Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 7

Екзосоми і зловживання ПЛР-тестом: чому його винахідник голосно протестував би (+відео)

Світ:

ПЛР-тест на Covid-19 виявляє не Covid-19, а екзосоми, які регулярно виділяються клітинами. Цей процес проходить частіше, коли клітини перебувають у стресовому стані. Винахідник ПЛР-технології Кері Малліс (Kary Mullis) прямо говорив, що вона непридатна для виявлення будь-якої вірусної інфекції. 

Той, хто сьогодні включає радіо або телевізор, відкриває газету або переглядає інтернет, не може не помітити, що новини по коронавірусу подають як головні. Вони отримані на основі позитивних результатів ПЛР-тестів, за допомогою яких все частіше тестують населення, йдеться у матеріалі kla.tv.

Але тут доречно поставити запитання: чи підходить взагалі ПЛР-тест для виявлення захворювання Covid-19, що його призначають для виявлення наявності коронавіруса?

Кращий спосіб з'ясувати це – запитати винахідника методу! На жаль, це вже неможливо, позаяк американський біохімік Кері Б.Мулліс, який разом з Майклом Смітом отримав Нобелівську премію з хімії в 1993 році за розробку «полімеразної ланцюгової реакції» (ПЛР), помер в серпні 2019 року. Однак свого часу він був категорично проти використання ПЛР-тесту для виявлення вірусу імунодефіциту, який схожий на коронавірус.

Причина в тому, що ПЛР-технологія працює майже як лупа. Зразок дуже часто множиться таким чином, щоб в ньому можна було виявити крихітну кількість речовини. При ПЛР-тесті на Covid-19 повинні бути виявлені тільки нуклеїнові послідовності генів коронавірусу. Однак не варто думати, що ПЛР-тест дасть просту відповідь «так» або «ні», як у випадку з тестом на вагітність. Тест занадто неспецифічний для цього.

Позитивний результат просто означає, що присутнє щось, схоже на генну послідовність коронавірусу, що викликає Covid-19, але також може бути послідовністю багатьох інших коронавірусів або чогось зовсім іншого.

Доктор медичних наук Ендрю Кауфман з Медичного університету Південної Кароліни твердо переконаний, що ПЛР-тест на Covid-19 виявляє не Covid-19, а екзосоми.

Екзосоми регулярно виділяються клітинами. Цей процес проходить частіше, коли клітини піддаються нападу, наприклад, токсинів, таких як токсини навколишнього середовища, важкі метали, хімічні речовини, бактеріальні токсини або має місце психологічний стрес, наприклад, страх, викликаний раком, або у відповідь на іоннi випромінювання, при травмах, різних захворюваннях, в тому числі при звичайній застуді та з багатьох інших причин.

Отже, щоразу, коли клітина пошкоджена, виділяються екзосоми. Професор Джеймс Хілдрет, президент і головний виконавчий директор Медичного коледжу Мегаррі, колишній професор Університету Джона Хопкінса, заявив, що екзосома і вірус-збудник Covid-19 дуже схожі. ПЛР-тест не може відрізнити їх один від одного.

Це може привести до дуже високого відсотку хибнопозитивних результатів тесту. Доктор Кауфман оцінює цей показник до 80%. Більш того, тест не може визначити, чи хворі люди з позитивним результатом такого тесту.

Проте, пацієнти з позитивними результатами тестування, незалежно від їх загального стану, заносяться в список позитивних по Covid-19 і відправляються на карантин!

Саме на цій надзвичайно хиткій підставі ПЛР-тестів зараз приймаються рішучі заходи проти так званої коронапандемії, такі як обов'язкові маски, а також правила про дистанціювання, гігієну і карантини аж до повної ізоляції, у зв'язку з якою соціально-економічне життя доходить майже до повного краху.

В результаті тесту раптово кожна людина піддається потенційному ризику потрапити на карантин, і не один раз. Підприємства малого бізнесу перебувають під загрозою закриття.

Небезпека стає всюдисущою, створюється атмосфера страху. Через страх легко керувати людьми. Вони погоджуються виконувати заходи, які за інших обставин ніколи б не виконували. Більш за те, через страх людина навіть готова вороже ставитися до своїх побратимів, які мають нібито позитивний результат тесту на Covid-19.

Доктор Ендрю Кауфман говорить, що все це стоїть на хитких ногах неправильно застосованого ПЛР-тесту, який його винахідником був розроблений не для цієї мети.

Не дозволяйте цьому трапитися з вами! Поширюйте цю інформацію в колі своїх знайомих і в соціальних мережах, поки це ще можливо!

 

 

Наші інтереси: 

Продовжувати спростовувати брехню коронавірусной афери, поширювати правду про ковід та маніпуляції навколо нього.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

ПЛР-тести – це просто бізнес на рівному місці. І людям доводиться платити цим торговцям повітря як мінімум 750 грн., якщо треба виїхати за кордон на роботу або в Туреччину на відпочинок Королі коронавірусу. Як влаштований ринок тестів на COVID-19 і хто на них заробляє.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

ПЛР-тести – це просто бізнес на рівному місці. І людям доводиться платити цим торговцям повітря як мінімум 750 грн., якщо треба виїхати за кордон на роботу або в Туреччину на відпочинок Королі коронавірусу. Як влаштований ринок тестів на COVID-19 і хто на них заробляє.

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я замислився: чому біля мого дому в одному діагностичному центрі ПЛР-дослідження кожтує 960 грн., а удругому - майже 1400? Хтось іще буде сумніватися, що це бізнес?

Поки дихаю - сподіваюсь!