Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Freedom Convoy» у Канаді рухається до столиці. Прем’єр-міністр Джастін Трюдо сховався

Категорія:

29 січня в столиці Канади Оттаві відбудеться акція протесту далекобійників проти мандатів вакцинації. Канадці масово підтримують цю акцію.

За останні пару днів на різних відеоресурсах та у соціальних мережах просто шквал відео, фото і текстових повідомлень про «Караван свободи» - «Freedom Convoy». Нагадаю, почалося все з того, що канадські далекобійники вирішили провести акцію протесту проти мандатів вакцинації. Але схоже, що акція буде більш радикальною. Бо на багатьох тягачах і фурах, що рухаються в столицю, висять транспаранти не тільки проти мандатів вакцинації, але також і проти будь-яких спроб використання «пандемії» для обмеження свободи, лайливі висловлювання про главу уряду, вимоги до відставки цього уряду, який намагався впровадити в Канаді елементи тоталітаризму.

Вздовж всього шляху караван зустрічають натовпи з плакатами на підтримку, влаштовують стійки з гарячою їжею та кавою. У фонд підтримки каравану свободи канадці перерахували понад 6,5 мільйонів доларів.

Канадські інуїти провели обряд на підтримку «Freedom Convoy». Про підтримку каравану свободи висловлюються відомі люди, зокрема Ілон Маск.

Караван свободи рухається до Оттави кількома колонами зі східного та з західного узбереж. Одна з цих колон можливо буде занесена в книгу рекордів Гіннеса, як самий довгий караван вантажних машин (truck convoy). Попередній рекорд було встановлено кілька років тому в Єгипті, де караван вантажівок розтягнувся на 7,5 км. Колона «Freedom Convoy» розтягнулася на 70 км. Майже в 10 разів довше.

Вчора під вечір «Freedom Convoy» прибув у Торонто. Ось короткий телерепортаж:

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо висловився, що цей караван – просто група маргіналів. І схоже, що вже пожалів про це. Очікується, що в Оттаву рухаються близько 50 тисяч машин, 1,5 мільйони протестувальників. Тож Трюдо вирішив сховатися і вчора написав у себе у твіттері, що підхопив коронавірус, тому знаходиться на самоізоляції на 5 днів й керувати країною буде дистанційно з дому. Тобто повністю вакцинований Джастін сам підхопив коронавірус, але при тому закликає всіх вакцинуватися.

Акція протесту відбудеться завтра у столиці Канади Оттаві.


КоментуєAnna Van Densky (російською):

Наші інтереси: 

Народи світу повстають проти ковідобожевілля.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Якщо і після такого не буде відставки уряду, то всім стане ясно, що в Канаді не демократія, а диктатура. І, це, передусім, стане ясно канадцям. Більшості канадців.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Якщо і після такого не буде відставки уряду, то всім стане ясно, що в Канаді не демократія, а диктатура. І, це, передусім, стане ясно канадцям. Більшості канадців.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут цікаве відео – справжній канадський Майдан https://youtu.be/rnUQxTprsm0?t=336

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось також цікаве відео. Там Трюдо каже, що то маргінальна меншість, що має неприйнятні погляди. Неприйнятні психопатам погляди! https://www.facebook.com/100006341974237/videos/1157207748441673/