Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ВООЗ лякає появою вірусу, який «ще страшніший» за коронавірус – хроніки коронабіснування

Всесвітня організація охорони здоров'я очікує на появу нового "смертоносного" вірусу, який призведе до нової "пандемії", повідомив глава цієї організації Тедрос Аданом Гебреїсус 24 травня.

21052503.jpeg

генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус. Фото REUTERS

Трансляція велася в Twitter Reuters, пише Слово і Діло.

«Не в останній раз світ зіткнувся із загрозою пандемії. Згідно з еволюційними оцінками, з'явиться новий вірус, який потенційно буде ще більш заразним і більш смертоносним, ніж нинішній вірус», - заявив він.

При цьому Гебреїсус зазначив, що для боротьби з пандемією коронавірусу вже створили вакцини й зараз немає штамів COVID-19, що загрожують ефективності наявних вакцин.

Глава ВООЗ також заявив, що в ідеальному варіанті, до вересня всі країни повинні вакцинувати від коронавірусу не менше 10% свого населення. А до кінця року – не менше 30%.

Наші інтереси: 

Ласкаво просимо у нову "нормальність"! Розуміти, що тепер, коли людей привчили ходити в масках і нав'язують їм вакцинацію, можна буде вигадувати все нові й нові небезпеки, пов'язані з вірусами та хворобами, щоб тримати людей в покорі й глобально керувати ними та їхніми країнами.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи