Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Sportinė avalynė – universalūs batai vyrams. Prie ko juos derinti?

Kokie sportbačiai yra madingi šiemet? Jau kuris laikas aprangos ekspertai kartoja, kad sportinė avalynė toli gražu nebėra tik batai, skirti sportui. Šiandien sportbačius vyrai avi tiek laisvalaikiu, tiek darbe, tiek per oficialius priėmimus ar net vestuves. Kitaip tariant, sportinė avalynė tampa vis universalesnė. Tačiau ne visi žino, kaip išsivaduoti nuo stereotipų, ir kokių stilingų aprangos derinių galima sukurti su šia avalyne. Dalijamės keliais patarimais, kurie, tikimės, Jums bus naudingi.

Sportinės avalynės niekada nebūna per daug. Tad ir vyriškų sportinių batų dažniausiai drabužinėje yra ne viena pora . Puiku, jeigu ir Jūs turite bent kelis skirtingus sportinės avalynės variantus, kuriuos galite derinti prie įvairių drabužių. Jeigu domitės, kokia sportinė avalynė vyrams šiemet bus populiari ir madinga, verta žinoti kelis svarbius dalykus.

Pavyzdžiui, šiemet ir vėl bus madingi treniruočių batus primenantys sportiniai batai. Tai lengvi, medžiaginiai, labai patogūs ir minkšti sportbačiai. Taip pat šiemet bus madingi sportbačiai su aukštu aulu, kuriuos daugelis vyrų drąsiai avi tiek laisvalaikiu, tiek darbe. Klasikiniai sportiniai batai, kurie įprastai yra kiek žemesni, ir šiemet atrodys stilingai. O jeigu mėgstate spalvotą avalynę – šiais metais galite drąsiai eksperimentuoti.

Ką derinti prie sportinių batų?

  • Odinė striukė. Vyriška odinė striukė - modivo.lt – tai klasikinis pasirinkimas prie sportinių batų. Nesvarbu, koks yra metų laikas, toks derinys visuomet atrodo stilingai ir madingai. Prie odinės striukės galima derinti įvairius sportbačius – šviesius, tamsius ir net spalvotus.
  • Kostiumas. Taip, net ir prie kostiumo galima priderinti sportinę avalynę. Tai jau tampa labai dažnu pasirinkimu. Galima pastebėti, kad net oficialių švenčių, tokių kaip vestuvės, metu vyrai drąsiai renkasi sportinę avalynę ir derina ją prie kostiumo. Dažniausiai tam geriausiai tinka baltos spalvos sportbačiai, kurie atrodo tvarkingai ir madingai.
  • Džinsai. Dar vienas klasika dvelkiantis derinys. Sportiniai batai ir džinsai – ilgus metus iš mados neišeinantis derinys. Vyriški sportbačiai puikiai atrodo prie įvairių stilių ir spalvų džinsų. Galite rinktis ne tik klasikinius mėlynus džinsus, bet ir šviesių spalvų kelnes. Taip pat sportiniai batai tinka ir prie trumpesnių džinsų iki kulkšnies. Toks pasirinkimas pastaruoju metu yra itin madingas.

Kokias kojines derinti prie sportbačių?

Tai, ko gero, amžinas klausimas. Daugelis nežino, kokią kojinių spalvą reikia rinktis prie skirtingų spalvų avalynės. Sportiniams batams galioja įprastos taisyklės. Pavyzdžiui, jeigu avite baltos spalvos ar šviesius sportinius batus, reikėtų rinktis tik baltas kojines arba žemas, kurių spalvos nesimato. Jeigu Jūsų sportiniai batai yra spalvoti ar tamsios spalvos, tuomet kojines reikia derinti prie kelnių spalvos. Bet pastaruoju metu madingi ir kiek kitokie, drąsesni sprendimai. Pavyzdžiui, kai iš po kelnių yra matomos labai ryškios ir spalvingos kojinės.

Наші інтереси: 

Sportinės avalynės niekada nebūna per daug.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи