Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

По всьому світу люди висловлюють моральну підтримку Україні, інколи це набуває доволі незвичних форм

Категорія:

У кольори українського прапора підсвічують будинки. Французьку Статую свободи прикрашають тогою у вигляді українського прапора. Всесвітньовідомі селебрітіз демонструють жовто-блакитні хустинки. А в Шотландії на пам’ятник вдягнули жовто-блакитний конус.

Французька Статуя Свободи прикрашена українським прапором.

Це Глазго, Шотландія. Кінна статуя Артура Веллслі, 1-го герцога Веллінгтона, розташована біля Галереї сучасного мистецтва, є однією з найбільш знакових пам'яток Глазго. Останні понад 40 років мешканці міста регулярно прикрашають цю статую дорожнім конусом. Влада міста навіть намагалася поставити систему відео спостереження, щоб вираховувати тих, хто це робить, але врешті-решт махнула рукою. Мало того – у 2012 та у 2014 році влада офіційно прикрашала цю статую дорожнім конусом, розфарбованим у золотий колір. Так було відзначено успіхи шотландських спортсменів, котрі зробили вагомий внесок у рахунок британських золотих медалей на Олімпіаді 2012 та успіх шотландських спортсменів на Іграх Британської співдружності 2014.

А сьогодні цей пам’ятник прикрашений дорожнім конусом, розфарбованим у кольори українського прапора. Таким чином шотландці висловлюють моральну підтримку Україні. Інформацію про цей жовто-блакитний конус вже подано в англомовній вікіпедії.

А це культовий британський актор Бенедикт Камбербетч (Benedict Cumberbatch). Під час кінофестивалю Santa Barbara International Film Festival він вийшов на сцену з українським прапором в руках.

Культовий актор Майкл Дуглас (Michael Douglas) демонструє жовто-блакитну хустинку на знак підтримки України.

А це Кім Кардаш’ян (Kim Kardashian), яка представляє бренд Balenciaga. 6 березня 2022 на Paris Fashion Week вона фотографується з моделями, вдягнутими у кольори українського прапора.

Це фото з Milan Fashion Week, що відбулася за тиждень до паризького. Під час тижня моди багато селебрітіз висловлювалися на підтримку України, а на вулицях Мілану проходили мітинги на підтримку нашої країни. Учасники тижня моди брали активну участь у цих мітингах.

Польське спортивне подружжя: капітан збірної Польщі з футболу Роберт Левандовські (Robert Lewandowski) з дружиною, чемпіонкою світу з карате Анною Левандовською (Anna Lewandowska) вдягнули жовто-блакитні стрічки на знак підтримки України.

"Руйнівник міфів" Джеймі Гайнеман (Jamie Hyneman) підтримав Україну і відправив "русский военный корабль" у всім відомому напрямку.

На підтримку України висловилися Міла Куніс, Пол Маккартні, Мік Джаггер, Стівен Кінг, Раян Рейнольдс і багато-багато інших.

А це Торонто, Канада. Назва міста підсвічена кольорами українського прапора. Подібну підсвітку сьогодні можна побачити у багатьох точках планети.

А це Нью-Йорк, США. Знаменита площа Таймс-Сквер.

Це графіті в Амстердамі, Нідерланди, яке показує вже легендарну історію, як українські селяни утягнули собі трактором російську БМП.

А ось графіти в Парижі, Франція, на підтримку України.

Ось такі плакати і українські прапори вивішують шведські вболівальники на хокейному матчі у себе вдома.

А також дуже важливою допомогою є те, що чимало країн постачають нам сучасну зброю. А також те, що низка країн ухвалили спеціальні юридичні документи, які дозволяють громадянам цих країн воювати у складі Іноземного легіону на боці України. Це дуже суттєво, адже в законодавстві більшості країн є спеціальна заборона на найманство. Проте після спеціально ухваленого юридичного дозволу на участь у війні в складі Іноземного легіону ті, хто вступив у наш Іноземний легіон, у своїх країнах вважаються не найманцями, а добровольцями-інтернаціоналістами.

 

Наші інтереси: 

Світ підтримує Україну. Дякуємо і за матеріальну, і за моральну підтримку!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Додав ще фотографій

Творю, отже існую.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Додав ще фотографій

Творю, отже існую.