Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Колишній радник Білла Клінтона передбачає провал демократів на проміжних виборах 2022

Категорія:

Спецтема:

А також він передбачає радикальну зміну іміджу Демократичної партії – перетворення її на «партію чорношкірих».

20211117dickmorris.jpg

Дік Морріс / Dick Morris

Я вже якось згадував колишнього радника Білла Клінтона (Bill Clinton) Діка Морріса (Dick Morris), котрий в програмі «The Cats Roundtable» на радіо New York WABC 770 AM висловив припущення, що розслідування спецпрокурора Джона Дурема (John Durham) врешті-решт призведе до арешту Гіларі Клінтон (Hillary Clinton).

У минулу неділю він знову давав інтерв’ю програмі «The Cats Roundtable». Цього разу він звернув увагу на радикальні зміни складу демократичної фракції в Палаті Представників та у Сенаті, які можуть відбутися у 2022 році. Річ у тому, що у 2022 році будуть переобиратися частина місць в Конгресі. І Морріс передбачає, що багато місць, які зараз займають демократи, перейдуть до республіканців.

Мало того, Морріс висловив допущення, що після проміжних виборів 2022 року в Конгресі залишиться не так багато білих демократів. Зараз в Конгресі 220 демократів, приблизно сотня з них – чорношкірі та латиноамериканці.

Згідно з опитуванням Washington Post-ABC News, проведеним 7 листопада, республіканці впевнено перемагають демократів на 10 пунктів. Тобто, якби вибори відбулися б сьогодні, то за республіканців би проголосували б 51% виборців, за демократів 41%.  Коли у 2010 році республіканці перемагали лише на 6 пунктів, вони збільшили свою фракцію на 62 місця. А скільки місць вони додадуть собі при розриві у 10 пунктів?

І от тут Морріс робить цікаве припущення. Чорношкірі конгресмени-демократи в більшості збережуть свої місця. Серед латиноамериканців будуть деякі втрати, адже зараз американці латиноамериканського походження масово почали переходити від підтримки демократів до підтримки республіканців. Отже, і латиноамериканці-конгресмени-демократи частково втратять їхню підтримку. А основною втратою демократичної фракції буде втрата місць білих демократів-конгресменів.

А це радикально змінить імідж партії. Адже після виборів 2022 більшість фракції демократичної партії в Конгресі будуть складати чорношкірі та латиноамериканці. Як каже Морріс:

«Це може перетворити Демократичну партію на партію чорношкірих на десятиліття вперед. І це означатиме втрату цілого покоління молодих білих демократів, залишаючи на партійній лаві запасних тільки кандидатів від меншин».

Це наслідки провальної політики Байдена, робить висновок Дік Морріс.

До речі, він пише про цей можливий сценарій і на своєму власному сайті.

Наші інтереси: 

Демократична партія США раптом перестає бути партією взагалі американців, натомість перетворюється на партію небілих американців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

З другого боку, можна припустити, що в Конгресі зростатиме частка білих республіканців.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

З другого боку, можна припустити, що в Конгресі зростатиме частка білих республіканців.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Цікаво й корисно буде висвітлити аргументи, які штовхають демократів переходити на бік республіканців.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !