Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Столична профспілка освітян стала на захист невакцинованих вчителів

Світ:

Профспілка освітян міста Києва оскаржуватиме наказ МОЗ про обов'язкову вакцинацію працівників галузі та готова надати допомогу у зверненні до суду в разі відсторонення їх від роботи.

 

Про це йдеться у заяві Профспілки освітян міста Києва щодо захисту прав та інтересів невакцинованих працівників закладів освіти, пише Освіта.ua.

Зокрема, столична профспілка освітян вимагає від Кабінету Міністрів, МОЗ та МОН не допустити порушення прав невакцинованих працівників закладів освіти та закликає Міністерство охорони здоров’я скасувати наказ про обов'язкову вакцинацію працівників закладів освіти.

У Профспілці нагадують, що згаданий наказ МОЗ від 04 жовтня, яким працівників закладів освіти віднесено до осіб, які підлягають обов'язковій вакцинації, набере чинності з 8 листопада 2021 року.

Більш ніж половина вчителів отримали повний курс вакцинації. За інформацією МОН, дві дози вакцини від COVID-19 отримали 358 тисяч працівників шкіл, що складає 56% від їх загальної кількості. Принаймні одну дозу вакцини отримали 86% освітян.

Наші інтереси: 

Нарешті профспілки почали діяти.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи