Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сергій Кривонос про військову хунту, совкову тероборону і Росію, яка нападала завжди

Світ:

Зелена влада боїться трьох речей: людей, які виходять під Офіс Президента, падіння своїх рейтингів і критичного ставлення наших закордонних партнерів. Хунта – це влада. У військових більше відповідальності, ніж у цивільних з артистичних організацій.

20071501.jpg

Екс-заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергій Кривонос. Фото надане Сергієм Кривоносом

Законопроект, який зараз готують до ухвалення в Верховній Раді військові чиновники, не передбачає участі народу. Народ використають як ресурс. 

Хто буде займатися рухом опору, військовою підготовкою населення?

Андрій Таран, міністр оборони України, завжди буде погоджуватися з тим, що йому скажуть згори.

Всі збори територіальної оборони, що проводилися останнього року, – це чистої води совок.

Територіальна оборона – це в першу чергу безпека громад в будь-якій точці України, незалежно від дій влади нагорі.

Люди, які приходять в територіальну оборону, – добровольці, що проходять підготовку, укладають контракт і мають право на отримання зброї та зберігання її вдома.

Збройні сили України – це наразі 200 тисяч чоловік.

Зараз у зв’язку з чинною адміністративною реформою в Україні та укрупненням адміністративних районів інформацію про резервістів з попередніх військоматів не передали новоствореним, які зараз є головними. Тобто система управління не створена.

Укроборонпром хоче залишити 42 підприємства. Було 111 підприємств. Це – згортання. За останні два роки багато вже знищено, і надалі підприємства, які мають землю або інші ресурси, будуть продані – і на цьому можна заробити.

А скільки при цьому наукових інститутів, які займаються розробкою, йдуть під ніж! Тобто йде руйнування розвитку, бо ж перед виробництвом йде науково-технічна розробка і технологічне опрацювання.

Щодо НАТО. Представники НАТО бачать, що слова не відповідають діям, по-друге, те, що НАТО інформаційно презентується як суто військова організація, не відповідає дійсності. Ми кажемо, що ми хочемо вступити в НАТО. А що ми зробили? Заяви і популізм є, а дій нема. Закон по СБУ висить, боротьба з корупцією – в повному провалі.

Завдання №1 зараз – це об’єднання суспільства і примушення влади до певних дій.

Влада боїться людей, які виходять під Офіс Президента, боїться падіння своїх рейтингів і коли про це говорять наші закордонні партнери.

На жаль, ми продовжуємо програвати інформаційну війну Росії.

В оборонно-промисловому комплексі царює безгосподарність. Там не вміють рахувати народні кошти.

Кривонос виступає за приватні військові компанії. Це в першу чергу зможе розв'язувати проблему чоловіків-воїнів, які повернулися з війни й не знаходять собі місце в цивільному житті. Справжній воїн вже не стане гречкосієм, каже Кривонос.

До військової хунти він ставиться добре. Хунта – це влада. Історичні приклади показують, що військові у владі вміють виводити країни з криз: як економічних, так і військово-політичних. Не можна сподобатися всім. Якщо стоїть питання виживання нації та існування держави, військові більш спроможні приймати правильні рішення. У них більше відповідальності, ніж у цивільних, тим більше якщо ці цивільні прийшли з якихось артистичних організацій.

Кривонос не любить партій, тому що у нас партія асоціюється з одною людиною. Але він готовий брати участь у політичній платформі, яка базується на ідеї. І політичний план в нього є.

 

Наші інтереси: 

Готуємося до хунти. Підтримуємо справжніх українських військових.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

майстерність хижака - в облуді

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

майстерність хижака - в облуді

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Слава Укараїні! Радіймо друзі!Дождемося колись і ми жити,як в Ізраїлі весь час в війні! Президент і всі чиноники мають пройти війсьову муштру і послужити на фронті військових дій! Тоді все темне стане ясним! Дякую!

Гарно, дуже гарно.