Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Ми не дозволимо, щоб над нами проводили експерименти, тож переходимо до самооборони» – Німеччина

Категорія:

Депутат Бундестагу Аліс-Елізабет Вайдель розкритикувала нового канцлера Німеччини Олафа Шольца за його намагання остаточно ввести в Німеччині ковідну диктатуру. Вона закинула канцлеру, що той продовжує дурну традицію попереднього уряду. Рамки дозволених обмежень встановлює Конституція, яку брутально порушує уряд. 

Вона розкритикувала політику нового уряду, зазначивши, що ці люди прийшли до влади, пообіцявши не порушувати прав людини та не впроваджувати насильницьку вакцинацію. Але, ставши членами Бундестагу, вони зрадили своїх виборців, взявши курс на порушення прав людини.

Чому ті, хто до виборів обіцяв одне, а після виборів робить інше, українці знають. Але чому таке могло статись в Німеччині? Тому, що уряди усіх країн, як по команді та за якимось невідомим сценарієм впроваджують одинакові божевільні рішення, створюючи нову "нормальність".

 

 

 

Наші інтереси: 

В Німеччині знайшлися політики, які говорять правду. А в Україні знайдуться? Робіть ставки :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи