Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російський корабель прийшов точно за адресою: моряків "спишуть на берег" для боїв проти ЗСУ

Росія продовжує приховану мобілізацію. Морякам кораблів Чорноморського флоту РФ командування пропонує добровільно стати до лав частин нової батальйонно-тактичної групи, призначеної для ротації сухопутних частин Південного військового округу РФ, які зазнають втрат в боях проти ЗСУ.

22041303.jpg

Погром російського флоту в Бердянську, який влаштували ЗСУ 25 березня 2022 року

Про це повідомляє Defense Express і зазначає, що у росіян, здається, остаточно вичерпались резерви для поповнення військ – тому матросів бойових кораблів "запрошують" перейти в сухопутні частини, і байдуже на ті "Калібри".

В останній раз Росія використовувала військових моряків для боїв на суходолі під час Другої світової війни, у тому числі коли доводилось розформовувати екіпажі знищених або заблокованих військових кораблів.

На 47-ий день вторгнення РФ в Україну можемо стверджувати, що рашистський ВМФ із ганьбою пройшов цю війну проти України та не зміг адекватно розпорядитись наявними силами.

Єдине завдання, яке повністю змогли виконати орки – це захоплення острова Зміїний, для чого довелось зосереджувати буквально шквальну перевагу в засобах ураження.

Морська блокада портів "Великої Одеси" та Миколаєва утримується поки що лише тому, що кораблям орків на морі поки ніхто не протидіє. При цьому є інформація у відкритих джерелах, що морські порти на півдні Одеської області, що прилягають до гирла Дунаю та Чорного моря, продовжують роботу.

Рашистам не вдалась провокація із "дрейфуючими мінами", які начебто поставили ВМС України. Орки так і не змогли реалізувати свій план з висадки морського десанту біля Одеси та навряд чи уже зможуть, бо майже всі частини морської піхоти ВМФ РФ утилізовані в боях проти ЗСУ.

Завдяки результативному удару по гавані Бердянська знищено ворожий БДК "Саратов", ще два десантні кораблі – пошкоджено. Були повідомлення про те, що наша берегова оборона пошкодила фрегат ЧФ РФ "Адмирал Эссен" та можливо навіть втопила патрульний корвет "Василий Быков".

Ну і не менш показова деталь – щоб завдавати удари ракетами "Калібр" по нашій території, орки не виходять далі за акваторію окупованого Севастополя. Можливо, так щільно ховаються під "парасольку ППО", а може і пального на часті виходи в море не вистачає.

Схоже, на цьому тлі в Кремлі й вирішили, що флот – це тепер абсолютно непотрібний рід військ, і матросів можна сміливо кидати в "котел" сухопутних боїв.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за перемогами України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи