Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чи можуть націоналісти підтримувати примусову вакцинацію? – Zentropa

Світ:

Традиційні цінності – це не тільки визнання факту, що шлюб – це союз чоловіка та жінки. Традиційність включає ще те, що ця основна ланка суспільства має бути захищена від всяких посягань з боку так зв. "держави" – себто купи чиновників, які ладні на все, аби встановити контроль над кожним кроком простолюду.

Іноді в лихі часи у людей спостерігається описана в Езоповій байці про вовка й чаплю риса — бути вдячним за те, що їх принаймні не з'їли. Проте така практика призводить врешті-решт до найсумніших наслідків. Якщо десь в Україні з'являється обраний чиновник, який зве себе націоналістом або прихильником традиційних цінностей, то консервативно мисляча публіка схильна його обожнювати тільки вже за те, що він просто "свій", пише Zentropa Ukraine.

Взагалі, що значать всі ці слова на зразок "націоналізм" (в найширшому сенсі) чи традиційні цінності? Якщо політик (ПОКИ ЩО) не засвітився на фото гомосексуальної оргії, він вже достатньо традиційний чи ні?

Нагадаємо, що традиційні цінності – це не тільки визнання факту того, що шлюб – це союз чоловіка та жінки та що діти – це добре, і т.д. і т.п. Це і так ясно, як Божий день, для переважної більшості населення України. Традиційність включає ще те, що ця основна ланка суспільства має бути захищена від усяких посягань з боку так зв. "держави" – себто купи чиновників, ласих до долара від великого бізнесу та інших глобальних структур, які ладні на все, аби встановити контроль над кожним кроком простолюду.

Сім'я не може існувати без цієї недоторканності, рівно як і без свобод вести економічну діяльність для забезпечення своїх матеріальних потреб, пересування, вибору на власний розсуд методів освіти та виховання для дітей, рівно як і медичних процедур, які треба робити для забезпечення свого здоров'я. Без цих свобод навіть традиційна сім'я – лишень в'язень в буцегарні.

Всі ці права вже понад рік порушуються з боку так званої "держави" на всіх рівнях. Чому так званої? Бо державний апарат є нічим іншим, як інструментом в руках панування глобалістів. І наше щастя, що українці схильні до безладу та саботажу, інакше ситуація була б куди гіршою.

Але знаходяться люди, які таки хочуть порядку (вислужитись перед глобалізмом), зокрема, в галузі медичної свободи (а йдеться про найбільш інтимний рівень, доступ всієї цієї системи до людського тіла як такого).

Не будемо згадувати про дискримінаційні заяви мера Дніпра Баруха Філатова [1]. З ним все (((ясно))). Цей персонаж з перших днів пландемії займається роздмухуванням паніки, як то масовим копанням могил, перекопуванням входу до православних храмів тощо.

Аж ось вкотре засвітився "консервативний" і націоналістичний мер Івано-Франківська Руслан Марцінків. В наказовому тоні мер-хам пише [2]: "Працівники виконавчого комітету міськради мають бути 100% вакциновані! Єдина «відмазка» - коли - це коли лікар підтверджує протипоказання і виписує довідку. Подобається-не подобається, ми є приклад для всіх. Не хочете вакцинуватися - заяву на звільнення. Інакше буде депреміювання і скорочення. Це людей ми можемо мотивувати, закликати. А працівники міської ради ПОВИННІ бути вакциновані. Даю два тижні".

Слід зазначити, що така постановка питання є щонайменше порушенням чинного законодавства і Конституції України [3,4,5].

Але тут ситуація цікавіша, мер-пластун чомусь вважається націоналістом та консерватором. Не зовсім ясно за що саме, мабуть за боротьбу з язичництвом у формі відмови від святкування народного свята Купайла [6]. Так, точно, це ж саме стрибання через вогонь загрожує виживанню українського етносу. А фотошоплена картинка з руною (чи блискавкою) на совковій будівлі певно має дати пластуну Марцінківу звання радикального націоналіста [7].

Між тим Марцінків, мов клоун, вибачався перед циганами за раніше сказані ним слова [8]. Примітно, що Франківськ один з перших в Україні береться впроваджувати технології так зв. розумного міста [9], що попри оманливо райдужні обіцянки зручності є всього-на-всього технологією контролю за діяльністю бидла, зручною для впровадження всякого роду обмежень (напр. за відмову ширнутись РНК-вакциною вам вирублять можливість користування громадським транспортом).

Коротко кажучи, ще один націоналістичний-політик-консерватор виявився на ділі звичайнісіньким плазуном.

Джерела:

1. https://dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/45630/bezkoshtovni-proizni-kvitki-ta-kinoteatri-zi-znizhkoyu-miskij-golova-dnipra-pidpisav-rozporyadzhennya-pro-vakcinaciyu

2. https://www.facebook.com/100050587955086/posts/380957040267225/?app=fbl

3. https://vvv.org.ua/shcheplennia-ie-likarskoiu-taiemnytseiu-ofitsijna-vidpovid-moz/

4. http://vvv.org.ua/otrymano-vidpovid-vid-mon-shchodo-vaktsynatsii-pedahohiv/

5. http://vvv.org.ua/iuryst-poiasniuie-chy-zakonni-preferentsii-dlia-shcheplenykh-proty-covid-19/

6. https://zaxid.net/meriya_ivano_frankivska_vidmovilas_vid_yazichnitskih_traditsiy_na_ivana_kupala_n1521942

7. https://www.istpravda.com.ua/short/2021/08/11/159983/

8. https://mi100.info/2020/04/29/martsinkiv-zustrivsya-z-liderom-romskoyi-gromady-zakarpattya-shhob-znajty-vyhid-z-tsyganskogo-konfliktu/

9. https://kurs.if.ua/news/v_ivanofrankivsku_zapuskayut_proekt_smart_city_65725.html

Наші інтереси: 

Розуміти, що ми живемо в божевільні, все переплуталося, йде підміна понять. А націоналізм в Україні – це не націоналізм взагалі. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Дякую за інформацію! А робітникам міськради можна лише порадити: нехай свій наказ видає в письмовій формі, і після цього з ним до суду!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Дякую за інформацію! А робітникам міськради можна лише порадити: нехай свій наказ видає в письмовій формі, і після цього з ним до суду!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Бор Крутивус.
0
Ще не підтримано

Цей глобальний медичний експеримент, що відбувається на частині землян хочуть видати за вакцинацію, але він (виявляється) навіть вакцинацією не є. Тому по суті його треба називати так, чим він і є, бо за медичні експерименти над людьми без їх свідомої згоди наступає ще більша відповідальність.
Експериментальна медична суміш яка не пройшла всіх етапів перевірки не може вважатись навіть вакциною, і фактично це будь-що, але не вакцина.