації потрапили під санкції США та ЄС.

Наші інтереси: 

Китай попри своє партнерство з РФ виходить тільки з власних інтересів. Розуміти, що Китай довго вичікував, стежив за російсько-українською війною, але не допомагав ерефії, яка тепер вже вимагає від Китаю допомоги.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи